2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben 36 haftalık dogum yaptım 42 kilo aldım bebek 3 kilo 50 kiloyla hamile kalmıştım
42 kilo nasıl aldın kizzzoğlumu 35 haftalık doğurdum bende ama 3 kg doğdu o kızım 38 hafta 4 kg bende zayıf hamile kalıyorum sanırım o yüzden biz çok alıyoruz oğlumda 48 kiloyla hamile kaldım kızımda 52 ile şimdi 57 ile bakalım bunda kaç alicaz

14.haftadayım onun için vajinal ultrason gerekli sanırım ama dr bakmadı çarşamba randevum var o zaman tekrar soracağım teşekkür ederim.

teşekkür ederim dinlendim ama çalıştığım için dün yine işe başladım oturarak çalışıyorum allahtan , rahim ağzını ölçmediler ne kendi dr nede acil dr şuan riskli vajinal ultrson bakamayız dediler

Merhaba
Belki daha önce konuşulmuştur ve kaçırmış olabilirim. Karın ve kalçalarda çatlak olmaması için krem kullanan var mı? Ne kullanıyorsunuz?

Kızlar günaydın bilgi amaçlı yazıyorum ben dr a özel muayenehaneye gidiyorum doğum için hizmet hastanesinde yaptırıyor. ilk doğumu hizmet hastanesinde yaptım memorial işletmesini almış. Doğuma kadar yanınızda ebe görevlendiriyorlar ilgi alaka çok güzeldi ta ki hastaneden çıkıp 1 hafta sonrasına kadar psikolog desteği bile verdiler üzretsiz. Yenibosna da oturuyorum neredeyse sokağımın başında hastane var ve şirket anlaşmamız olmasına rağmen tercih etmiyorum.
Naçizane fikir amaçlı paylaşmak istedim

14.haftadayım onun için vajinal ultrason gerekli sanırım ama dr bakmadı çarşamba randevum var o zaman tekrar soracağım teşekkür ederim.
Evet vajinal baktı bana da. Kalkma sakın ama ben ördekle tuvaletimi gördüm 4 gün. Açılma çok riskli doktorum bana 10 gün kontrole bile gelme demişti. Yataktan kalkmak risk. Ama benim kanamam çoktu. Rahim ağzı baskıyla açılmıştı.

Merhaba bende mayıs 2019 annesiyim :)
Benımde hamileliğimin başında yoğun kanama oluyordur oyle lekelenme şeklinde de değil :)
Progestan iğnesi ve hapını kullandım hapı gunde 4 defa içiyordum ayaklarımın altına yastık koyup yatıyordum.
Bıyle boyle 7. Aya kadar yattım
Çok şükür oğlum sağlıkla dünyaya geldi.
Kanamanın sebebini de bulamadılar bişey demediler bende çok canımı sıkıyor üzülüyordum.
İnsan gerçekten ağızlarına bakıyor.
Ama sen tedbirini almış ilaç kullanıyorsun, bebişin kalp atışları da iyiyse kendini yorma atlatıcaksın inşallah annesi :)

Zayıf oldugumuz için ben 90 dogum gittim millet 90 hamile kalıyor erkenden veriyoruz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…