2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Maşallah catlagim olmadi deme agzim acil kalir
Benim karnimda ikiz ya da üçüz var saniyodu görenler ama yine de çatlamadım bi arkadasim in ablasına doktoru vazelin sür demiş hamilelik boyunca karnıma sadece vazelin surdum bacaklarimin üst kısmında çatlaklar var karnında yok. Annemin karnı da harita gibidir yani

Ben son bir ay birakmistim sürmeyi 35 haftalikti baktim catlamiyor havalarda soğuktu doğum martta oldu şubat ayi cok soğuktu usuyordum sürerken biraktim sonra catladim hep keşke birakmasaymisim usuye usuye surseymisim diyorum belki devam et sen catlamayacaktim bilemedim acemilige geldi yeni çatlaklar olusmamasi için bu sefer surecegim zaten yaza denk gelecek o yüzden sansliyiz

Hap kullanıyordum ama artık kullanmıyorum onu da kusuyorum folik asiti de bıraktık doktorum vitamin yazdı ama kusuyorum diye 1 hafta bekle izle kendini öyle kullanmaya başla dedii
Prilam çok ise yarıyor deniyo ben kusmadım midem bulandı ben de kullandım ama kusanlarda da ise yaramış onu kullanmasında bi dene derim

Cok gecmis olsun arakadslar ins sag saglim aliriz yavrulari kucaklarimiza

Kaçıncı haftada sürülmeye başlanıyor ?

O zamaan bi rekorda da ben ortaya atayıım
38 kiloyla hamile kaldım şuan 41 kiloyuum
13.haftadan selamlar
Bende aramızda en zayıf hamile kalan olarak bayrağı çekeyiim
Ay ben 47 kiloyum cok zayıfım diyordum. Bol bol kilo alalım biz ya hiç sıkıntım yok o konuda

2 hamileligimde de 10 15 kilo verip 7 kilo alıp doğuma gittim 50 kiloyla evdeyken sırf süt olsun diye 24 kilo aldım ama 3 cü gebelik şuan 2 kilo verdim 70 kiloyum diğer cocuklardaki gibi cahillik yapmicam inşallah su icince de süt olur kaymaklı bisküvilerle kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…