2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar Benim her gün başım ağrıyor bu aralar ama duramayacak gibi olmuyorum şiddetli değil yani benim gibi olan var mı normal mi ?

Kızlar Benim her gün başım ağrıyor bu aralar ama duramayacak gibi olmuyorum şiddetli değil yani benim gibi olan var mı normal mi ?
Ileri hafta gebelik belirtileri arasinda bas agrisi sayilabiliyo. Benim de agridi bi hafta kadar sonra gecti sukur.

Ya burada herkes şehrini yazsa ne bilim gittiğimiz doktorları paylaşsak bi fikir alışverişi olur güzel olmaz mı sizce ? Mesela ben 2 doktor değiştim bi türlü karar veremiyorum bu ayın 18inde yeni bi doktora gidicem çok övdüler bakalım ...

Sayfanın en başında kimin nerde yaşadığı yazıyor, sizin bilgileriniz yoktu galiba, ordan bakabilirsiniz :)

Bende de migren var tuttu mu tutuyor ama hamilelik ilerdikce baş ağrısı olabiliyormuş önceden olmasa bile şikayetin benim şuan azaldı sanırım adet döneminde tutuyordu ona bağlı yine ayda bir cekiyorum olmuyoruz malum parol icebilirsin ama hissetmeye başladığında hızlanınca fayda etmeyebilir üstüne kahve iç

Mantıklı biz başlayalım o zaman ben İstanbuldayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…