- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
amin inşallah. hamişiz hepimiz dua edelim ona. Allahım hepimize sağlıkla doğumlar nasip etsin. herkes çok fazla yazdı aralarda bunu diyen çok oldu da ilgilenselerde yaptırsak listeyi. herkes etiketlese mi napsaİnsallah Rabbim en kısa zamanda yine nasip eder ya
Amin, Rabbim kimseye yasatmasin.Evet canım gördüm üzüldüm gerçekten Rabbim yine nasip etsin inşallah yerini doldursun
Amin amin inşallah canım Aslında birine devredebilir sayfayı yapıyorlar genelde böyle de bilmiyorumamin inşallah. hamişiz hepimiz dua edelim ona. Allahım hepimize sağlıkla doğumlar nasip etsin. herkes çok fazla yazdı aralarda bunu diyen çok oldu da ilgilenselerde yaptırsak listeyi. herkes etiketlese mi napsa
Gonlune gore olur insallahErkenden öğrendin demek şanslısın hadi hayırlı olsun bakalım buradakilerin de net belli olsun anlarız erkek mi kız senesi mi artık bende erkek hissediyorum ama ters köşe yapabilir
Bilmem benim doktorum simdi istediDetaylı 20 haftada degilmi
İnsallah hepimizinkiHadi gozun aydin insaAllah bana da bisi yok der ve testi yaptirmayi dusunmuyorum.Cinsiyet de belli olmus hayirla gelsin insaAllah. Ultrason resmi var mi?
OY YERM CANM HADİ GÖZÜN AYDIN ŞİMDİDEN..AYNIYIZ SENİNLE..detaylıya kendnmi gitmek istedin çünkü 22.hafta civarı oluyo diye biliyorum..bu arada ikiliyi bende yaptırmıyorum doktorum bi müdahale edilemiyo maalesf aldırmayı düşünmeyenlere önermiyorum zaten detaylıda kemik yapısını falan herşeyini görücez dedi...hatta kendisi bile keşke kalksa şu ikili üçlü diyo yani...Kizlar bugun perinatologa gittim detayli ultrasonda ölçtü Bebegin tum organlarini bir sorun yok dedi.gayet saglikli gorunuyormus icin rahat olsun dedi.nifty test ve ikili test icinde eger bir sorun cikarsa duzeltmek icin mudahele edilemezmis sadece riskli yada degil diyebilirmis.bende yaptirmadim test .sizce yanlis mi yaptim .yaptirmalimiydim.Birde cinsiyetini ogrendik net erkek
aaa evet bu kesin kez erkekİnsallah hepimizinkidoktor ozellikle cekti bu resmi
Yok benim doktorum istedi .ben bir yil kadar once yumurtaligimdaki dermoid kistten dolayi ameliyat olmustum .sanirim onyuzden erken istedi .ayni seyi benim gittigim doktorda soyledi aldirma dusuncem yok ne olursa olsun o yuzden yaptirmadimOY YERM CANM HADİ GÖZÜN AYDIN ŞİMDİDEN..AYNIYIZ SENİNLE..detaylıya kendnmi gitmek istedin çünkü 22.hafta civarı oluyo diye biliyorum..bu arada ikiliyi bende yaptırmıyorum doktorum bi müdahale edilemiyo maalesf aldırmayı düşünmeyenlere önermiyorum zaten detaylıda kemik yapısını falan herşeyini görücez dedi...hatta kendisi bile keşke kalksa şu ikili üçlü diyo yani...
Plesanta da aşağıda değil. Benim bebek ve çevresi ile ilgili hiç sorunum görünmüyor. Medical parka ve Liv hospitale gittim. İki doktor da kanama neden belli değil ama rahim ağzına yakın dedi. Hiçbir şey bilmiyoruz yani.Uzunluk normalse rahim agzi yetmezliği yoktur muhtemelen plesenta kaynaklı bi kanama olabilir benimde plesenta asagidayken dediğin gibi adetin iki kati birden bosalmisti WC deyken cok paniklemistim Acile gitmiştik doktor plesentanin aşağıda olduğunu ondan kaynaklancagini söylemişti 5. Ayda yukari cikinca kanamalar kesildi inşallah seninde biran önce yukari cikar cnm
Anladim cnm geçmiş olsunPlesanta da aşağıda değil. Benim bebek ve çevresi ile ilgili hiç sorunum görünmüyor. Medical parka ve Liv hospitale gittim. İki doktor da kanama neden belli değil ama rahim ağzına yakın dedi. Hiçbir şey bilmiyoruz yani.
Teşekkür ederim. Umarım bi daha yaşamam. Kimse de yaşamaz.Anladim cnm geçmiş olsun
Guatr testi. Toksaplazma. Kızamık. Pıhtılaşma.... Bilir aile hekimi ama. Şimdi aklıma gelenler bunlar. Ben 8-9 tüp kan vermiştim.Kızlar aile hekimine gitcem şimdi haber vermeye hamileliği testerinide yaptır dedi doktorum hangileri yapılır kan sayımı b12 d vitamini başka
Kanımı kurutacaklar deseneGuatr testi. Toksaplazma. Kızamık. Pıhtılaşma.... Bilir aile hekimi ama. Şimdi aklıma gelenler bunlar. Ben 8-9 tüp kan vermiştim.
Ben canımı yolda bulmuşum gibi davranırımKanımı kurutacaklar desene
AYNEN CANM DETAYLIDA İNŞALLAH BİZLERDE SAĞLIKLI SONUÇLAR ALICAZYok benim doktorum istedi .ben bir yil kadar once yumurtaligimdaki dermoid kistten dolayi ameliyat olmustum .sanirim onyuzden erken istedi .ayni seyi benim gittigim doktorda soyledi aldirma dusuncem yok ne olursa olsun o yuzden yaptirmadim
Ayy hadi darısı bize inşallah12 haftalıkken öğrendim geçen cuma 13 haftalıkken renkli ultrasonda kesin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?