- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Bencede genital nub teorisine gorede oleDoktor büyük ihtimal kız dedi.
Kac haftaliksin canim ben 9 ay boyleyim diye dusunuyorum aslinda ama insaAllah benim de hafifler☺Bende çok daha asırısı oldu. Yürümekte hareket etmekte zorlaniyodum. Özellikle yatıncada geliyodu ve gercekten cok zor bi durum. Onceden kuyruk sokumumdaydı. Sonra kalcama indi. Sürekli bisey batıyomus hissi ve ağrı sızı. Bi süre sonra hafifledi ama
Benimki 12. Haftada bacaklarını kapatıyordu. Baya sıkı sıkı hem de. Doktor dedi ki benim bir tahminim var. Ama sonrakinde kıza benziyor dedi. Net söylemedi. Bugün tekrar kontrolüm var. Kanamam devam ettiği için sık gidiyorum.Bencede genital nub teorisine gorede olebenimkini gordu ama emin olana kdr demiycem dedi doktorum azicik merak edin dedi ama benimkide kiz dye dusnuyorum zaten bastan beri kiz hissediyorum istiyorum tabii saglikli olsunlarda
Ben hissediyorum ama ikinci hamilelik yani daha erken hissetmeye başladım bide tecrübeli olunca ayirt edebiliyorsunuz bebek hareketi olup olmadiğini bana pek kimse inanmiyor ilk kizimda 12 şimdiyse 10. Hafta itibariyle hissetmeye başladım ama cok hafif hissediyorum gazdan bile az hissediliyor hatta dun oynamadi hic merak ettim sevdiği biseyi yedim yattim oynamaya başladıAyy çok heyecanlı valla kızlar çikolataa ye de git canıım hareketlenir görürsünüzbi de hareketlerini hisseden var mı ben çok zayıf olduğum için karnımın sol tarafında zaten bebişim hep hissetmiştim oraya toplandığını hissediyorum bi de arada tatlı bişiler yiyince seyirme oluyor doktorum erken hissedersin çok zayıfsın demişti ama bu kadar beklemiyordum ❤
Rahim agzi acikligina baktilarmi tekrar? Bebegin pplesentasi esi asagidaysa da kanama olabilir doktor ne söyledi kanamaya ilgili?
Aynen çikolata yiyip gidicem bu sefer.. Bende de aynısı oluyor ufak ufak hissediyorum benimde sağ tarafta oyuzden soluma yatıyorum hep beğendiği birşey yersem oynuyor sanırım işini biliyorlarAyy çok heyecanlı valla kızlar çikolataa ye de git canıım hareketlenir görürsünüzbi de hareketlerini hisseden var mı ben çok zayıf olduğum için karnımın sol tarafında zaten bebişim hep hissetmiştim oraya toplandığını hissediyorum bi de arada tatlı bişiler yiyince seyirme oluyor doktorum erken hissedersin çok zayıfsın demişti ama bu kadar beklemiyordum ❤
Gecmis olsun canim kanamanin sebebi ney?Benimki 12. Haftada bacaklarını kapatıyordu. Baya sıkı sıkı hem de. Doktor dedi ki benim bir tahminim var. Ama sonrakinde kıza benziyor dedi. Net söylemedi. Bugün tekrar kontrolüm var. Kanamam devam ettiği için sık gidiyorum.
