Kaç kan degerinSağol canım ya benim vitaminlerin hepsi çok düşük cıktı içtiğim halde kanda dahil dahiliye doktoru triod hapını yükseltti toz olarak vermişti kendi doktorum sadece multivitamin olarak toz vermişti suya katılan demekki fayda etmemiş oda decavit ferrum iç dedi kendi doktoruma attım oda benim verdiğimle aynı 16.Haftada başlıyoruz biz falan dedi kanım kalmamış hepsi yerler de yani moralim bozuldu vitamini değiştir bari 200lira para verdirtti devam et ona diyor bilmiyorum napcam bende kan hapını içiyordum 1 haftadır korktum öyle diyince bugün ama iciliyormus..
Eğer kan seviyelerine cok düşükse ilk uç ayda da icebiliyorsun gebelikte kullanilan türden veriyorlar zaten vitamin kullandigin halde düşükse o vitamin ise yaramamistir benimde kanim cok düşük ama kaç ilaç demedim midem kabul etmedi icmiyorum şuan haftaya kontrolün var başka kan ilaci yazdiricam hamilelikte de içmek zorundayiz vitamin neysede kan ilaci şart kizimdada vitamin kullanamamistim midemden ötürü, decavit icebilirsen dokunmazsa devlette karsiliyorSağol canım ya benim vitaminlerin hepsi çok düşük cıktı içtiğim halde kanda dahil dahiliye doktoru triod hapını yükseltti toz olarak vermişti kendi doktorum sadece multivitamin olarak toz vermişti suya katılan demekki fayda etmemiş oda decavit ferrum iç dedi kendi doktoruma attım oda benim verdiğimle aynı 16.Haftada başlıyoruz biz falan dedi kanım kalmamış hepsi yerler de yani moralim bozuldu vitamini değiştir bari 200lira para verdirtti devam et ona diyor bilmiyorum napcam bende kan hapını içiyordum 1 haftadır korktum öyle diyince bugün ama iciliyormus..
Bana kan hapını zaten ac karnına içemezsen yemeklerden 2 saat sonra da alabilirsin demişti başka doktor içiyorum dokunmadı bana..vitaminlerin de işte hepsi düşük olunca halsizlik ve unutkanlık yapıyor bu aydan sonra inşallah daha çok yemeğe başlarsam düzelir diye umut ediyorum..yaramadıysa ilaç niye değiştirmiyor doktorlar onuda anlamış değilim 2 haftam var kontrole konuşacak bakalım ne diycekEğer kan seviyelerine cok düşükse ilk uç ayda da icebiliyorsun gebelikte kullanilan türden veriyorlar zaten vitamin kullandigin halde düşükse o vitamin ise yaramamistir benimde kanim cok düşük ama kaç ilaç demedim midem kabul etmedi icmiyorum şuan haftaya kontrolün var başka kan ilaci yazdiricam hamilelikte de içmek zorundayiz vitamin neysede kan ilaci şart kizimdada vitamin kullanamamistim midemden ötürü, decavit icebilirsen dokunmazsa devlette karsiliyor
Baksana hepsi düşük triod tavan 2 olması lazımmış yükseltti ilacı 1 ay sonra bakcak tekrar..Kaç kan degerin
Ben ilk hamileliğimde 48 kiloyla başlayıp 6 kilo almıştım kızım 2600 doğduŞuan hamilelik de en az kilo alan benim7 kiloyla rekor bende daha az alan varsa çıksın
Troidin yuksek canim evet ama dusuk olanlar cok dusuk degil D vitamini haric. Digerleri benim de oyle doktorlar bu kadarini onemsemedi bile. Sadece d vitaminim 5 cikti diye ilac kullaniyorum damla seklinde. Troide baktir ama o onemli. Gecmis olsun insaAllah duzelir hepsiBaksana hepsi düşük triod tavan 2 olması lazımmış yükseltti ilacı 1 ay sonra bakcak tekrar..
