2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Amin canım,bende çok severim su içmeyi. prilamı bende merak ettim aslında sana iyi gelirse onzyd den daha etkiliyse bana bildirirmisin belki o ilaç işe yarar
Tamam canım ben sana yazarım mutlaka bugün öğlen içtim akşam yemekten önce içtim bulantı yok şuan bir iki gün daha kullanayim bellli olur bu ağızda eriyen değil onyzd gibi hap normal..inşallah iyi oluruz ya

Kizlar su icebiliyor musunuz ? Ben hiç içemiyorum nerdeyse bı tek hap içerken içiyorum komple çay i da birakdm hiç sıvı alamıyorum sizler icebiliyor musunuz .
bende hic icemiyorum yemek yerken bi lokma yemek bi yudum su iciyorum bebek icin su onemli diye yoksa su icer icmez midem bulaniyor

Canım bızım ıkılı test 2-3 hafta sonra .ona ac mı tokmu nasıl gıtces ınan ben de bılmıyorum ,bılen varsa yazarsa ben de sevınırım
Yok canım farketmiyor karından bakcak,sonrada kan alcak kanda da açtok farketmiyor..bebek için tok git derim ama tansiyonun falan düşmesin gerek yok karnını doyur çikolata ye git bence

bende hic icemiyorum yemek yerken bi lokma yemek bi yudum su iciyorum bebek icin su onemli diye yoksa su icer icmez midem bulaniyor
Canim bana doktor dediki katı ve sıvı karıştırma arada 1 2 saat ver dedi ikisini karıştırınca da bulantı artıyor birde dediğimi dene belki fayda eder

Canim bana doktor dediki katı ve sıvı karıştırma arada 1 2 saat ver dedi ikisini karıştırınca da bulantı artıyor birde dediğimi dene belki fayda eder
malesef diger turlu 1 yudum bile su icemiyorum yuttugum an kusma hissi basliyor bu haftadan sonra azaliyor diyorlar gecmiyor gunler sanki hic bitmeyecek bu bulantilar baş donmeleri

İyi olmana çok sevindim canım darısı bana inşallahmutlaka sonucu yazmanı bekliyorum o zaman çok teşekkürler

Merhabalar bayanlar şuan 3.gebeliğim iki gebeliğini devlet hastanesinde yaptım fakat mahremiyete hiç önem verilmiyor ebeler çok ukala anlıyorum onlarında işi zor fakat diyoruz ya işleri kimse zorla oraya koymuyor onlar neyse... Ben bu doğumumu özel hastanede yapmak istiyorum fakat malûm fiyatlarda almış başını gitmiş izmirde çiğli özel can hastanesi düşünüyorum fakat orada doğum yaptıran ama aslında özel muayenehanesi olan sadece doğum için hastanenin doğumhanesini kullanan çok iyi bir doktor var şimdi sizce bi doktorla devam etsem mi yoksa hastanede çalışan bir doktorumu tercih etsem hangisi daha hesaplı olur buarada hiç bilgim yok henüz görüşmedimde sizlere danışmak istedim prosedür nedir nasıl işler bilgilendirirseniz sevinirim

Evet ondan çok korkuyorum normalde de sık sık enfeksiyon olur idarr yollarım zaten çok yoğun ve koyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…