Bend w13 hâfta da gidicem inşallah Allah izin verirse daha çok var 3 hafta nerdeyse13 üncü haftada giderim bakalım doktor ne dicek ☺☺
Benimde aynı 3 hafta var gitmeme bekledikçe vakit geçmiyor zaten meraklandıkçaBend w13 hâfta da gidicem inşallah Allah izin verirse daha çok var 3 hafta nerdeyse
Oğlumda sadece sabahları bulantım vardı kızımda perişan dim sabah akşam devamlı bunda da gecmeyen bulantım var eğer kız çıkarsa bende doğru tutareğer öyleyse benim %100 erkek olur, cünkü hic kusmadım bile allaha sükür
Kesinlikle dogru degil ablam yeğenimde hiç kusmadı ve yeğenim kız annemde hiç bir hamileliğinde kusmamış kızı da var oğludaÇok kusma oluyosa kız olmuyosa erkek diyorlar doğruluk payı var mı ?
Tez çürüdü zaten o kadar aksini yazan var kiKesinlikle dogru degil ablam yeğenimde hiç kusmadı ve yeğenim kız annemde hiç bir hamileliğinde kusmamış kızı da var oğluda
Bende bulantım var ama şükür her işimi yapıyorum ya da yapmak zorundayım diyelim yapmasam uçar evimiz bugün sildim supurdum iki saat ütü yaptım yemek falan hiç oturmadim iki çocuk olunca fırsat bulamıyorum dinlenmeyeBen hem evi makineye atıyom hemde yemek yapabiliyorum ya demekki sizden daha iyiyim bi tık ☺☺
Tatlı şeyler hiç yiyemiyorm ki sabahları pekmez Bile zor içiyom hele bi şu şuruba devam edeyim de inşallah etki ederGaviscon iç ben o olmasa berbatım midem zaten rahatsızdı hamile kalmadan öncede gastrit vardı şuan düşün ne haldeyim gegirmekten geberiyorum mide yanması Su an yok ama başlıycak şurup iç iyi gelir birde tahin iyi geliyor mideye..yada helva yiyin mide konusunda uzman oldum artık
Allah her şeyin hayırlısını ve sağlıklısını versinTez çürüdü zaten o kadar aksini yazan var ki
Oo seninki daha zormuş canım iki çocukla uğraşmaktan zaten insan hamile olduğunu unutur yaBende bulantım var ama şükür her işimi yapıyorum ya da yapmak zorundayım diyelim yapmasam uçar evimiz bugün sildim supurdum iki saat ütü yaptım yemek falan hiç oturmadim iki çocuk olunca fırsat bulamıyorum dinlenmeye
Aynen çok var ama zaman su gibi akıyor ya bi bakıyorum haftam dolmuşBend w13 hâfta da gidicem inşallah Allah izin verirse daha çok var 3 hafta nerdeyse
Evet canim ilkİlk cocuk mu ? Allah gonlume gore saglıklı evlat versın, ben de kız hissedıyorum :) hem seni hem beni
Benim daha var canım. 9+4 gosterıyor.bu durumda 10.hafta içinde mi oluyorum ben 9.hafta içinde mi oluyorum,hala alışamadım şu hafta olayına :) bu cuma kontrole gıtcem ,ınsallah hersey yolundadır .Evet canim ilkay insallah canim sen ne zamn gitceksin cinsiyete
10.hafta icinde oluyosun canimBenim daha var canım. 9+4 gosterıyor.bu durumda 10.hafta içinde mi oluyorum ben 9.hafta içinde mi oluyorum,hala alışamadım şu hafta olayına :) bu cuma kontrole gıtcem ,ınsallah hersey yolundadır .
Hayirli olsun canimArkadaşlar bebeğim sağlıklıymışkanamam devam ediyor. Umarım o da kesilir. Bu arada kız dedi doktor bu sefer kesin dedi.
Pekmeze karıştırdım ben işte tahini öyle yiyorum..surup rahatlatır seni günde 3 kasık icebilirsin dedi bana doktor bir zararı yokmuş canımTatlı şeyler hiç yiyemiyorm ki sabahları pekmez Bile zor içiyom hele bi şu şuruba devam edeyim de inşallah etki eder
Çok sevindim cok şükürArkadaşlar bebeğim sağlıklıymışkanamam devam ediyor. Umarım o da kesilir. Bu arada kız dedi doktor bu sefer kesin dedi.
Kızım 8 yaşında ona hamileyken günde 3 defa kusuyodum 5 ay sürmüştü oğlum da 5 yaşında hiç kusmadım ama rahatta geçirmedim migde yanmasıyla geçti şuan da 1kere kustum araba dan dolayı aynı oğlandaki gibi aşeriyorum limon sirke ile tatlı hiç istemiyorum Bakalim tutucak mı her çocukda farklı mıÇok kusma oluyosa kız olmuyosa erkek diyorlar doğruluk payı var mı ?
Merak ettim bende , belli olunca yazKızım 8 yaşında ona hamileyken günde 3 defa kusuyodum 5 ay sürmüştü oğlum da 5 yaşında hiç kusmadım ama rahatta geçirmedim migde yanmasıyla geçti şuan da 1kere kustum araba dan dolayı aynı oğlandaki gibi aşeriyorum limon sirke ile tatlı hiç istemiyorum Bakalim tutucak mı her çocukda farklı mı
Akşamları başlıyor benim gündüz bi sıkıntı yok ta içtim anlık biraz kesti de sonra yine boğazıma bişeyler takılı gibi duruyorPekmeze karıştırdım ben işte tahini öyle yiyorum..surup rahatlatır seni günde 3 kasık icebilirsin dedi bana doktor bir zararı yokmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?