• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Biraz tuzlu beslensen iyi olur sodyumun düşük cıkmış, tansiyonun düşük olabilir buna bağlı olarak. Mutlaka iyotlu tuz kullan.
Crp yüksek cıkmış kanda enfeksiyon olabilir büyük ihtimal.
Onlara birşey demedi canım canım tuzlu çekiyor hep zaten triodden bence oda çünkü iyotlu tuz kullanın diyorlar zaten belkide çalışmadığı için olabilir..

Benim de dumduz degil selulitli bacak gibi ucu😂😂normaldir bence ya
Benimde baya büyüdü ya göğüslerim ama ucu düzgün degil tabi dediğin gibi kenarlarında purtukler var koyulasti bide karnınız ne durumda çok gerginlesti ve şiştim baya ben hiç bişiyim olmuyor bugün kendime birşeyler aldım🤭😊

Benimde baya büyüdü ya göğüslerim ama ucu düzgün degil tabi dediğin gibi kenarlarında purtukler var koyulasti bide karnınız ne durumda çok gerginlesti ve şiştim baya ben hiç bişiyim olmuyor bugün kendime birşeyler aldım🤭😊
Benim karnim hala cikmadi ic karnim genis sanirim :-)

Benim de gogusler cok buyudu canim hatta dun aksam bi baktim beyaz veyaz ince bi katman soyuluyor. Ne sursek de emzirirken catlama yuzunden sıkınti yasamasak acaba?. Karnim da biraz cikti ama kimse anlamaz hala. Su da var benim zaten gobegim biraz var bebek.alt kisimda kaliyor😂

Nerden aldin canim ben de bugun baktim pantolon begenemedim hic

Onlara birşey demedi canım canım tuzlu çekiyor hep zaten triodden bence oda çünkü iyotlu tuz kullanın diyorlar zaten belkide çalışmadığı için olabilir..
Benimde arada sodyumun düşüyordu, tahlil yapmadan anlıyorum canim çünkü çok tuzlu şeyler yemek istiyor o zaman, seninkide o yüzdendir

Kizlar ben de kontrole gittim. Ikili test kan tahlili yaptirmadim. Sadece ultrasondan bakti cok sukur iyi dedi. Cinsiyet konusunu acinca kadinin yuzu gozu degisiyor sinir oldum ya. Bin derden su getiriyor soylememek icin. En son bacaklari kapali dedi. Bi daha gitmem zaten. Bazilari kiz olunca soylemiyormus boyle bi sacmalik yapmaz herhalde doktor dimi. Kiz cocugu evlat degil mi anlamadim. Verdigi resim de zaten bisi belli degil neyse saglikli ve hayirlisi olsun ama sinir oldum resmen.
Allah allah o nasl doktr canm öyle ...

InsaAllah canim sen de guzel haberler alirsin. Devlet evet ama 14. Hafta ya soyler belki artik. Gelince yazarsin canim😊
Aa devlet doktrları maalesf söylemiyomş xanm evet hatta şöyle bişey duymuştum görselerde söykemiyolar çnkü kız çocğu duyunca bazı geri kafalı aileler sonlandırmak falan istiyomuş oyuzden uzatıyolarmış

Benımde dış karnım genişmiş görumce gordu Maasallah dedı senın catlagın olmaz o zaman Oyle dedı bende ben anlamam dedım. 🤭
Hakikaten gerildi gecen gece hissettim uyuyamadım sırtustu gobek delıgım etrafı agrıdı hatta karnım buyudu herhalde benım ya 🙂

Selam kizlar
Sol yumurtalikta ovulyasyon olmuş sağ yumurtalikta 7mm dalgali bosluk izleniyor
Endometri 9.3mm
Bu ne demek

Kızlar bundan kullanan var mı reçetesinde gebelikte gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor.

Eklentiler

• IMG_20191214_155703.webp
    IMG_20191214_155703.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 34
Selam kizlar
Sol yumurtalikta ovulyasyon olmuş sağ yumurtalikta 7mm dalgali bosluk izleniyor
Endometri 9.3mm
Bu ne demek
Dalgalı boşluğu anlamadım ama sol dan yumurtlamışsın. Endometrium da rahim kalınlıgı demek olması gereken kaç bilmiyorum onu da

Back
X