Erkenden öğrendin demek şanslısın hadi hayırlı olsun bakalım buradakilerin de net belli olsun anlarız erkek mi kız senesi mi artık bende erkek hissediyorum ama ters köşe yapabilirKizlar bugun perinatologa gittim detayli ultrasonda ölçtü Bebegin tum organlarini bir sorun yok dedi.gayet saglikli gorunuyormus icin rahat olsun dedi.nifty test ve ikili test icinde eger bir sorun cikarsa duzeltmek icin mudahele edilemezmis sadece riskli yada degil diyebilirmis.bende yaptirmadim test .sizce yanlis mi yaptim .yaptirmalimiydim.Birde cinsiyetini ogrendik net erkek
Detaylı 20 haftada degilmiKizlar bugun perinatologa gittim detayli ultrasonda ölçtü Bebegin tum organlarini bir sorun yok dedi.gayet saglikli gorunuyormus icin rahat olsun dedi.nifty test ve ikili test icinde eger bir sorun cikarsa duzeltmek icin mudahele edilemezmis sadece riskli yada degil diyebilirmis.bende yaptirmadim test .sizce yanlis mi yaptim .yaptirmalimiydim.Birde cinsiyetini ogrendik net erkek
Bilmiyoruz. 12. Haftada bacaklarımdan boşaldı kan. Rahim ağzım açılmıştı. Doktor kanın basıncı ile açılmıştır dedi. Yattım 10 gün. 4 gün tuvalete bile kalkmadım. Bebekte kesede kanama yoktu. Şimdi damla damla devam ediyor. 2 farklı hastaneye gittim. Bebeği etkilemediğini söylediler. Son gittiğimde rahim ağzım da kapalıydı. Ama rahim ağzına yakın birikmiş kan varmış onu atıyorsun dedi doktor. Açıkçası ilk gittiğimde bebeğim gitti diye gitmiştim. Kanamam aşırıydı çünkü 10 dk içinde en büyük pedi doldurup bacaklarımdan akmıştı. Ama işte Allah büyük. O kadar olaya rağmen benimle. Şükür.Gecmis olsun canim kanamanin sebebi ney?
Şöyle ilk gittiğimde az açıklık vardı. Ama serviks uzunluğu idealdi. Doktor kanama basıncı ile açılmış dedi. Çünkü kanamam çok çok fazlaydı. Regl kanamasından fazlaydı. 10 dk içinde büyük ped doldurup bacaklarımdan aktı. Şu an açıklık yok. 2 farklı doktora gittim. Zaten kanama rahim ağzında. Biriken kan olabilir dedi son gittiğim.Rahim agzi acikligina baktilarmi tekrar? Bebegin pplesentasi esi asagidaysa da kanama olabilir doktor ne söyledi kanamaya ilgili?
Uzunluk normalse rahim agzi yetmezliği yoktur muhtemelen plesenta kaynaklı bi kanama olabilir benimde plesenta asagidayken dediğin gibi adetin iki kati birden bosalmisti WC deyken cok paniklemistim Acile gitmiştik doktor plesentanin aşağıda olduğunu ondan kaynaklancagini söylemişti 5. Ayda yukari cikinca kanamalar kesildi inşallah seninde biran önce yukari cikar cnmŞöyle ilk gittiğimde az açıklık vardı. Ama serviks uzunluğu idealdi. Doktor kanama basıncı ile açılmış dedi. Çünkü kanamam çok çok fazlaydı. Regl kanamasından fazlaydı. 10 dk içinde büyük ped doldurup bacaklarımdan aktı. Şu an açıklık yok. 2 farklı doktora gittim. Zaten kanama rahim ağzında. Biriken kan olabilir dedi son gittiğim.
Hadi gozun aydin insaAllah bana da bisi yok der ve testi yaptirmayi dusunmuyorum.Cinsiyet de belli olmus hayirla gelsin insaAllah. Ultrason resmi var mi?Kizlar bugun perinatologa gittim detayli ultrasonda ölçtü Bebegin tum organlarini bir sorun yok dedi.gayet saglikli gorunuyormus icin rahat olsun dedi.nifty test ve ikili test icinde eger bir sorun cikarsa duzeltmek icin mudahele edilemezmis sadece riskli yada degil diyebilirmis.bende yaptirmadim test .sizce yanlis mi yaptim .yaptirmalimiydim.Birde cinsiyetini ogrendik net erkek
Amin cümlemizden inşallah, Allah şifa versin, inşallah çıkar yukarı.Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun etrafimda bunu yasayan kimse yok insan yasayan birinden destek gorunce mutlu oluyor .. bende ole dusunuyorum plasenta geri cekilmezse perinatolojiye gitcem insallah cekilir
Keşke sayfa sahibi herkesin bebeğinin cinsiyetini sayfanın başına yazsaydı bilirdik bizde kimlerinki kızdır kimlerin erkek
Sayfa sahibi malesef bebeğini kaybetmiş, o yüzden pek ilgilenemiyor.Keşke sayfa sahibi herkesin bebeğinin cinsiyetini sayfanın başına yazsaydı bilirdik bizde kimlerinki kızdır kimlerin erkek
İnsallah Rabbim en kısa zamanda yine nasip eder ya
Evet canım gördüm üzüldüm gerçekten Rabbim yine nasip etsin inşallah yerini doldursunSayfa sahibi malesef bebeğini kaybetmiş, o yüzden pek ilgilenemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?