2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Tekrar gorustum .nifty testi istemis doktorum .nifty testi+detayli ultrason fiyatiymis.

Bende ev supurdugumde özellikle ayağımı sekerek yürüyorum kalcam batıyor sağ taraf benim ama . Prilam gercekden etkiliymis ben iki gün azalttım olucem sandım bulantidan iki gece yatmadan bir sabah aç içiyorum çok faydası var yine bulanıyor ama çıkarmıyorum ve yiyebiliyorum

Bı de Dr yazdır 10 TL sadece ben 3 kutu yazdırdım bugün 1 ay yetsin diye

Bu sorun bi bende var grupta canimyazdim ama kimsede olmayinva bir sey yazmadilar haliyle. Sol kuyruk sokumu ve sol kalca.Toplalliyorum arada. Kalkarken otururken egilirken agriyor.D vitaminim cok eksik cikti vitamine basladim ama gecmiyor. Jel verdi aksamlari suruyorum. Siyatik sinir baski yapiyor dedi. Yani bisi cikmadi tam olarak. Alistim ben

Teşekkür ederim beni unutmamışsın ben aranızdan ayrıldım şimdi hepinizin hamileliği ilerlediği ve beni sorduğun için yazıyorum .
8 haftalıkken bebeğimi kaybettim
Allah sabır versin. Yeni hamileliğinde sağlık sıhhat ve sabır nasip etsin. Kucağın boş kalmasın inş.

Arkadaşlar bu prilam dr 10 kaç aya kadar iciliyor doktora soran oldumu acaba ben 55 tl ye alıyorum doktor devlet karşilamiyor demişti 2 ci kutuyu bitiricem icerken içime sinmiyor ama gün içinde yemek yiyebiliyorum

Benim de şikayetim vardı bu şekilde dolaptan bişey almak için sandalyeye çıktım çıkamadan düşmem bir oldu ve belim cıtırt diye bir ses geldi o günden beri ağrı geçti şükür

Benimde var da bayadır hergun değil şimdi evi supurdum iş yapınca genelde ayağımın üstüne basamıyorum resmen sol kalça benimde aynen çok ağrıyor vitaminleri düzenli içiyorum ama kaslar gevşiyor işte oda yapıyor zor valla

Ben anladım ama sormak istemedim baktım ozellikle profiline de girdim. Hayırlısı boyle imiş. Yine olur inşallah
Kaç gündür hep merak ettim canım ama yazamadım bi türlü çok üzüldüm canım hem de sana hatırlatmış oldum çok özür dilerim geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin sana
Ben de profiline bakiyordum ama sormak istemedim tahmin ettim. Rabbim yerini doldursun en hayirli zamanda cok gecmis olsun
Allah sabır versin. Yeni hamileliğinde sağlık sıhhat ve sabır nasip etsin. Kucağın boş kalmasın inş.

Çok teşekkür ederim İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli nasip etsin hepimize . Şuan atlattım çok şükür , ilk zamanlar kaybetmenin yanında o işlemde acısı birde aynı işlemi bir hafta arayla iki defa oldum dinlenme imkanım yok zordu

Allah bir daha yasatmasin,allah sabır versin inşallah bundan sonra herşey güzel olur hayatında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…