Tamam canım ben sana yazarım mutlaka bugün öğlen içtim akşam yemekten önce içtim bulantı yok şuan bir iki gün daha kullanayim bellli olur bu ağızda eriyen değil onyzd gibi hap normal..inşallah iyi oluruz yaAmin canım,bende çok severim su içmeyi. prilamı bende merak ettim aslında sana iyi gelirse onzyd den daha etkiliyse bana bildirirmisin belki o ilaç işe yarar
Yaa carpinti ondan miymis? Benim arada oluyor herhalde bebekle alakali dedimKizlar tiroid ilacı kullanipta çarpıntı yaşayan var mi acaba ???
bende hic icemiyorum yemek yerken bi lokma yemek bi yudum su iciyorum bebek icin su onemli diye yoksa su icer icmez midem bulaniyorKizlar su icebiliyor musunuz ? Ben hiç içemiyorum nerdeyse bı tek hap içerken içiyorum komple çay i da birakdm hiç sıvı alamıyorum sizler icebiliyor musunuz .
Yok canım farketmiyor karından bakcak,sonrada kan alcak kanda da açtok farketmiyor..bebek için tok git derim ama tansiyonun falan düşmesin gerek yok karnını doyur çikolata ye git benceCanım bızım ıkılı test 2-3 hafta sonra .ona ac mı tokmu nasıl gıtces ınan ben de bılmıyorum ,bılen varsa yazarsa ben de sevınırım
Canim bana doktor dediki katı ve sıvı karıştırma arada 1 2 saat ver dedi ikisini karıştırınca da bulantı artıyor birde dediğimi dene belki fayda ederbende hic icemiyorum yemek yerken bi lokma yemek bi yudum su iciyorum bebek icin su onemli diye yoksa su icer icmez midem bulaniyor
malesef diger turlu 1 yudum bile su icemiyorum yuttugum an kusma hissi basliyor bu haftadan sonra azaliyor diyorlar gecmiyor gunler sanki hic bitmeyecek bu bulantilar baş donmeleriCanim bana doktor dediki katı ve sıvı karıştırma arada 1 2 saat ver dedi ikisini karıştırınca da bulantı artıyor birde dediğimi dene belki fayda eder
İyi olmana çok sevindim canım darısı bana inşallahTamam canım ben sana yazarım mutlaka bugün öğlen içtim akşam yemekten önce içtim bulantı yok şuan bir iki gün daha kullanayim bellli olur bu ağızda eriyen değil onyzd gibi hap normal..inşallah iyi oluruz ya
Ne demek canım rica ederim inşallah iyi oluruzİyi olmana çok sevindim canım darısı bana inşallahmutlaka sonucu yazmanı bekliyorum o zaman çok teşekkürler
Evet içerken midem bulanıyor daha da bulanır diye içemiyorum kana kana su içmeyi ozledimBen 2 litreye yaklaşıyorum ya. Miden mi almıyo ama su onemli bebek içinde
İkili test için tok gidiliyor canım hatta benim doktorumun kapısında özellikle yaziyo ikili test için gelenlerin tok olması gerekir diyeAnladım canım
Evet ondan çok korkuyorum normalde de sık sık enfeksiyon olur idarr yollarım zaten çok yoğun ve koyuSu kokuyorsa içme suyu alıp 1 saat dolapta bekletsen serin gene içersin karadeniz bolgesindeyim yayla suyuna bağlı soğuk gene çok iyi geliyor migdeme dolaba koysan dene şekilde su önemli çünkü idrar yolların iltihap olmasın
Evet benimde maksimum bı litre olur ama ayran falan da içemiyorum bazen meyve suyuCanim ben de icemiyorum nerdeyse. 1 litreyi midem bulana bulana iciyorum. Ev yapimi sekersiz visne suyu, portakal suyu ve ayranla takviye etmeye calisiyorum. Doktorum da tamam o zaman demisti.
İnanirmisiniz normalde tursuya gomulurdum ama görmek istemiyorumTurşu ye susatıyo
Zorla bende aslında çok susuyorum ağzım falan kuruyor ama içemiyorumbende hic icemiyorum yemek yerken bi lokma yemek bi yudum su iciyorum bebek icin su onemli diye yoksa su icer icmez midem bulaniyor
Seni sonuç ne oldu acabaKızlar benim igg pozitif igm 2.94 çıktı. Avidite istedi ve 10 gün sonra çıkacakmışbilmeyenler için bu kızamıkçık testi nolur dua edin
Geçicek ınsallah ya çok istiyorum yemek yiyim doya doya su içiyim zormus anne olmak daha başlangıçta ama sonu güzel olcak allahın izniyleZorla bende aslında çok susuyorum ağzım falan kuruyor ama içemiyorum
Bende yemek yerken oyle oluyorum. İlaç kullanıomusunuz bu bulantılar falan ilaçlar da yapıoEvet içerken midem bulanıyor daha da bulanır diye içemiyorum kana kana su içmeyi ozledim
İzmir desin galiba canm hangi hastaneye gidiyorsun Türkan özilhan mıİkili test için tok gidiliyor canım hatta benim doktorumun kapısında özellikle yaziyo ikili test için gelenlerin tok olması gerekir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?