Daha grafik falan oluşmamışta bu iki sonuç çıkmış bu sonuçlara göre nasıl bir grafik oluşur bilmiyorum ama araştırdım biraz kafam karıştı o testleri yaptıramam sanırım fiyatları çok yüksek ama inşAllah gerekte kalmaz.İnşAllah sonuçlar iyi çıkar.Kizimda benimde riskim yuksek cikmisti Allaha şükür cok saglikli doğdu bende doğuma kadar stres olmustum bu testler cok güvenilir değil cnm kesin sonuç vermiyor ama iste insanin içine kuskuyu da sokuyor sen güzel düşünmeye calis simdi bende yaptırmak istemiyorum bu testi bu yüzden yaşamış biri olarak sana sunu soyliyim bebegin sagliklidir inşallah olmazsa nifty testi diye bi şey var mis sanirim biraz maliyetli bende tam bilmiyorum kandanmi bakiyolar nasil yapiyolar amniyosentez gibi bebek için risk olusturmuyorsa yaptirabilirsin kesin sonuç veriyor diyorlar araştırmak lazim
22 yaşındayım canım.Ben devlet hastanesinde yaptırdım o yüzden beklemek zorundayım ama zor geçecek evet.Yaşın kaç canım? Kafana takma inşallah normaldir birde hastaneyi arayıp doktoruna bağlanabilir sorabilirsin 2 hafta için içini yer biliyorum
Simdi bende baktim internetten kandan bakiliyomus ve kesin sonuç veriyomus 1500 den basliyo fiyat eğer ikili testte risk yüksekse yaptirilabilir en adindan bebekte bi anormali yoksa annenin içi cok rahatlar ben simdilik düşünmüyorum bide diğer taraftan düşünürsek engelliyaede kesinleşmiş olur anne bunun yükünü tüm hamilelik boyunca kaldirabilirmi bilmiyorum Allah insani evladiyla imtihan etmesin gerçekten cok zorRisk olusturmuyormus ,kandannış ,ben düşünuyorum nift yi.ben cok pimpiriklıyım çunku
Olsun devlet hastaneside olsa odaya bağlıyorlar sekreter açıyor sorabiliyorsun dene istersen22 yaşındayım canım.Ben devlet hastanesinde yaptırdım o yüzden beklemek zorundayım ama zor geçecek evet.
1500 dek basladigi yaziyor internette muhtemelen devlet yapmaz zatenDaha grafik falan oluşmamışta bu iki sonuç çıkmış bu sonuçlara göre nasıl bir grafik oluşur bilmiyorum ama araştırdım biraz kafam karıştı o testleri yaptıramam sanırım fiyatları çok yüksek ama inşAllah gerekte kalmaz.İnşAllah sonuçlar iyi çıkar.
Olcumlerin nasil cikti ense burun filan?Daha grafik falan oluşmamışta bu iki sonuç çıkmış bu sonuçlara göre nasıl bir grafik oluşur bilmiyorum ama araştırdım biraz kafam karıştı o testleri yaptıramam sanırım fiyatları çok yüksek ama inşAllah gerekte kalmaz.İnşAllah sonuçlar iyi çıkar.
Doktor bu hafta izinde şansa bak önümüzdeki hafta ararım çıkmış derse giderim artıkOlsun devlet hastaneside olsa odaya bağlıyorlar sekreter açıyor sorabiliyorsun dene istersen
İnşAllah canım.1500 dek basladigi yaziyor internette muhtemelen devlet yapmaz zatendaha kesinleşmemiş sonucun içini ferah tut inşallah iyi cikar
Burun hakkında bişey demedi ama ense kalınlığı 1.1 iyi demişti.Olcumlerin nasil cikti ense burun filan?
Ya yok sadece sordum neye göre fiyat verdiler bana diyeYenıden mi ödeme yapacaksın canım? goremeyınce nasıl oluyor ödeme sonrakinde?
Bende bıraktım folik asiti multivitamin ve ferrum verdi birde magnezyum yazdı onları içiyorum su an yani normal olan bu zaten süreç bu şekilde ilerliyor..Kızlar selam, 10+4'üm bugün. Doktor 12. haftada folik asiti bırak sonra ben 12-16. haftalar arasını boş geçiriyorum. 16. haftadan sonra kalsiyum, magnezyum, multivitamin vs başlıyorum dedi. Kendisinden aşırı memnunum ama kafama çok takıldı. Sizce normal mi?
Eee normal o zaman endişelenecek birşey yok canımBurun hakkında bişey demedi ama ense kalınlığı 1.1 iyi demişti.
Kan sonuçları beni endişelendirdi zaten canım ama inşAllah bi sıkıntı yoktur.Eee normal o zaman endişelenecek birşey yok canım
Bazen benimde oluyor canım namaz kılarken batıyo hafif.Kızlar hiç kasık ağrım olmazdı şu 3-4 gündür ayaktayken veya yürüyorken kasığım ağrıyo şiddetli değil ama batma oluyo sanki , sizce normal mi ?
Yoktur öyle düşünme bende çok kafama taktım bişey çıkmadı gerçi doktor sonuçları görmedim ben sonuç için ara dedi bana sonuç falan gelmedi aradım sorun yok dedi , bu sonuçlar kesin değilmiş adı üstünde tarama testiKan sonuçları beni endişelendirdi zaten canım ama inşAllah bi sıkıntı yoktur.
Bana normal gibi geliyo ama bilmiyorumBazen benimde oluyor canım namaz kılarken batıyo hafif.
Canım normal Aralık ne olması gerekiyo araştırdım dedin ya bende hiç bakmadım merakt ettim şimdiKan sonuçları beni endişelendirdi zaten canım ama inşAllah bi sıkıntı yoktur.
Bence kana takilma canim bende bugun olcumleri yptrdim hepsi iyi sukur ama kan baktrmadim cunku kafa karstryor kesin de degil zatenBurun hakkında bişey demedi ama ense kalınlığı 1.1 iyi demişti.
Sen yaptırdın mı canım kaç haftalıksınYoktur öyle düşünme bende çok kafama taktım bişey çıkmadı gerçi doktor sonuçları görmedim ben sonuç için ara dedi bana sonuç falan gelmedi aradım sorun yok dedi , bu sonuçlar kesin değilmiş adı üstünde tarama testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?