2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bu ikili testi devlet hastaneleri yapmiyor mu? Özele bu kadar para vermek bence gereksiz ben çarşamba devlete kontrole gidicem yapiyolarmi olmazsa sorayim ben yaptirma taraftarı değilim ama ense kalinligina bakabilir ama kan vermeyi dusunmuyorum eğitim araştırma hastanesine randevu almistim gebe polikiligine yaptırmak isteyenler için bi sorayim

Benim de şikayetim vardı bu şekilde dolaptan bişey almak için sandalyeye çıktım çıkamadan düşmem bir oldu ve belim cıtırt diye bir ses geldi o günden beri ağrı geçti şükür
Ay ben de iki gundur idare ediyordum bugun isbasi yapinca simdi cok fena. Allah yardimcimiz olsun

Arkadaşlar bu prilam dr 10 kaç aya kadar iciliyor doktora soran oldumu acaba ben 55 tl ye alıyorum doktor devlet karşilamiyor demişti 2 ci kutuyu bitiricem icerken içime sinmiyor ama gün içinde yemek yiyebiliyorum
Valla bende Dr yazmıştı sanırım 16 TL ye almıştım yarın bırgun yıne alıcam bıtıyor cunku eczaneden yıne ogrenırım yanlışlık olmasın. İnan ıyıkı prilam var. Ben biterim.

Benim de şikayetim vardı bu şekilde dolaptan bişey almak için sandalyeye çıktım çıkamadan düşmem bir oldu ve belim cıtırt diye bir ses geldi o günden beri ağrı geçti şükür
Dikkat et canım öyle riskli şeyler yapma ,Allah korusun , yardım iste evdekilerden ya da alma beklesın raftaki şey.

Selamun aleykum arkadaslar. Ne yesem ardindan ağzima kötü tat geliyor inanin yemek yiyesim gelmiyor kahvaltı yapasim gelmiyor bu yuzden kahvalti yapmiyorum ki en sevdigim oğundü

Ya bende yarin gidicem acibademe gidiyorum ama 2.000 e yakin bir rakam olur dediler siz kosuyolu medipoldemi yaptrdiniz ,avr yakasindami
Geçen sene özel goztepede yaptırmıştım 480 tiydi, bu senede medicalparka sordum emin degilim ama 560 tl kalmış aklımda, detayli ultrason fiyatida olabilir, cihan bey icin sormustum perinatolog.

Antibiyotiklerin turleri var canim doktoruma ben sormadan bu gebelikte kullanilabilen b sinifi antibiyotik demisti kullandim enfeksiyon falan kalmadi sukur.yoksa enfeksiyon dusuk tehditi dmekmis
Ben kullanımda ikinci gündeyim ama henüz bir rahatlamam olmadı bekliyorum bakalım 5 günlük tedavi sonucunda ne olacak :)

Selamun aleykum arkadaslar. Ne yesem ardindan ağzima kötü tat geliyor inanin yemek yiyesim gelmiyor kahvaltı yapasim gelmiyor bu yuzden kahvalti yapmiyorum ki en sevdigim oğundü
Benimde oyle oluyo şimdi de bogazımda boyle sanki tıka basa doluyum gibi. Kan hapından sonra oldu artık ona yoruyorum yada tuvalete cıkamıyorum 4 5 gunde bir gidiyorum yada bu yuzden.

Kızlar endokrın uzmanına gıttım.serbest t3 ve serbest t4 e baktı .bunlar normal aralıkta .oyuzden tsh dusuklugu gebelıge baglı hcg artısından dedi ,ilacı kestirdi .

Yapıyor devlet bende devlette yaptırcam ordaki doktor um 4 hafta sonra gel demişti o zaman 7 haftalıktım bu hafta perşembe 11 oluyoruz tam bakalım.

Kızlar selam, 10+4'üm bugün. Doktor 12. haftada folik asiti bırak sonra ben 12-16. haftalar arasını boş geçiriyorum. 16. haftadan sonra kalsiyum, magnezyum, multivitamin vs başlıyorum dedi. Kendisinden aşırı memnunum ama kafama çok takıldı. Sizce normal mi?

Benimde oyle oluyo şimdi de bogazımda boyle sanki tıka basa doluyum gibi. Kan hapından sonra oldu artık ona yoruyorum yada tuvalete cıkamıyorum 4 5 gunde bir gidiyorum yada bu yuzden.
Banada kan hapı ve vitaminler verdi onlarda bulanti tetikliyor. Valla çalışırken cokk zormus ben yemek yiyebiliyorim ama aksam hic örgüte miyorum

Doktorların çoğu 14 hafta diyor bi iki hafta çok fark etmeyebilir çünkü önemli olan kızım hamilelik öncesi ve hamilelikte ilk 3 ay

Ben kan hapi da icmiyorum neden oluyor anlamadim. Ne yapsak ki ya aç kalsam midem bulaniyo ydsem kotü tatlar geliyor sonrasinda . Az az sık sık da denedim yine yok

Ne canım kafana takılan. Bende bugun 10 +4 üm . 12 de gitcem diger kontrole . Banada oyle dicek muhtemelen.

Ben kan hapi da icmiyorum neden oluyor anlamadim. Ne yapsak ki ya aç kalsam midem bulaniyo ydsem kotü tatlar geliyor sonrasinda . Az az sık sık da denedim yine yok
İnan gece uyanıyorum bazen açlıktan uyuyamıyorum. Dediğin gibi yemesek bir dert yesek bir dert

Senin bulantin aslinda bizlere gore baya az canim. Ferro sanol yapiyor boyle. Ben biraktim sadece folik asit kullaniyorum folbiol.3 hafta sonra bulantilar azalinca ferroya geceriz dedi doktorum.

Senin bulantin aslinda bizlere gore baya az canim. Ferro sanol yapiyor boyle. Ben biraktim sadece folik asit kullaniyorum folbiol.3 hafta sonra bulantilar azalinca ferroya geceriz dedi doktorum.
Ya oyle dediyse o zaman etki edio bana zaten sanki bieaz erken verdi kan degerim 10 du aman aman düşükte değildi. Evet canım oyle kusmadım etmedim hiç sadece tiksindim bir kaç hafta. Düzelmiştim taki ilaca kadar. Diger kontrole kadar içmicem pert yatıyorum iki gundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…