- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Benim de dumduz degil selulitli bacak gibi ucuKabuk baglamış gibi cekince altı gözüküyor. Dum düz degil ay anlatamıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de dumduz degil selulitli bacak gibi ucuKabuk baglamış gibi cekince altı gözüküyor. Dum düz degil ay anlatamıyorum![]()
Onlara birşey demedi canım canım tuzlu çekiyor hep zaten triodden bence oda çünkü iyotlu tuz kullanın diyorlar zaten belkide çalışmadığı için olabilir..Biraz tuzlu beslensen iyi olur sodyumun düşük cıkmış, tansiyonun düşük olabilir buna bağlı olarak. Mutlaka iyotlu tuz kullan.
Crp yüksek cıkmış kanda enfeksiyon olabilir büyük ihtimal.
Benimde baya büyüdü ya göğüslerim ama ucu düzgün degil tabi dediğin gibi kenarlarında purtukler var koyulasti bide karnınız ne durumda çok gerginlesti ve şiştim baya ben hiç bişiyim olmuyor bugün kendime birşeyler aldımBenim de dumduz degil selulitli bacak gibi ucunormaldir bence ya
Benim karnim hala cikmadi ic karnim genis sanirimBenimde baya büyüdü ya göğüslerim ama ucu düzgün degil tabi dediğin gibi kenarlarında purtukler var koyulasti bide karnınız ne durumda çok gerginlesti ve şiştim baya ben hiç bişiyim olmuyor bugün kendime birşeyler aldım![]()
Sonradan çıkar belki olabilir benim baya top gibi karşıdan bakan anlıyor artıkBenim karnim hala cikmadi ic karnim genis sanirim![]()
Benim de gogusler cok buyudu canim hatta dun aksam bi baktim beyaz veyaz ince bi katman soyuluyor. Ne sursek de emzirirken catlama yuzunden sıkınti yasamasak acaba?. Karnim da biraz cikti ama kimse anlamaz hala. Su da var benim zaten gobegim biraz var bebek.alt kisimda kaliyorBenimde baya büyüdü ya göğüslerim ama ucu düzgün degil tabi dediğin gibi kenarlarında purtukler var koyulasti bide karnınız ne durumda çok gerginlesti ve şiştim baya ben hiç bişiyim olmuyor bugün kendime birşeyler aldım![]()
Nerden aldin canim ben de bugun baktim pantolon begenemedim hicBenimde baya büyüdü ya göğüslerim ama ucu düzgün degil tabi dediğin gibi kenarlarında purtukler var koyulasti bide karnınız ne durumda çok gerginlesti ve şiştim baya ben hiç bişiyim olmuyor bugün kendime birşeyler aldım![]()
Bence erkek canm nubu var sanki çıkntı gibi
Ben 2 kilo aldm canmKızlar kilo aldınız mi
Benimde arada sodyumun düşüyordu, tahlil yapmadan anlıyorum canim çünkü çok tuzlu şeyler yemek istiyor o zaman, seninkide o yüzdendirOnlara birşey demedi canım canım tuzlu çekiyor hep zaten triodden bence oda çünkü iyotlu tuz kullanın diyorlar zaten belkide çalışmadığı için olabilir..
Allah allah o nasl doktr canm öyle ...Kizlar ben de kontrole gittim. Ikili test kan tahlili yaptirmadim. Sadece ultrasondan bakti cok sukur iyi dedi. Cinsiyet konusunu acinca kadinin yuzu gozu degisiyor sinir oldum ya. Bin derden su getiriyor soylememek icin. En son bacaklari kapali dedi. Bi daha gitmem zaten. Bazilari kiz olunca soylemiyormus boyle bi sacmalik yapmaz herhalde doktor dimi. Kiz cocugu evlat degil mi anlamadim. Verdigi resim de zaten bisi belli degil neyse saglikli ve hayirlisi olsun ama sinir oldum resmen.
Aa devlet doktrları maalesf söylemiyomş xanm evet hatta şöyle bişey duymuştum görselerde söykemiyolar çnkü kız çocğu duyunca bazı geri kafalı aileler sonlandırmak falan istiyomuş oyuzden uzatıyolarmışInsaAllah canim sen de guzel haberler alirsin. Devlet evet ama 14. Hafta ya soyler belki artik. Gelince yazarsin canim![]()
Duqlasda maye varSelam kizlar
Sol yumurtalikta ovulyasyon olmuş sağ yumurtalikta 7mm dalgali bosluk izleniyor
Endometri 9.3mm
Bu ne demek
Dalgalı boşluğu anlamadım ama sol dan yumurtlamışsın. Endometrium da rahim kalınlıgı demek olması gereken kaç bilmiyorum onu daSelam kizlar
Sol yumurtalikta ovulyasyon olmuş sağ yumurtalikta 7mm dalgali bosluk izleniyor
Endometri 9.3mm
Bu ne demek
Doktorda erkek gibi dedi ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi çok merak ediyorum.B
Bence erkek canm nubu var sanki çıkntı gibi
Bende ciksin istyrumSonradan çıkar belki olabilir benim baya top gibi karşıdan bakan anlıyor artık![]()
Ben kızımı 36 haftalık dogum yaptırdı açılmam vardı diyeAaa ciddi misin benimde ilki o ikincide ona gidiyorum.ama benim bildiğim hümeyranın 37.haftayı geçen doğumu çok azdır sezeryanı daha çok tercih ediyor.