- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
süpersin canım hadi bakalım yaparsın senevet canım ben hala gönüllüyüm. mertura ve kazen beye mesaj attım. bakalım ne zaman dönüş olur. yanlız bu çizelgeyi hazırlamayı bilmiyorum deneme yanılma yapıcam bir süre
inşallahsüpersin canım hadi bakalım yaparsın sen
3 lü olan devletin ödedikleri, genelde doktorlar onları yazıyor devlette calisanlar, digeride özel olarak alınan ilaç. Doktorlar genelde anlaşmalı olduğu ilaçları yazıyor. Boşuna fazla para vermeye gerek yok aslında.Bunlar verdikleri siz ne içiyorsunuz benim kafam karıştı
Nubu erkek gibiKizlar sizce bebisimin cinsiyeti neEki Görüntüle 2561425
Git git canım unutma bizimde ocağa denk geliyor zaten 20. Haftamız o hafta hepimiz sağlık ocağına dökülürüz
Geçmiş olsun canım yok hiç olmadı dikkat et sor doktoruna falan ihmal etme..bulantı kusma sadece sabahları oluyor kusmamak için hemen kahvaltı etmiyorum bir yarım saat 45 dk bekliyorum öyle yapıyorum böyle denediğimden beri çıkarmıyorum çok şükürBulantı bende de var canıım sabah başlıyor akşam 6ya 7 ye kadarsonra geçiyor e gece de uyuyamıyorum 2 yastık kafamda öyle uyumaya başladım hafif hafiif
Bu sabahta beynimde bi sıcaklıkla uyandım hissettim yani burnum kanıyordu 5 10 dk. Kanadı durdu. Hamilelikte damarlarda çatlama oluyormuş sizlerde oldu mu hiiç
Hadi hayırlısı olsun aynen biri devir alsın süper olurinşallah
Evet oyuzden para verme boşuna doguma kadar kullancaksin her ay okadar para verme dedi..herşey para tuzağı zaten yani3 lü olan devletin ödedikleri, genelde doktorlar onları yazıyor devlette calisanlar, digeride özel olarak alınan ilaç. Doktorlar genelde anlaşmalı olduğu ilaçları yazıyor. Boşuna fazla para vermeye gerek yok aslında.
Banada nuba göre erkek dediler bakalım meraklardayızNubu erkek gibi
Evet bilgisayar başında olanlardan biri alirs a çok iyi olur bizimde bı tablomuz olur
Maşallah aynı kız gibi geldi bana içime öyle doğdu yaniKizlar sizce bebisimin cinsiyeti neEki Görüntüle 2561425
Yok bence olmaz canım ya onuda düşük tehlikesi olanlar için demiştir doktor ben baştan beri sıcak suyla yikandim halada aynı bir sıkıntı olmadıkızlar ben ofiste çalışıyorum ve kaloriferlerde sorun var şuan yanmıyor. ufo tarzı yerden ısıtıcılardan kullanıyoruz. geçenlerde sıcak suyla banyo yapmanın zararlı olduğunu kasları gevşettiğini konuşmuştuk. bu durum benim aklıma takılıyor, düşük seviyede de açsam ayaklarımdan belime kadar ısı geliyor sürekli, sizce sıkıntılı bir durum mu?
Canım bence riskli dönemleri geçmişiz gibi ama ufo normal bi insana da çok açmak zararlı diyorlar arada açıp kapat bişey olmaz inşallahkızlar ben ofiste çalışıyorum ve kaloriferlerde sorun var şuan yanmıyor. ufo tarzı yerden ısıtıcılardan kullanıyoruz. geçenlerde sıcak suyla banyo yapmanın zararlı olduğunu kasları gevşettiğini konuşmuştuk. bu durum benim aklıma takılıyor, düşük seviyede de açsam ayaklarımdan belime kadar ısı geliyor sürekli, sizce sıkıntılı bir durum mu?
Tesekkur ederim canim bende kiz istyorumMaşallah aynı kız gibi geldi bana içime öyle doğdu yani ☺
Yok bence olmaz canım ya onuda düşük tehlikesi olanlar için demiştir doktor ben baştan beri sıcak suyla yikandim halada aynı bir sıkıntı olmadı
teşekkür ederim, içimi rahatlattınızCanım bence riskli dönemleri geçmişiz gibi ama ufo normal bi insana da çok açmak zararlı diyorlar arada açıp kapat bişey olmaz inşallah☺
Allah gönlüne göre versin inşallah o zaman canımTesekkur ederim canim bende kiz istyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?