2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim tepkim oluşmuş malesef hapları alana kadar kusuyorum boğazıma takılı kalıyor görünce bile bi bulantı geliyor bana
bende oyleyim sanki hap bogazima yapisiyor orda kaliyor gibi hissediyorum birkac gundur bi dilim ayva yiyorum hapin ustune sirf sert bogazimdan hapi dusursun diye biraz daha kolay icer oldum

kizlar benim ilk gebeligimde 18 haftaya kadar erkek dediler sonra detayli ultrasonda kiz oldugu anlasildi bir suru erkeke bebek kiyafeti almistim birkac kez erkek deyince acele etmeyin kesin sonuc 16 dan sonra belli oluyor birde erkek derlerse degismez diyorlar ama baska seylerde cikinti gibi durabiliyormus allahtan benim kiz kardesimde erkek bebege hamileydi ona verdim aldiklarimi yoksa bosa gidecekti

Kızlar Benim her gün başım ağrıyor bu aralar ama duramayacak gibi olmuyorum şiddetli değil yani benim gibi olan var mı normal mi ?
Ayni dertten bende muzdaripim her gün bas Agrisi... sese tahammül edemiyorum kizima karsi tahammulsuzlestim ilaç da icemiyorum yani her gün ilaç alamayiz migrenim var onla alakalimi bilmiyorum kizimin hamileliğin de de her gün bas agrisi cekmistim herhalde bu da boyle gececk

Genel olarak baktim yan etkilere falan. Icerigine bakinca anlamam ki. Neye bakmaliyim peki biliyor musum ?
Paraben kanserojen falan içeriyo mu diye canım ben sana yazdıktan sonra baktım onun için de bht varmis benim bir çocuğum oluğu için ona vesilelerde araştırırken öğrendim az bi şeyler wellcare ocean gibi markalarda saf d vitamini ve zeytinyağı var. Tabi kullanmak isteyip istememek bize kalmis ama ben de zamanında bilmezdim öğrenince insan araştırmak hangisi daha temizse onu kullanmak istiyor bilginiz olsun isterim

Aa yine değişir diye korkmadınız mı insan alışveriş yapmaya korkardı

bende oyleyim sanki hap bogazima yapisiyor orda kaliyor gibi hissediyorum birkac gundur bi dilim ayva yiyorum hapin ustune sirf sert bogazimdan hapi dusursun diye biraz daha kolay icer oldum
Bende meyvelerin içine koyup mu denesem böyle mandalina dilimi portakal dilimine olur mu acaba her sabah o korkuyu yaşıyorum yine mi hap diye

Allah
Allahtan bi ilaç içecek kadar ağırmıyor teşekkürler

Allah yardımcımız olsun peki bunun cinsiyeti bellimi

Kızlar sizinde vajina da agrı boyle alttan bi batma hissediyor musunuz kemik agrısı gibi. Acaba oralarda mı genişlio değişio benim bazen alttan boyle batıyo bazen içten. Tam anlatamıyorum ama anlayın siz beni kasık değil yumurtalıklar ve rahim de değil eminim daha aşagılar. Bişey dokunuyo gidio sanki

Sanki aşağıya biri iğne batırıp kaçıyor benim oluyor canım doktorum normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…