2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Karindan bakilan ultrasonla da olculebiliyor geçenlerde bende acildeydim orda da tam tersi beni alttan muayene ultrason yapmak istediler ben istemedim imzali kagir almadan birakmadilar benim hamilelik başından beri ne esimle birlikte oldum nede vajinal ultrason bakindim riskli olduğu için karindan bakilan ile de olcuyolar belki Dr sikinti görmemiştir bilemiyorum rapor alma durumun yokmu raporu uzatsan

yani raporu 1 hafta uzatabilirdim ama evde durup kurmak istemedim kendimi çok kötü hissetmediğim için başladım işe bugünde belimde ve kasığımda ağrı var çok olmasa da kendi kendime telaş ediyorum

yani raporu 1 hafta uzatabilirdim ama evde durup kurmak istemedim kendimi çok kötü hissetmediğim için başladım işe bugünde belimde ve kasığımda ağrı var çok olmasa da kendi kendime telaş ediyorum
Evde tek kalirsan takanilirsin anne yada Kayinvalide varsa onlarda kalsan dinlensen daha iyi olur çünkü evde illaki yemek vs yapmak zorunda oluyorsun progestani düzenli iç baya etkili oluyor kanamayi kesiyor benim cok sancim oluyordu lekelenmem de protestan içince geçiyordu kendini yormayip Allaha birakacaksin ben ilk doğumunda cok daha büyük kanamalar sikintilar yasadim dinlenip Allaha biraktim eğer dogacagi varsa hiçbirşey engel olamaz boyle düşünmeye calis kotu bi şeyler olacakmis gibi olumsuz düşuncelerden uzak dur iyi düşünelim iyi olsun

canm smdi sitelerne baktım açılmış yeni doğan ünitesii irem hnı bende düşünebilirim sen gidince bilgi verir misin
Aa öyle mi çok sevindim tmm cnm çarşamba gideceğim bilgi veririm sana instagramdanda takip ediyorum doktoru güler yüzlü güzel bi bayan irem hanım inşallah mesleki hayatında da öyle iyidir

Aa öyle mi çok sevindim tmm cnm çarşamba gideceğim bilgi veririm sana instagramdanda takip ediyorum doktoru güler yüzlü güzel bi bayan irem hanım inşallah mesleki hayatında da öyle iyidir
yorumlarına baktım senden duyunca gayet güzel yorumlar var canm ...
ben de yarın için randevu sorum ama yarn izinliymiş =)

çok pardn yanlış bilgi verdm canm sitede genel olarak koymuşlar megada varmış yoğun bakım...
sefaköyde yokmuş megaya sevk ediyoruz bişey olunca dedi.
irem hn 17 aralık salı günü nöbetçiymiiş ona gidicem büyk ihtimal

İki gündür hiç hamile gibi değilim ya siz de öyle misinizkızlar
Bulantin mi geçti? Sanirim benimde bulantilar bitti ama bazen kokulardan tiksinti geliyor hala, 12 hafta sonrasi genelde rahatliyorsun hamileliğin en güzel zamanlar basliyor 4-6 ay arasi, 6. Aydan sonra agirlasiyorsun bu en güzel zamanların tadini cikarmak lazim

hangi hastane hangi dr bende izmirdeyim

çok teşekkür ederim canım evet rabbim hayırlısını hasip etsin sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…