Maşallah annesiBoyu 56 mm sanırım haftası batla aynı 12 tam
Anladım canm o doktora gidenlerde çok memnun İzmirin neresinde oturuyorsunBen önceden kevser hanimin hastasiydim sonra ona randevu bulamadım saniye hanıma gittim
Bornova atatürk mahallesiAnladım canm o doktora gidenlerde çok memnun İzmirin neresinde oturuyorsun
bende oyleyim sanki hap bogazima yapisiyor orda kaliyor gibi hissediyorum birkac gundur bi dilim ayva yiyorum hapin ustune sirf sert bogazimdan hapi dusursun diye biraz daha kolay icer oldumBenim tepkim oluşmuş malesef hapları alana kadar kusuyorum boğazıma takılı kalıyor görünce bile bi bulantı geliyor bana
Aynen beni de mahvetti doktora söylemiştim Birak demişti birakinca geçmişti şuanda vitamin kullanmiyorum surup seklinde olanlardan alip deneyecegimKizlar decavit kullanan arkadaslar bu ilac bnde acayip mide agrisi yapiyor sizde oldumu boyle bisey
Ayni dertten bende muzdaripim her gün bas Agrisi... sese tahammül edemiyorum kizima karsi tahammulsuzlestim ilaç da icemiyorum yani her gün ilaç alamayiz migrenim var onla alakalimi bilmiyorum kizimin hamileliğin de de her gün bas agrisi cekmistim herhalde bu da boyle gececkKızlar Benim her gün başım ağrıyor bu aralar ama duramayacak gibi olmuyorum şiddetli değil yani benim gibi olan var mı normal mi ?
Ay bnde birakcam canim oceans mumy var onu kullnmistim hic boyle olmamsti tekrar ona doncemAynen beni de mahvetti doktora söylemiştim Birak demişti birakinca geçmişti şuanda vitamin kullanmiyorum surup seklinde olanlardan alip deneyecegim
Paraben kanserojen falan içeriyo mu diye canım ben sana yazdıktan sonra baktım onun için de bht varmis benim bir çocuğum oluğu için ona vesilelerde araştırırken öğrendim az bi şeyler wellcare ocean gibi markalarda saf d vitamini ve zeytinyağı var. Tabi kullanmak isteyip istememek bize kalmis ama ben de zamanında bilmezdim öğrenince insan araştırmak hangisi daha temizse onu kullanmak istiyor bilginiz olsun isterimGenel olarak baktim yan etkilere falan. Icerigine bakinca anlamam ki. Neye bakmaliyim peki biliyor musum ?
Onu bende merak ettim bursa bi arkadaşa sormustum deneyip soyleyecekti ama dönmedi bana kapsüllü tablet mi? Kapsül de dokunuyor bana surup istiyorumAy bnde birakcam canim oceans mumy var onu kullnmistim hic boyle olmamsti tekrar ona doncem
Aa yine değişir diye korkmadınız mı insan alışveriş yapmaya korkardıkizlar benim ilk gebeligimde 18 haftaya kadar erkek dediler sonra detayli ultrasonda kiz oldugu anlasildi bir suru erkeke bebek kiyafeti almistim birkac kez erkek deyince acele etmeyin kesin sonuc 16 dan sonra belli oluyor birde erkek derlerse degismez diyorlar ama baska seylerde cikinti gibi durabiliyormusallahtan benim kiz kardesimde erkek bebege hamileydi ona verdim aldiklarimi yoksa bosa gidecekti
Bende meyvelerin içine koyup mu denesem böyle mandalina dilimi portakal dilimine olur mu acababende oyleyim sanki hap bogazima yapisiyor orda kaliyor gibi hissediyorum birkac gundur bi dilim ayva yiyorum hapin ustune sirf sert bogazimdan hapi dusursun diye biraz daha kolay icer oldum
Allahtan bi ilaç içecek kadar ağırmıyor teşekkürlerBende de migren var tuttu mu tutuyor ama hamilelik ilerdikce baş ağrısı olabiliyormuş önceden olmasa bile şikayetin benim şuan azaldı sanırım adet döneminde tutuyordu ona bağlı yine ayda bir cekiyorum olmuyoruz malum parol icebilirsin ama hissetmeye başladığında hızlanınca fayda etmeyebilir üstüne kahve iç
Allah yardımcımız olsun peki bunun cinsiyeti bellimiAyni dertten bende muzdaripim her gün bas Agrisi... sese tahammül edemiyorum kizima karsi tahammulsuzlestim ilaç da icemiyorum yani her gün ilaç alamayiz migrenim var onla alakalimi bilmiyorum kizimin hamileliğin de de her gün bas agrisi cekmistim herhalde bu da boyle gececk
Bende BursaMantıklı biz başlayalım o zaman ben İstanbuldayım ☺
Eeeer hangi ara yazıldıSayfanın en başında kimin nerde yaşadığı yazıyor, sizin bilgileriniz yoktu galiba, ordan bakabilirsiniz :)
Bitkisel kapsul canim o hic dokunmamisti banaOnu bende merak ettim bursa bi arkadaşa sormustum deneyip soyleyecekti ama dönmedi bana kapsüllü tablet mi? Kapsül de dokunuyor bana surup istiyorum
Sanki aşağıya biri iğne batırıp kaçıyor benim oluyor canım doktorum normal dediKızlar sizinde vajina da agrı boyle alttan bi batma hissediyor musunuz kemik agrısı gibi. Acaba oralarda mı genişlio değişio benim bazen alttan boyle batıyo bazen içten. Tam anlatamıyorum ama anlayın siz beni kasık değil yumurtalıklar ve rahim de değil eminim daha aşagılar. Bişey dokunuyo gidio sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?