2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben hem evi makineye atıyom hemde yemek yapabiliyorum ya demekki sizden daha iyiyim bi tık ☺☺
Bende bulantım var ama şükür her işimi yapıyorum ya da yapmak zorundayım diyelim yapmasam uçar evimiz bugün sildim supurdum iki saat ütü yaptım yemek falan hiç oturmadim iki çocuk olunca fırsat bulamıyorum dinlenmeye

Tatlı şeyler hiç yiyemiyorm ki sabahları pekmez Bile zor içiyom hele bi şu şuruba devam edeyim de inşallah etki eder

Oo seninki daha zormuş canım iki çocukla uğraşmaktan zaten insan hamile olduğunu unutur ya

Çok kusma oluyosa kız olmuyosa erkek diyorlar doğruluk payı var mı ?
Kızım 8 yaşında ona hamileyken günde 3 defa kusuyodum 5 ay sürmüştü oğlum da 5 yaşında hiç kusmadım ama rahatta geçirmedim migde yanmasıyla geçti şuan da 1kere kustum araba dan dolayı aynı oğlandaki gibi aşeriyorum limon sirke ile tatlı hiç istemiyorum Bakalim tutucak mı her çocukda farklı mı

Merak ettim bende , belli olunca yaz

Pekmeze karıştırdım ben işte tahini öyle yiyorum..surup rahatlatır seni günde 3 kasık icebilirsin dedi bana doktor bir zararı yokmuş canım
Akşamları başlıyor benim gündüz bi sıkıntı yok ta içtim anlık biraz kesti de sonra yine boğazıma bişeyler takılı gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…