2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Rabbim sabrini versin okurken diken diken oldu her yerim. Dayaniyoruz dayanmayiz dedigimiz her seye ama yine de zoruyla sinamasin Allahim. Ben de bugunlerde degisik ruyalar goeuyorum ailemle ilgili. Degisik manalar yukluyorum kendiliginden. Ailemle aramda 3 saatlik mesefa var ama yine de ayrilmasa miydim demeye basliyorum ruyalar yuzunden ki masaAllah cok iyi evliligim var. Yazdiklarini okuyunca yazma geregi hissettim nedensiz. Cektikleriniz ahiretinize de kefaret olsun. Inanciniz cok saglam zaten masaAllah. Tekrardan basiniz sag olsun.

Gerçekten öyle birşeydi yerlere atmıştım kendimi..onu çektikten sonra normal doğumda yaparım diyorum bende ama inşallah normal olur canım sağlıklı olanı

Saolun Allah razı olsun, napalim herşey Rabbimden, babamdan 4 ay sonra bebegimide kaybettim, zordu gerçekten ama insan yinede ayağa kalkmasını biliyor. Ailelerimizin değerini bilelim, bizleri en çok düşünen onlar. Çok şükür eşimden yana çok şanslıyım, ailemden yanada Rabbim eksikliklerini göstermesin. Hergunumuze her animiza şükretmeliyiz çünkü biliyorum ki bizden çok daha zor durumda olan bir çok insan var. Rabbim herkesin imtihanını kolay etsin.

Çok zor gerçekten allah nerde varsa yardım etsin sabırlar versin hepimizin hayatında zorlu şeyler yaşanmıştır elbet en güzel şey allaha sığınmak dua etmek ölüm anmak lazım hergun ama insan oğlu işte hayatın akışına kaptiriyoruz allah bu evladına omur sağlık versin sağlıklı olsun inşallah canım

Ay rahata bak dönmüş de yatıyor kız mı acaba bilemedim bizler biraz daha rahata duskunuz ya ondan öyle hissettim sağlıklı olsun inşallah..
aa hiç öyle düşünmemiştim olabilir aslında, gönlümüzden geçen kız ama ilk olduğu için fark etmez de aslında. hayırlısı bakalım

aa hiç öyle düşünmemiştim olabilir aslında, gönlümüzden geçen kız ama ilk olduğu için fark etmez de aslında. hayırlısı bakalım
Amin canım inşallah bende öyle diyorum sağlıklı olsun da kız olmuş hayırsız olmuş ha erkek olmuş hayırsız olmuş boş yani hayırlı evlat olsunlar inşallah
Arada pit pit atıyor hissediyorum sende varmı öyle birşey erken diyolar ama bilmiyorum elimi koyuyorum sürekli seviyorum hissedince çok mutlu oluyorum

Oyle gercekten insanoglu herseyi unutuyor Amin amin Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı uzun ömür versin, kimin nerde ne derdi varsa derman olsun

Bende bugün bebegimi kalp atışını sesli duydum haftasını yakalamış 11 haftalık olmuş herşeyi güzel 2 li teste geç kalmışım özelde yptir olmazsa 16 18. Hafta da 3 lu 4 lu test var dedi sadece benim sanırım idrar yolu enfeksiyonum var tahlilerde lokosit yassı epitel çıkmış çarşamba görecek doktorum

Canım ikili teste nasıl geç kalmışsın anlamadım. Daha 11 haftasın. 13. Hafta dahil yapılıyor ikili test. Zaten 11-13 arası yapılıyor. Bana 12+4 te yaptı doktor. Bir yanlış anlaşılma var orda boşuna gitme özele yaptıracaksan.

Bende 11 de gittim hatta dedi doktor 12 den sonra yapsak daha güzel ölçümler alırız dedi 11 14 arası yapılıo zaten. Sen bakma o doktora

Bende 11 de gittim hatta dedi doktor 12 den sonra yapsak daha güzel ölçümler alırız dedi 11 14 arası yapılıo zaten. Sen bakma o doktora
Olabilir canım belki 3 lu 4lu testi beklerim tek sikitintim su an aşırı idrar durumum var 2 haftadır gece uykum yok idrara çıkmaktan o da enfeksiyon muhtemelen ciddi bişey olmasında ama bebeğim çok büyümüş elleri kolları var resmen☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…