2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bunlar verdikleri siz ne içiyorsunuz benim kafam karıştı
3 lü olan devletin ödedikleri, genelde doktorlar onları yazıyor devlette calisanlar, digeride özel olarak alınan ilaç. Doktorlar genelde anlaşmalı olduğu ilaçları yazıyor. Boşuna fazla para vermeye gerek yok aslında.

Kızlar face kullanan varsa orda da benim mayıs haziran temmuz anneleri grubum var baya arkadaş olduk sizleride beklerim

Geçmiş olsun canım yok hiç olmadı dikkat et sor doktoruna falan ihmal etme..bulantı kusma sadece sabahları oluyor kusmamak için hemen kahvaltı etmiyorum bir yarım saat 45 dk bekliyorum öyle yapıyorum böyle denediğimden beri çıkarmıyorum çok şükür

Evet oyuzden para verme boşuna doguma kadar kullancaksin her ay okadar para verme dedi..herşey para tuzağı zaten yani

Evet bilgisayar başında olanlardan biri alirs a çok iyi olur bizimde bı tablomuz olur

kızlar ben ofiste çalışıyorum ve kaloriferlerde sorun var şuan yanmıyor. ufo tarzı yerden ısıtıcılardan kullanıyoruz. geçenlerde sıcak suyla banyo yapmanın zararlı olduğunu kasları gevşettiğini konuşmuştuk. bu durum benim aklıma takılıyor, düşük seviyede de açsam ayaklarımdan belime kadar ısı geliyor sürekli, sizce sıkıntılı bir durum mu?

Yok bence olmaz canım ya onuda düşük tehlikesi olanlar için demiştir doktor ben baştan beri sıcak suyla yikandim halada aynı bir sıkıntı olmadı

Canım bence riskli dönemleri geçmişiz gibi ama ufo normal bi insana da çok açmak zararlı diyorlar arada açıp kapat bişey olmaz inşallah

Yok bence olmaz canım ya onuda düşük tehlikesi olanlar için demiştir doktor ben baştan beri sıcak suyla yikandim halada aynı bir sıkıntı olmadı
Canım bence riskli dönemleri geçmişiz gibi ama ufo normal bi insana da çok açmak zararlı diyorlar arada açıp kapat bişey olmaz inşallah☺
teşekkür ederim, içimi rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…