2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende hemen ediyorum yoksa kusuuyorum ama artık hemen etmesemde falan fayda etmiyor kusmalarımaa onu geçtiim 1 2 kere kusuyorum ama bulantım hiç geçmiyor
Gebelikte damarlar genişlediği için olabiliyormuş burun kanaması normal birşeymiş saatler ce kanaması sıkıntıymış şükür 5 dk falan sürdü

Ben evde olup birşey yapmama rağmen yani sadece yemek mutfak toplama yapiyorum yinede çok yorgun hissediyorum sabah yataktan kalkarken bile öyle uyusugumki... Normal mi bu yorgunluk bilmiyorum ☺
Ben uyuyup uyaninca iyi oluyorum. Ama isyerinde yogun bir isim var bazen hamile oldugumu unutup koşturuyorum. Ama eve gelip kapiyi acinca adim aticak dermanim kalmiyor. Sanirim Allah gun icinde yardimci oluyor. Bu kadar kucukken bu yorgunluk varsa son aylarimixi dusunemiyorum

Canııım benim kalça ağrılarım falan da erken başladı zayıf kadınlarda ilk hamilelikleri daha zor olurmuş çünkü vücut kilo almaya alışık değilmiş bu yüzden hem ağrıları erken başlarmış hemde bebeğin hareketlerini bu sebepten erken hissedelermiş doktorumun yaptığı açıklama bu

Ayy kızlar ben aşırı mide yanması ekşimesi ağrısı yaşıyorum bebekte saç oluşuyor ondan diye duydum doğru mu bilmiyom eğer doğruysa sanırım benim bebeğimin saçı rapunzel gibi olcak o kadar mideme etki ediyor ki

Kızlar 9+1 yazıyor ama 9+6 dan ultrason fotoğrafımız minnak ayağımızda çıkmıış
Bizim nuba bi yorum yapar mısınıız

Eklentiler

• 20191118_215003.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 51
çoğu doktor alakası yok diyor ama bilemiyorum valla. bende yatar pozisyonda olunca genzime vuruyo o yanmalar. en iyi gelen soğuk süt kesinlikle

O bende bende vardı canıım doktorum reflüü oluyor doktorum şurup verdiii rahatladııım şüküür artık doktoruna gittiğinds söyle valla büyük rahatlık

çoğu doktor alakası yok diyor ama bilemiyorum valla. bende yatar pozisyonda olunca genzime vuruyo o yanmalar. en iyi gelen soğuk süt kesinlikle
Ben ömrümde soğuk süt içen biri değilim biraz soğuk olsa kusarım keşke bende içebilseydim belki bana da iyi gelirdi o kadar aşırı oluyor ki gece bile uyutmuyor

Ben ömrümde soğuk süt içen biri değilim biraz soğuk olsa kusarım keşke bende içebilseydim belki bana da iyi gelirdi o kadar aşırı oluyor ki gece bile uyutmuyor
yaa canım keşke içebilseydin. allah şifa versin, doktor şurup veriyormus en iyisi o :)

Ben evde olup birşey yapmama rağmen yani sadece yemek mutfak toplama yapiyorum yinede çok yorgun hissediyorum sabah yataktan kalkarken bile öyle uyusugumki... Normal mi bu yorgunluk bilmiyorum ☺
Gerçekten ne zaman düzelicez anca doğum yapınca heralde inşallah Bende bugün evi ocağı temizlim dedim merdiven silerken migdem bulanmaya başladı sildim hemen uzandım pert düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…