2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Dimi canıım hani komik geliyor diyorum hissedemem ama diyorum sonraa hissediyorum da çok gariip bişeeey hele gene sol yanımda bi toplanır taş gibi oluyor orası 2 dakika sonra böyle seyirme gibi bişey oluyor o sertlik gidiyor

Cok gecmis olsun canim yaa

Allah sabır versin hayatım o zaman M mertur arkadaşınız içinde uygunsa bu konuyu içinizden biri devralsın, aranızda topiği devralmaya gönüllü biri varsa o kişi ve mertur Kazen beye mesaj atsın, topik devrini Kazen bey yapıyor çünkü.

canim bende yaptırmayı düşünmüyorum ense kalınlığına bakacak doktor. Doğru mu yanlış mi ben de bilemiyorum ama

Benimkisi o şekilde olmuyor herkeste farkli olabir toplanma seklinde değilde kipirdaniyor pit pit diye hissediyorum Bende toplanma olmuyor minik minik pitlar seklinde oluyor yani içerde kipramalarini hissediyorum hatta dun gece kizim elini koydu o da hissetti cok güzel bir duygu

Ben de d3 e basladim. Gunde 20 damla bakalim insaAllah duzelir degerim

Kızlar aile hekimine gitcem şimdi haber vermeye hamileliği testerinide yaptır dedi doktorum hangileri yapılır kan sayımı b12 d vitamini başka
Canım alt ast yapıyorlar kan değerleri bakılıyor tsh Kan üre azotu idrar tahlili şeker kolestrol çoğunu kendi istiyor aile hekimi tsh önemli diye biliyorum onu da ister illa

Aaaaa ilk defa duydum çikolata yiyince hareketleniyor mu ? Ben bol bol yerim o zaman gerçekten öyle bişey var mı şaşırdım hemde sevindim

önceki sayfalarda ben tabloyu yaparım hep bilgisayar başındayım diyen bir arkadaş vardı. o arkadaş yazabilir mi?

ben calıstığım icin bütün gün bilgisayar basındayım yapabilirim aslında ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bide galiba baslık sahibi yapabiliyomus sadece
işte buldum.canım sen yapabilirsen ve mertur arkadaşımızda kabul ederse topik devri yapılıp Kazen tarafından tablo oluşturulabiliyormuş.

Canım ben 40 kiloyla hamile kaldım kusmalardan 39a düştüm şuan 42 kiloyum ama hala yemekten vazgeçemiyorum bu denli olduğum için hissediyorum ben toplanmasını

Aaaaa ilk defa duydum çikolata yiyince hareketleniyor mu ? Ben bol bol yerim o zaman gerçekten öyle bişey var mı şaşırdım hemde sevindim
Evde yeme ama hastaneye giderken falan ye eveet canıım çikolataayaa tahammül edemiyorlar çevremde kaç kişi öyle gördü bebişinin hareketlerini cinsiyetini bazı bebekler anne karnında çok kalpazan oluyor ya ondan hem işe yarıyor

Sağlık ocağı beni ocak ayında çağırdı aşı yapılacakmış sizi de aradılar mı? Demir hapina başladım kabızlık vardı zaten daha çok yapar demişlerdi ay çok şükür kurtuldum ters etki yaptı bende sanırım tuvalete çıkmak ne güzel şeymiş

Kızlar ya kendi doktorum bana toz vermişti iğrenç ya içemiyorum zaten midem bulanıyor multivitamini 200 lira verdik bide..ikili test yaptığım dr tanıdıkdi başka dr yaptı yani bunu içme dedi ayriyetten demir hapı magnezyum ve decavit diye birşey yazdı napim ben bilemedim herkes birşey diyor toz olanda demir çok düşük ayriyetten demir hapı icmen gerekiyor diyor herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…