2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet şuan alakasız olduğunu verdiğiniz örneklerden anladım o zaman ona birşey bağlamıyorum

diğer mesajları gördünüz mü bilmiyorum da mertur bebeğini kaybetmis, bende tüm gün bilgisayardayım tabloları rahat yaparım diye yönetici olayım dedim.
Çok üzüldüm yok görmedim cnm
İnşaallah olursun

BIz bugün 4.aya girdik umarım azalır diyorum inşallah bulantı kusması olan herkesin geçer ya gerçekten çok zor midesi ağrıyor insanın yani..umarım tekrarlamaz canım valla vücutta herşey değiştiği için normaldir oda..

Ben ömrümde soğuk süt içen biri değilim biraz soğuk olsa kusarım keşke bende içebilseydim belki bana da iyi gelirdi o kadar aşırı oluyor ki gece bile uyutmuyor
Gaviscon iç ben o olmasa berbatım midem zaten rahatsızdı hamile kalmadan öncede gastrit vardı şuan düşün ne haldeyim gegirmekten geberiyorum mide yanması Su an yok ama başlıycak şurup iç iyi gelir birde tahin iyi geliyor mideye..yada helva yiyin mide konusunda uzman oldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…