2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende kansızlık çıktı.cımartesi 12. Hafta randevum var napcak bakalım. Hala progestan kullanan varmı

Kizlar benim bel ve kasik agrim vardi iki gndrde kahve leke oluyodu doktora gittik plasenta previa olmus plasenta tamamen kapatmis rahmi.. nadir gorulen bi durummus. Etrafinizda bu sekilde olup plasenta geri cekilen oldumu yada kacinci haftada dogum yptilar cok korkuyorum

Kızlar cuma günü ikili test için kan vermiştim bugün kan sonucu çıkmış papp-a 4.2 yazıyo serbest beta HCG 187 biraz araştırdım ama kafam karman çorman oldu beta HCG yüksek olunca sıkıntı falan yazıyor kızlar anlamadım ya bu ne demek oluyor.

Burda yasayan bi arkadaş vardı, bende de plesanta yapışması oluyor o da daha farklı bir sorun. Bu konuda deneyimli bir doktor tarafından takip edilip doğum yapman gerekli, eğer yukarı çıkmazsa sezeryan oluyor zaten sadece, çok yasayan var malesef ama çok şükür sorun olmadan bebeklerine kavuşuyorlar.

Doktorların çoğu 14 hafta diyor bi iki hafta çok fark etmeyebilir çünkü önemli olan kızım hamilelik öncesi ve hamilelikte ilk 3 ay
Ne canım kafana takılan. Bende bugun 10 +4 üm . 12 de gitcem diger kontrole . Banada oyle dicek muhtemelen.
Aaa oyle mi? Ben bilmiyodum o aranin bos gecebilecegini o yuzden kafama takilmisti sanki hep vitamin kullanmak zorundaymisiz gibi dusunmustum O zaman sorun yok kizlar tesekkur ederim. Benim de sonraki kontrolum 12+2'ye denk geliyo.

Cok tesekkur ederim canim suan yapisma varmi?? Benim korkum bebek olgunlasma haftasini doldurmadan erken dogum olmasi ya ben musta yasyrum burda perinatoloji yok en yakin van var simdi gitsemmi napsam hic bilemedim

Yapıyor devlet bende devlette yaptırcam ordaki doktor um 4 hafta sonra gel demişti o zaman 7 haftalıktım bu hafta perşembe 11 oluyoruz tam bakalım.
Bu kadar gerekli görüyorsa doktorlar devletin karsilamasi gerekir bende çarşamba 11+3 günlük olucam hatta erken mi diyordum bi sonraki hafta mi gitsem diyordum ama randevu bulmak sikintili ta 15 gün önce almistim bu randevuyu da yaptiranlarin umarim sonuçlari iyi cikar ben cok güvenmiyorum bu testlere yaptirmakta da kararsizim doktor israr ederse yaptirabilirim de

İki
Ferra sanol beni cok kotu yapmisti doktor santafer fort vermişti midem biraz problemli bugün prospektusune baktim folik asit de varmis sadece folio asit kullaniyordum onu birakip santafer fort geçmeyi düşünüyorum 12 hafta sonrasi baslaniyor zaten eğer midenize dokunuyorsa kan ilaclari bunu denemenizi öneririm tabi doktorunuzla da danisarak kullanin bana bu dokunmadi

Ben de cumartesi gunu doktoruma soyledim yapmasam sadece olcum yapsaniz olur mu? Olur dedi ve simdiden burun kemigi olusmus masaAllah dedi. Buyuk ihtimalle bisi yoktur dedi ama yine de cok korkuyorum. Rabbim saglikli salih evlat nasip etsin hepimize amin

Hiç kafana takma bence. Doktor yorumlasın sonuçlarını. Ben ikili testimin sonuçlarını görmedim bile. Yorumlaması kafa karıştırıcı olduğu için burada laboratuvar direkt doktora yolluyor sonuçları. Anne adayları bakamıyor bile. Doktora gidene kadar hiç araştırıp kafanı bulandırma derim ben

Bende keşke bakmasaydım msj geldi sonucunuz çıkmıştır diye bakayım dedim ama sadece bu değerler çıkmış senin nasıldı canm sonuç

Bende keşke bakmasaydım msj geldi sonucunuz çıkmıştır diye bakayım dedim ama sadece bu değerler çıkmış senin nasıldı canm sonuç
Bana da gelse ben de açar bakardım yalan yok :) ama kan sonuçları, ultrason ve yaş doktor tarafından hesaplanıyor. Tek başına kan sonucunu hiç araştırma. Randevun ne zaman? Doktor herşey iyi diyecek hiç canını sıkma. Benim sonuçlar direkt doktora gitti ve doktor aradı ve mail attı vesonuçların iyi olduğunu, başka test yaptırmama gerek olmadığını söyledi. Ama değerlerimi bilmiyorum, muhtemelen de hiç bilmeyeceğim :)

Araştırdım ama araştırmaz olsaydım doktora gitmeme daha çok var iki hafta sonra gel dedi bu cuma test yaptırmıştım ne kadar sonuca baktıysam beta HCG yüksek olunca hep yüksek risk çıkmış o korkutuyor beni işte.İnşAllah boşuna kuruntu yapıyorumdur güzel haber veririm bende sizin gibi.

Amin canım bende hamile olduğumu bilmiyordum adet günüm geçmemişti diş tedavisine baslamistim 3 defa rontgene girdim iki gün anestezi yapti dişhekimi kanal tedavisi vs ilaç aldim o yüzden biraz içimde tedirginlik var doktora demiştim etkilendiyse düşer demişti düşük tehlikesi de atlattim umarim birşey yoktur Allah saglikli evlatlar nasip etsin diğer turlu kaldırabilir miyim bilmiyorum

Kizimda benimde riskim yuksek cikmisti Allaha şükür cok saglikli doğdu bende doğuma kadar stres olmustum bu testler cok güvenilir değil cnm kesin sonuç vermiyor ama iste insanin içine kuskuyu da sokuyor sen güzel düşünmeye calis simdi bende yaptırmak istemiyorum bu testi bu yüzden yaşamış biri olarak sana sunu soyliyim bebegin sagliklidir inşallah olmazsa nifty testi diye bi şey var mis sanirim biraz maliyetli bende tam bilmiyorum kandanmi bakiyolar nasil yapiyolar amniyosentez gibi bebek için risk olusturmuyorsa yaptirabilirsin kesin sonuç veriyor diyorlar araştırmak lazim

Yaşın kaç canım? Kafana takma inşallah normaldir birde hastaneyi arayıp doktoruna bağlanabilir sorabilirsin 2 hafta için içini yer biliyorum

Risk olusturmuyormus ,kandannış ,ben düşünuyorum nift yi.ben cok pimpiriklıyım çunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…