- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Canim van da perinatoloji olarak onerebilecegin var mi? Bende plasenta previa var cekilmezse perinatolojiye gitmen gerek dedi doktorumBen de van da yaşıyorum ama antalya lıyım burda öğretmenim.
Van da doktor bulmak çok zor neredeyse bütün Dr ları gezdim en çok akdamar da Mehmet kalo var ondan çok memnun kaldım. Harika biri bizden daha çok ilgileniyor bebeğimizle çok kibar saygılı Allah razı olsun kendisinden. Tuba atasaral var özel muaynehanesi var deneyelim dedik ama o paraya değmedi açıkçası. yine Mehmet doktora devam edeceğiz. Ayrıntılı yazmamın sebebi van da doktor arayanlara tavsiye olması dediğim gibi burda bulmak zor ne travmalar yaşadım buradaki kadın doğumlarda Allah biliyor.
Perinatolojiye kacıncı hafta gıtmek gerekıyor canım ?Canim van da perinatoloji olarak onerebilecegin var mi? Bende plasenta previa var cekilmezse perinatolojiye gitmen gerek dedi doktorum
İyi bari ya yani inşallah iyi bişeydirayy kesinlikle bana oluyo. neyseki yalnız değilmişim bu konudaçok garip bişey
Bende kullaniyorum ama bi yan etki gormedimKizlar decavit kullanan arkadaslar bu ilac bnde acayip mide agrisi yapiyor sizde oldumu boyle bisey
Yaaaa ne güzel hemşehriyizBen trabzon
Anladım canm bende Bornova yakınmışızBornova atatürk mahallesi
Canim 20.haftaya kadar cekilmezse plasenta doktorum gitmelisin dedi insallah cekilir hayrdr sendede mi sikinti var?Perinatolojiye kacıncı hafta gıtmek gerekıyor canım ?
Bugun icmedim midem cok rahatBende kullaniyorum ama bi yan etki gormedim
Benim surkeli geniz akintim olduğu icin hep midemde bi bulanti var ondan anlamiyorda olabilirimBugun icmedim midem cok rahat
Sikinti yapma cnm benimde şuan plesenta asagida Kizimdada öyleydi 5. Aya kadar yukari cikmaz ve kanamalar oluşturursa plesenta previa teşhisi koyuluyor şuan o konumda degiliz kizimda 5 aylikken yukarıya cikmisti büyük ihtimal cikiyorda yukarıya simdilik olumsuz düşünme ama agir işlerden kacinmalisin kendini yorma baski oluşup kanama yapmasin önemli olan dinlenmek biraz ortaligi toparlayim hemen sancilaniyorum kasiklarim agri yapmaya basliyo plesenta asagida sanirim ondan sonra birakiyorum herşeyi bosveriyorum pis pis kalsin diyorum bizden bebegimizden önemli değil ☺Canim van da perinatoloji olarak onerebilecegin var mi? Bende plasenta previa var cekilmezse perinatolojiye gitmen gerek dedi doktorum
Allah gönlüne göre versin canım benimAy inşallah canım 1 oğlum var gönül kız ister. Bakalım görücez kız mı erkek mi ☺
Gerçi rabbim nasip etmiş çok şükür kız erkek farketmez
Benimde kizim var o yüzden midir bilmem erkek gibi hissediyorum ama bilemiyorum tabi saglikli olsunlar da ☺ bir ay sonra öğreniriz insallahAllah gönlüne göre versin canım benimbenim de bi kızım var gönlüm suan erkekten yana ama önemli olan sağlık tabi
Dimi ben de aynı şekilde hissediyorum inanın bir tanesini tadınca insan diğerini de tatmak istiyorBenimde kizim var o yüzden midir bilmem erkek gibi hissediyorum ama bilemiyorum tabi saglikli olsunlar da ☺ bir ay sonra öğreniriz insallah
Canim senin dr randevusu gectimi. Ben giremedim epeydir. Dr yorum yaptım mi testlereAnladım canm bende Bornova yakınmışız
5 yasinda istanbuldayim siz?Dimi ben de aynı şekilde hissediyorum inanın bir tanesini tadınca insan diğerini de tatmak istiyorKaç yaşında kızınız?Nerelisiniz?
Merhabalar ben de Van’da yaşıyorum vanlıyım Burcu ungan a gidiyorum ben lokman hekimde, Akdamar hastanesini isterdim ama Dediğiniz bayan doktor olsaydı giderdim oraya ama Burcu’dan da memnunum açıkçası kızımı da o doğurdu, Antalya’dan buralara öğretmen olarak gelmek zor olmadı mı genelde tercih etmezlerBen de van da yaşıyorum ama antalya lıyım burda öğretmenim.
Van da doktor bulmak çok zor neredeyse bütün Dr ları gezdim en çok akdamar da Mehmet kalo var ondan çok memnun kaldım. Harika biri bizden daha çok ilgileniyor bebeğimizle çok kibar saygılı Allah razı olsun kendisinden. Tuba atasaral var özel muaynehanesi var deneyelim dedik ama o paraya değmedi açıkçası. yine Mehmet doktora devam edeceğiz. Ayrıntılı yazmamın sebebi van da doktor arayanlara tavsiye olması dediğim gibi burda bulmak zor ne travmalar yaşadım buradaki kadın doğumlarda Allah biliyor.
Yok canım ama en azımdan hamılelıkte ıkı sefer fln gıtmek gerekıyomusCanim 20.haftaya kadar cekilmezse plasenta doktorum gitmelisin dedi insallah cekilir hayrdr sendede mi sikinti var?
Allah bağışlasın :) 20 aylık Trabzondayım :)5 yasinda istanbuldayim siz?
Oyy 20 aylikmi biraz zorlanacaksin gibi görünüyor bizimki beş yasinda olmasına rağmen benim gözümde büyüyor nasil ikisine yetisecegim diyeAllah bağışlasın :) 20 aylık Trabzondayım :)
AynenYaaaa ne güzel hemşehriyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?