2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ayy canim ne bilim ilacitr yararlidir deyip kullaniyorum valla bunlarda da kansorojen madde varsa kime guvencez anlamadimsag ol canim bilgi icin bi bakim bht yi de bilmiyorum cunku

Bendede rahim altı degıl de alttan degıl de sanki kasık ve bacak içi iğne batıyor gıbı oluyorum

Allah yardımcımız olsun peki bunun cinsiyeti bellimi
Hayir henüz cok erken 16 hafta öncesi cinsiyet tahminlerinde yanilma payi yuksek oluyor kizimda 13 haftalikken Dr erkeğe benzetmişti 20 haftalikken ayrintili ultrason da kiz olduğu netleşti ayrintili ultrason da netlesiyir herşey kesinleşmeden artik daha inanmam ☺

Agri dedigin bende vajinada bi anda igne batar gibi oluyor geciyor. Normal herhalde canim bilemedim

Evet göbek bağı bazen bacaklarının arasına girebilirmus galiba ondan yanlışlık olabiliyormus

Sanki aşağıya biri iğne batırıp kaçıyor benim oluyor canım doktorum normal dedi
Smear hiç aldırdınızmı bilmiyorum ama hani orda cubugu sokuyorlar ya oranın degdiği yerler agrıyo batıyo yani.

Smear hiç aldırdınızmı bilmiyorum ama hani orda cubugu sokuyorlar ya oranın degdiği yerler agrıyo batıyo yani.
Yok aldırmadım ama ama iğne batıyor gibi oluyor. Direk böyle dedim doktora gösterdim da rahme doğru diye normal dedi.

Bende meyvelerin içine koyup mu denesem böyle mandalina dilimi portakal dilimine olur mu acaba her sabah o korkuyu yaşıyorum yine mi hap diye
oylede daha zor yutulmazmi kocaman olur ama kolay yutmak icin yontemler bulmak zorundayiz bu haplardan kurtulus yok vitamin bitiyor kan hapi basliyor surekli bi hap yutmak gerekiyor

ayy kesinlikle bana oluyo. neyseki yalnız değilmişim bu konuda çok garip bişey

Ben de van da yaşıyorum ama antalya lıyım burda öğretmenim.
Van da doktor bulmak çok zor neredeyse bütün Dr ları gezdim en çok akdamar da Mehmet kalo var ondan çok memnun kaldım. Harika biri bizden daha çok ilgileniyor bebeğimizle çok kibar saygılı Allah razı olsun kendisinden. Tuba atasaral var özel muaynehanesi var deneyelim dedik ama o paraya değmedi açıkçası. yine Mehmet doktora devam edeceğiz. Ayrıntılı yazmamın sebebi van da doktor arayanlara tavsiye olması dediğim gibi burda bulmak zor ne travmalar yaşadım buradaki kadın doğumlarda Allah biliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…