2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlaar merhaba bizde ayın 10unda ikili taramaya gideceğiiz inşallah hepimiiz hayırlı sonuçlar alırız
Yorumların hepsini okuduum internetten bakıp kendinize lütfen stres yaşatmayıın doktorumuzun diyeceği önemli olan biliyorsunuz ki internet her zaman biliyorsunuz ki doğruyu söylemiyor o yüzden hep iyi düşünelim iyi olsun
Bu arada doktorum 2 hafta önce bana ayın 10unda gittiğimde cinsiyeti de söyleyebileceğini demişti. Aramızda 13. Haftasında cinsiyeti öğrenen var mı acaba

Amin inşallah hepimizin iyi olsun dilerim..yok öğrenemedik göstermedi ay sonu gidicem ben inşallah gösterir bu defa

Çok iyi olur canım sağol.
Allahın izniyle birşey yoktur ya ben hiç netten bakmam bile kafa karıştıyor boşuna kendini telaşa verme ultrasonda normal dedi banada kanı hiç merak etmiyorum ben allah büyük temiz gelir..benim kaç tane tanıdığıma sakat dediler nurtopu gibi doğdular maşallah

Bende bakmazdım da msj geldi işte baktım herşeyin hayırlısı canım inşAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Bende çok daha asırısı oldu. Yürümekte hareket etmekte zorlaniyodum. Özellikle yatıncada geliyodu ve gercekten cok zor bi durum. Onceden kuyruk sokumumdaydı. Sonra kalcama indi. Sürekli bisey batıyomus hissi ve ağrı sızı. Bi süre sonra hafifledi ama

Amin inşallah hepimizin iyi olsun dilerim..yok öğrenemedik göstermedi ay sonu gidicem ben inşallah gösterir bu defa
Ayy çok heyecanlı valla kızlar çikolataa ye de git canıım hareketlenir görürsünüz bi de hareketlerini hisseden var mı ben çok zayıf olduğum için karnımın sol tarafında zaten bebişim hep hissetmiştim oraya toplandığını hissediyorum bi de arada tatlı bişiler yiyince seyirme oluyor doktorum erken hissedersin çok zayıfsın demişti ama bu kadar beklemiyordum ❤

Benimde geçen hafta başladı yorulursam eğer eğildiğimde kalkamıyorum kalçam çıkmış gibi hissediyorum

Teşekkür ederim canım ben alttan ultrason olabileceğini düşünüyordum ondan stres yapmıştım ama içimi rahatlattın

12 haftalıkken öğrendim geçen cuma 13 haftalıkken renkli ultrasonda kesin dedi

VALLA BANADA DÜZ YATINCA OTURUNCA FALAN ALT KARNMDA Bİ SEYİRME OLUYO GAZ GİBİ DESM DEĞİL ONA BENZER BİŞEY

Kesim söylemedi ama bana yüksek ihtimal kız dedi.

Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun etrafimda bunu yasayan kimse yok insan yasayan birinden destek gorunce mutlu oluyor .. bende ole dusunuyorum plasenta geri cekilmezse perinatolojiye gitcem insallah cekilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…