2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bunlar verdikleri siz ne içiyorsunuz benim kafam karıştı

Eklentiler

• 20191126_181554.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 20191126_181548.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20191127-WA0008.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 24
Ne için miş bunlar sorsaydın... bana Demir ve d vitamini verdi onları kullanmaya başladım 4 gündür
Toz olan multivitamin hepsi içinde varmış takipli gittiğim kendi doktorum.verdi..diğer doktorun verdiği kan hapı yine vitamin ve magnezyum verdi ayriyetten neden kan hapı vermemiş dedi bunları iç onun yerine dedi bende tozu içiyorum zorla..gittiğimde kontrole bitmiş olcak zaten içemiyorum diycem midemi bulandırıyor bitek vitamini içmiyorum hapı aynı diye

Bende alışkınım cnm tüp bebek annesi olduğum için artık herşey normal geliyor bana şimdi geldiö sabah aç karna gel dedi kan için

Canım alt ast yapıyorlar kan değerleri bakılıyor tsh Kan üre azotu idrar tahlili şeker kolestrol çoğunu kendi istiyor aile hekimi tsh önemli diye biliyorum onu da ister illa
Sabah aç karna gel dedi aşı ve takip günlerini yazdı cnm

Sağlık ocağına gidip kayıt açtırmanız gerekiyor zaten canım gebe olduğuunuz için ben gitmiştim 20. Haftanızda gelin dedi

Decaviit çok iyi canıım benim ablamda kullanmıştı araştırabilirsin

Sağlık ocağına gidip kayıt açtırmanız gerekiyor zaten canım gebe olduğuunuz için ben gitmiştim 20. Haftanızda gelin dedi
Kendileri aradı hemen beni randevu verdi işte bir hafta sonrada dahiliyeye gidip triodlere baktırcam hipotiroid var bakalım ilacı yükseltmişti işe yaradı mı her ay baktır dedi

Kendileri aradı hemen beni randevu verdi işte bir hafta sonrada dahiliyeye gidip triodlere baktırcam hipotiroid var bakalım ilacı yükseltmişti işe yaradı mı her ay baktır dedi
Git git canım unutma bizimde ocağa denk geliyor zaten 20. Haftamız o hafta hepimiz sağlık ocağına dökülürüz

Tamam canım toz almayın sakın ya çok kötü ben heyecandan sormadım da ne yazdın diye bulantı var suyla ilaç iğrenç oluyor
Bulantı bende de var canıım sabah başlıyor akşam 6ya 7 ye kadar sonra geçiyor e gece de uyuyamıyorum 2 yastık kafamda öyle uyumaya başladım hafif hafiif
Bu sabahta beynimde bi sıcaklıkla uyandım hissettim yani burnum kanıyordu 5 10 dk. Kanadı durdu. Hamilelikte damarlarda çatlama oluyormuş sizlerde oldu mu hiiç

işte buldum.canım sen yapabilirsen ve mertur arkadaşımızda kabul ederse topik devri yapılıp Kazen tarafından tablo oluşturulabiliyormuş.
evet canım ben hala gönüllüyüm. mertura ve kazen beye mesaj attım. bakalım ne zaman dönüş olur. yanlız bu çizelgeyi hazırlamayı bilmiyorum deneme yanılma yapıcam bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…