- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Aynen canııım ki zayıf olduğum için sol tarafım semsert taş gibi oluyor bazenVALLA BANADA DÜZ YATINCA OTURUNCA FALAN ALT KARNMDA Bİ SEYİRME OLUYO GAZ GİBİ DESM DEĞİL ONA BENZER BİŞEY
Dimi canıım hani komik geliyor diyorum hissedemem ama diyorum sonraa hissediyorum daBen hissediyorum ama ikinci hamilelik yani daha erken hissetmeye başladım bide tecrübeli olunca ayirt edebiliyorsunuz bebek hareketi olup olmadiğini bana pek kimse inanmiyor ilk kizimda 12 şimdiyse 10. Hafta itibariyle hissetmeye başladım ama cok hafif hissediyorum gazdan bile az hissediliyor hatta dun oynamadi hic merak ettim sevdiği biseyi yedim yattim oynamaya başladıjelibon sevmem sagliksiz olduğu için de yemezdim ama canim çekiyor bu ikinci yiyisim ikisinde de ayni tepkiyi verdi hareketlendi bundan sonra oynamadiginda jelibon yiyip yatacagim
Bilmezler miii miniciikleeer amaa türlü türlü huyları var şimdideenAynen çikolata yiyip gidicem bu sefer.. Bende de aynısı oluyor ufak ufak hissediyorum benimde sağ tarafta oyuzden soluma yatıyorum hep beğendiği birşey yersem oynuyor sanırım işini biliyorlar
Cok gecmis olsun canim yaaBilmiyoruz. 12. Haftada bacaklarımdan boşaldı kan. Rahim ağzım açılmıştı. Doktor kanın basıncı ile açılmıştır dedi. Yattım 10 gün. 4 gün tuvalete bile kalkmadım. Bebekte kesede kanama yoktu. Şimdi damla damla devam ediyor. 2 farklı hastaneye gittim. Bebeği etkilemediğini söylediler. Son gittiğimde rahim ağzım da kapalıydı. Ama rahim ağzına yakın birikmiş kan varmış onu atıyorsun dedi doktor. Açıkçası ilk gittiğimde bebeğim gitti diye gitmiştim. Kanamam aşırıydı çünkü 10 dk içinde en büyük pedi doldurup bacaklarımdan akmıştı. Ama işte Allah büyük. O kadar olaya rağmen benimle. Şükür.
Aminnn insallah canimAmin cümlemizden inşallah, Allah şifa versin, inşallah çıkar yukarı.
Allah sabır versin
Kizlar bugun perinatologa gittim detayli ultrasonda ölçtü Bebegin tum organlarini bir sorun yok dedi.gayet saglikli gorunuyormus icin rahat olsun dedi.nifty test ve ikili test icinde eger bir sorun cikarsa duzeltmek icin mudahele edilemezmis sadece riskli yada degil diyebilirmis.bende yaptirmadim test .sizce yanlis mi yaptim .yaptirmalimiydim.Birde cinsiyetini ogrendik net erkek
Amin canim masaAllah cok tatli simdiden ve net gozukuyorİnsallah hepimizinkidoktor ozellikle cekti bu resmi
Benimkisi o şekilde olmuyor herkeste farkli olabir toplanma seklinde değilde kipirdaniyor pit pit diye hissediyorumDimi canıım hani komik geliyor diyorum hissedemem ama diyorum sonraa hissediyorum daçok gariip bişeeey hele gene sol yanımda bi toplanır taş gibi oluyor orası 2 dakika sonra böyle seyirme gibi bişey oluyor o sertlik gidiyor
Bende toplanma olmuyor minik minik pitlar seklinde oluyor yani içerde kipramalarini hissediyorum hatta dun gece kizim elini koydu o da hissetti cok güzel bir duyguDimi canıım hani komik geliyor diyorum hissedemem ama diyorum sonraa hissediyorum daçok gariip bişeeey hele gene sol yanımda bi toplanır taş gibi oluyor orası 2 dakika sonra böyle seyirme gibi bişey oluyor o sertlik gidiyor
Ben de d3 e basladim. Gunde 20 damla bakalim insaAllah duzelir degerimKızlar doktor bana royal d3 vitamini verdi damla şeklinde ama kapağında sprey başlığı var günde bir damla yazıyor üzerinde , neyse kullanalı 4 gün oluyor ben 3 gündür o spreyi bi tane fıslatıyodum damlaMadığı için ama bi fısta nerden baksan 8-10 damla vardır ilk 3 gün öyle kullandım bence çok fazla oldu bugün akıllandım damlatmaya çalıştım soracağım şu ki şuan bi işkillendim bişey olur mu ya ?
Canım alt ast yapıyorlar kan değerleri bakılıyor tsh Kan üre azotu idrar tahlili şeker kolestrol çoğunu kendi istiyor aile hekimi tsh önemli diye biliyorum onu da ister illaKızlar aile hekimine gitcem şimdi haber vermeye hamileliği testerinide yaptır dedi doktorum hangileri yapılır kan sayımı b12 d vitamini başka
20 damlamı ? Adı ne hangisini kullanıyosunBen de d3 e basladim. Gunde 20 damla bakalim insaAllah duzelir degerim
Aaaaa ilk defa duydum çikolata yiyince hareketleniyor mu ? Ben bol bol yerim o zamanAyy çok heyecanlı valla kızlar çikolataa ye de git canıım hareketlenir görürsünüzbi de hareketlerini hisseden var mı ben çok zayıf olduğum için karnımın sol tarafında zaten bebişim hep hissetmiştim oraya toplandığını hissediyorum bi de arada tatlı bişiler yiyince seyirme oluyor doktorum erken hissedersin çok zayıfsın demişti ama bu kadar beklemiyordum ❤
işte buldum.canım sen yapabilirsen ve mertur arkadaşımızda kabul ederse topik devri yapılıp Kazen tarafından tablo oluşturulabiliyormuş.ben calıstığım icin bütün gün bilgisayar basındayım yapabilirim aslında ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bide galiba baslık sahibi yapabiliyomus sadece
Canım ben 40 kiloyla hamile kaldım kusmalardan 39a düştüm şuan 42 kiloyum ama hala yemekten vazgeçemiyorumBenimkisi o şekilde olmuyor herkeste farkli olabir toplanma seklinde değilde kipirdaniyor pit pit diye hissediyorum
Bende toplanma olmuyor minik minik pitlar seklinde oluyor yani içerde kipramalarini hissediyorum hatta dun gece kizim elini koydu o da hissetti cok güzel bir duygu
Evde yeme ama hastaneye giderken falan ye eveet canıım çikolataayaa tahammül edemiyorlarAaaaa ilk defa duydum çikolata yiyince hareketleniyor mu ? Ben bol bol yerim o zamangerçekten öyle bişey var mı şaşırdım hemde sevindim
Aklımda bulunsun teşekkürlerEvde yeme ama hastaneye giderken falan ye eveet canıım çikolataayaa tahammül edemiyorlarçevremde kaç kişi öyle gördü bebişinin hareketlerini cinsiyetini bazı bebekler anne karnında çok kalpazan oluyor ya ondan hem işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?