Iyi ozaman sağol canım icim rahatladı hepsi ayrı birşey diyor insan şaşırıyor..Aman evladımız iyi olsunda onlar kalmasın vitaminsiz biz alıştık hastalıklaraTroidin yuksek canim evet ama dusuk olanlar cok dusuk degil D vitamini haric. Digerleri benim de oyle doktorlar bu kadarini onemsemedi bile. Sadece d vitaminim 5 cikti diye ilac kullaniyorum damla seklinde. Troide baktir ama o onemli. Gecmis olsun insaAllah duzelir hepsi
Amin canim insaAllah onlar iyi olsun ama artik biz de iyi olalim valla zorluyorIyi ozaman sağol canım icim rahatladı hepsi ayrı birşey diyor insan şaşırıyor..Aman evladımız iyi olsunda onlar kalmasın vitaminsiz biz alıştık hastalıklaratriod her ay kontrol zaten artık amin canım
Bunu doktor mu istedi ? Yani bende değerlerime baktırdım ama 2 ay olacak neredeyse bir daha mı bakılıyor ?Baksana hepsi düşük triod tavan 2 olması lazımmış yükseltti ilacı 1 ay sonra bakcak tekrar..
Prilam çok ise yarıyor deniyo ben kusmadım midem bulandı ben de kullandım ama kusanlarda da ise yaramış onu kullanmasında bi dene derim
Karnıım bile gerilmeyer başladıı canıım çok şişiceeem sanırıım38 çok az ya sen istediğin kadar kilo al canım alırsında zayıflar daha çok alıyor zaten
Ayneen canıım bizim anne tarafından böylee full doğum yapan zayıflıyoorAy ben 47 kiloyum cok zayıfım diyordum. Bol bol kilo alalım biz ya hiç sıkıntım yok o konuda
Troid ilaci kullaniyorsan ayda bir mutlaka tahlil yaptirmalisin. Dozu degisebiliyor ilaclarin. Vitamin icin tahlilleri de bugun sorcam doktoruma yaptir derse yazarimBunu doktor mu istedi ? Yani bende değerlerime baktırdım ama 2 ay olacak neredeyse bir daha mı bakılıyor ?
Ben anlamadim valla bir gun iyiyim tamam artik geciyor diyorum sonraki 3 gun daha kotuyumKızlar kusmalarınız ne durumda,benım bilaçgundur yoktu bugun yıne basladı.iğrentiden başlıyor kusma. Mesela bugun elevitin sarı rengı ve buyuklugunden tıksınme geldı gordgumde yutarken basladı kusma
Benm sağdaydı kafası bakalım ne olcak daha öğrenmedkKızlar bi şey okudum ultrason fotosunda direkt bakınca kafası soldaysa erkek sağdaysa kız yazmışlar var mı teoriyi curutecek
Benden istedi canm özellkle tirodi her ay kontrol edelm normk ama hamilelkte yükselbliyo demişti..açlk toklk kan şekerni de istediKızlar şimdi bu kafama takıldı bu kan sonuçlarını tekrar baktırcakmıyız ya hani vitamin kullanıyoruz sonuç ne oldu falan diye doktorunuz istedimi sizden tekrar ?
Ikinci hamileliginiz anladığım:) benim de öyle şimdiden endişe sardı 2 tane nasil olur yapabilir miyim diyeBen ilk hamileliğimde 48 kiloyla başlayıp 6 kilo almıştım kızım 2600 doğduşimdi 46 kiloyla hamile kaldım henüz kilo alamadım bakalım bu kaç kiloyla bitecek
Evet tiroid sıkıntı geri kalanlar benim de oyle hemen hemen kan falan 10. İlaç kullanırsın canım. Sıkıntı olmaz. Gebelik yükseltiyor sonuctaBaksana hepsi düşük triod tavan 2 olması lazımmış yükseltti ilacı 1 ay sonra bakcak tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?