Benim 3 aydır var o hassasiyet biraz briaz azaldıKızlar göğüsleri hassas olan var mı benim bu aralar arttı sanki ya
Anladım cnm hadi bakalım sen benden önce git inşallah memnun kalırsın ki ben hastaneden çok memnun kaldım hepsi güler yüzlü ve ilgilerdi benim Tansiyonum yüksekti sürekli gidip gelip ilgilendiler bebekle de ilgilendiler gerçekten 2 gün yattım çok memnun kaldım ben inşallah diyorum ya Bu da nasip olursa orada doğum yapmak istiyorumçok pardn yanlış bilgi verdm canm sitede genel olarak koymuşlar megada varmış yoğun bakım...
sefaköyde yokmuş megaya sevk ediyoruz bişey olunca dedi.
irem hn 17 aralık salı günü nöbetçiymiiş ona gidicem büyk ihtimal
Benim çok acıyor yaaKızlar göğüsleri hassas olan var mı benim bu aralar arttı sanki ya
inşallah canm beylikdüzü medilife ile orası arasındayım gidip görcez bakalımAnladım cnm hadi bakalım sen benden önce git inşallah memnun kalırsın ki ben hastaneden çok memnun kaldım hepsi güler yüzlü ve ilgilerdi benim Tansiyonum yüksekti sürekli gidip gelip ilgilendiler bebekle de ilgilendiler gerçekten 2 gün yattım çok memnun kaldım ben inşallah diyorum ya Bu da nasip olursa orada doğum yapmak istiyorum
Bulantı tiksinme geçtiBulantin mi geçti? Sanirim benimde bulantilar bitti ama bazen kokulardan tiksinti geliyor hala, 12 hafta sonrasi genelde rahatliyorsun hamileliğin en güzel zamanlar basliyor 4-6 ay arasi, 6. Aydan sonra agirlasiyorsun bu en güzel zamanların tadini cikarmak lazim
Canim.cokguzel bilgiler vermissin ben ozgur dundara gitmek istiyorum onun hakkinda bilgin varmiCanım ben 5-6 sene önce 2 ay regl olmadığım için gitmiştim kadıköy florance nightingale e eve yakın diye tesadüfen. Kadın doğum profu Aslı Somunkıran'a gözüktüm. 7 cm lik kistim olduğunu söyledi ama o kadar tatlı dilliydi ki. İlaçla regl başlatacağız ve 2 regl boyunca takip edicez dedi, aşırı olumlu konuşan bir doktor. Tabi biz 7 cmi duyunca başka doktorlara da gözüktük, mandalina büyüklüğünde bir kist sonuçta. Hepsi ameliyat dedi, patalojiye gidip incelenmesi lazım dedi. Ama Aslı Hanım haklıymış, iyi ki onunla devam etmişim, 2 regl boyunca doğum kontrol hapıyla gözettiği kist hakikaten basit bir kistti ve vücut tarafından atıldı. O zaman çok panik olmuştum daha bekardım, hiç çocuk yok, diğer doktorlar kist ameliyatı tüp alınması vs çok korkutmuştu. Ama aslı hanım karından ultrasonla şak diye çözdü kistin zararsız olduğunu, üstelik özel hastane olmasına rağmen hiç ekstra bir test istemedi bile. Bu olayı anlattığım bir arkadaşımında çikolata kistine ameliyatlık denmişti, beni duyunca Aslı hanıma o da gitmiş ama Aslı Hanım acil ameliyat dedi ona ve o da Aslı hanımla devam etti, tüplere dokunmadan ameliyatını gerçekleştirdi, şimdi arkadaşım da 6 aylık hamile.
2 sene sonra bir iş arkadaşım kendisiyle doğum yaptı, o da çok memnun kalmıştı. Çok sakin, dingin bir kadın. Net konuşan biri ve gözünü para bürümüş doktorlardan değil kendisi. Tabi hala orda mı bilmiyorum ama ordaysa tavsiye ederim.
Canim neyaptin aldilarmi aradan?Türkan özilhan devlet hastanesi canm
Benimde öyle ama bi ara azalmıştı şimdi yine arttıBenim 3 aydır var o hassasiyet biraz briaz azaldı
AynenBenim çok acıyor yaa
Yok canm ya çıkmamıştı sonuçlar boşuna gittim.Canim neyaptin aldilarmi aradan?
Şimdide baslayabilirsin Dr bana verdi ama mideme dokunuyor diye icmiyorumKan hapina 16. Haftada mi başlıyoruz kızlar?
Devlet hastanesi diyemi acaba bu kadar uzun surdu benim ctesi verdim.kani carsamba sonuclar geldi.Yok canm ya çıkmamıştı sonuçlar boşuna gittim.
Aynen sadece bı kaç kilo kaldı iki dogumumda da emzirirken kendiliğinden gitti hepsiZayıf oldugumuz için ben 90 dogum gittim millet 90 hamile kalıyor erkenden veriyoruz ama
Tam 12 oldum bugün 4 gözle bulantilarin bitmesini bekliyorum boğazımda bişey var sanki o bitse herşey geçecek acı gibiBulantin mi geçti? Sanirim benimde bulantilar bitti ama bazen kokulardan tiksinti geliyor hala, 12 hafta sonrasi genelde rahatliyorsun hamileliğin en güzel zamanlar basliyor 4-6 ay arasi, 6. Aydan sonra agirlasiyorsun bu en güzel zamanların tadini cikarmak lazim
Hafta sonu araya girmiş 10 gün olmuş 15 gün olması lazımmış canım ben artık düşünmüyorum sonuç ne çıkacak fazla düşünmüyorumDevlet hastanesi diyemi acaba bu kadar uzun surdu benim ctesi verdim.kani carsamba sonuclar geldi.
12. Haftada başladımKan hapina 16. Haftada mi başlıyoruz kızlar?
Benimde midede agri oluyor ne yesem agriyor o kadar olucak katlanacagiz bulantilardan kurtulalim da o kadar ona raziydim benTam 12 oldum bugün 4 gözle bulantilarin bitmesini bekliyorum boğazımda bişey var sanki o bitse herşey geçecek acı gibi
Sağol canım ya benim vitaminlerin hepsi çok düşük cıktı içtiğim halde kanda dahil dahiliye doktoru triod hapını yükseltti toz olarak vermişti kendi doktorum sadece multivitamin olarak toz vermişti suya katılan demekki fayda etmemiş oda decavit ferrum iç dedi kendi doktoruma attım oda benim verdiğimle aynı 16.Haftada başlıyoruz biz falan dedi kanım kalmamış hepsi yerler de yani moralim bozuldu vitamini değiştir bari 200lira para verdirtti devam et ona diyor bilmiyorum napcam bende kan hapını içiyordum 1 haftadır korktum öyle diyince bugün ama iciliyormus..Şimdide baslayabilirsin Dr bana verdi ama mideme dokunuyor diye icmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?