- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Amin cumlemize canim senin belli oldumuAllah gönlüne göre versin inşallah o zaman canım
Yok canım ben 10 haftalıkken gitmiştim henüz gitmemişim belki önümüzdeki hafta giderim iyice netleşmesini istiyomAmin cumlemize canim senin belli oldumu
Bende merak ediyorum burda da belki yarı yarıya olur sağlıklı olsun kuzular2020 Nisan annelerinin yüzde 56 sı erkek bizde nasıl olcak acaba
İnsallah yaBende merak ediyorum burda da belki yarı yarıya olur sağlıklı olsun kuzular
Bende hiç uyku yok ya ne gece ne gündüzKızlar selam bu haftayla birlikte uykuya aşırı eğilim başladı bendesiz ne durumdasınız?
Bencede canim olcumlerini filan yptrcanmiYok canım ben 10 haftalıkken gitmiştim henüz gitmemişim belki önümüzdeki hafta giderim iyice netleşmesini istiyom ☺
Gece uyuyamiyorum bende 1 haftadır bugün ilk defa öğlen içim geçti uyumuşum onun dışında hiç düzgün değil uykularımKızlar selam bu haftayla birlikte uykuya aşırı eğilim başladı bendesiz ne durumdasınız?
D3 Ferol kullaniyorum20 damlamı ? Adı ne hangisini kullanıyosun
Yaptırmayı düşünmüyorum nedense büyüsün kendine güzel güzelBencede canim olcumlerini filan yptrcanmi
Bende kanda baktirmadim canim sadece olcum yptrdimYaptırmayı düşünmüyorum nedense büyüsün kendine güzel güzel
13 üncü haftada giderim bakalım doktor ne dicekBende kanda baktirmadim canim sadece olcum yptrdim
Hadi bakalim canim13 üncü haftada giderim bakalım doktor ne dicek ☺☺
Bunun kiloyla hic alakasi yok agri eşiğinle alakali bir durum bende zayifim 47 kg hamile kaldim ilk çocuğunda kizimdada erkenden hissediyordum ve Doğumum cok agrili oldu sezaryen oldum benimle ameliyat olup ayaklananlar vardi ama ben 3 gün ayağa kalkamadim o kadar hissediyordum ki sancimi , normalde de vucudumdaki herşeyi cok hissederim aslina bakarsan iyi bir özellik değil agri eşiği yuksek insanlar cabuk hissetmiyolar normali 16 hafta sonrasi hissetmek hatta nazi kadınlar 20. Hafta sonrasi hissediyor kiloyla hic ilgisi yok çocuk zaten içinde senin yağ tabaka sinin dişinda değil ki kilolu insan hissedemesin ☺Canım ben 40 kiloyla hamile kaldım kusmalardan 39a düştüm şuan 42 kiloyum ama hala yemekten vazgeçemiyorumbu denli olduğum için hissediyorum ben toplanmasını
Önerilen doz neymiş kutuda ne yazıyor ?D3 Ferol kullaniyorum
Yani kutuda kaç damla yazıyorD3 Ferol kullaniyorum
Ben evde olup birşey yapmama rağmen yani sadece yemek mutfak toplama yapiyorum yinede çok yorgun hissediyorum sabah yataktan kalkarken bile öyle uyusugumki... Normal mi bu yorgunluk bilmiyorum ☺Selam kizlar isten eve gelince hic hali olmayan ve cuvak gibi yatan bir benmiyim?
Cok erken sanki bukadar yorulmamiz icin
11 haftalığım :)Kac haftaliksin canim ben 9 ay boyleyim diye dusunuyorum aslinda ama insaAllah benim de hafifler☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?