Merhaba herkesin ki degısıyor canım ve ustelık bazılarımızın ki tahmin mesela ben 12+4 daha ıkı gun önce erkek oldugunu soyledı lakın kesin demedi erken dedı ilerleyen zamanda netlestırrız dedı. ☺
Benim 11. Haftada bacak arasinda cikinti yok dedi muhtemelen kiz oldugunu ama daha net birsey soylemek icin erken oldugunuda soylemisti 12. Haftadada ayni seyi soyledi . 14. Haftada tekrar kpntrol var bakalim bu defa ne soylucek
14+3 de kesin kız dedi bana.
Kemdi kendıne mi gıttı canım ,kacıncı haftada ? Çift kese mi gormustum.Allah bu bebısıne saglık versınİkili test zamanı bana da erkek gibi görünüyor ama sonra netleşir dedi, artık 15+4 olduk çok şükür yine de biraz bekliyorum standart kontrolumden önce ayın 30'una aldımEşimden gizli gidicem sürpriz yapmak istiyorum. Bir de benim.ikiz gebelik olarak başlayıp biri sonlandı içimden hep giden bebeğim kiz gibi geldi sağlıkla gelsinler hepsi insallah.
Kemdi kendıne mi gıttı canım ,kacıncı haftada ? Çift kese mi gormustum.Allah bu bebısıne saglık versın
yerm onu göstermek istememişHayır 11:00 de kahvaltı yaptım 15:00 te randevuydu tatlıda yemedim anlamadım
Sağol canım benim kusma ve bulantılar geçti çok şükür ama iki gündür basim ağrıyor sen nasılsın?Kızlaar nasılsınııız giremediiim kaç gündüüür
Bende haftaya çarşamba gidicem kesin öğrenmiş olurum herhalde gün sayıyorum bu bir hafta geçmez artık öğrenmek için sabirsizimNe güzel erkenden ogrenmissiniz.
Dikkat etmekte fayda var. Onemli bu lekeler. Doktora sorun bence.Kızlar sorması ayıp eşinizle birliktelik sonrasi hiç akintinizda değişme oldu mu bugün ilk kez böyle bişey yasadim peceteye çok az pembemsi akıntı geldi az bişey de çok açık belli belirsiz pembemsi akıntı oldu çok korktum bir daha tobe yanasmam bu korku yetti
Aynen 12 hafta boyunca hiç yaşamadım zaten bu tarz biseyDikkat etmekte fayda var. Onemli bu lekeler. Doktora sorun bence.
Bende haftaya çarşamba gidicem kesin öğrenmiş olurum herhalde gün sayıyorum bu bir hafta geçmez artık öğrenmek için sabirsizim
Kızlar sorması ayıp eşinizle birliktelik sonrasi hiç akintinizda değişme oldu mu bugün ilk kez böyle bişey yasadim peceteye çok az pembemsi akıntı geldi az bişey de çok açık belli belirsiz pembemsi akıntı oldu çok korktum bir daha tobe yanasmam bu korku yetti
Benım de ıkı embrıyo konmustu ,bırı tuttu biri nasıl ne sekılde kayboluyor bılmıyorum onu meraktan sordum canım . Hayırlısı boyle imiş.ikiz gebelık ben de istemıstım de risklerı de cok ,Allah herseyın hayırlısını versinİlk birinci keseyi sonra kalp atisini ve ertesi hafta sürpriz bir şekilde ikinci keseyi ve kalp atisini duyduk, doktor çok umutlu konuşmadı biraz geriden geliyor küçük gibi duruyor takip edicez dedi. Bir sonra ki kontrolde yavrumun kalbi durmuştu. Tıptaki adı kaybolan ikiz sendromuymus. Çok üzüldüm sonra diğeri sağlıkla devam edince Rabbim böyle istiyormuş deyip teselli bulmaya çalıştım. Allah razı olsun cümlemizin bebeklerine sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.
BİZ HİÇ YAPMADK DESEMKızlar sorması ayıp eşinizle birliktelik sonrasi hiç akintinizda değişme oldu mu bugün ilk kez böyle bişey yasadim peceteye çok az pembemsi akıntı geldi az bişey de çok açık belli belirsiz pembemsi akıntı oldu çok korktum bir daha tobe yanasmam bu korku yetti
Biz 3 aydır hiç yapmıyoruz canım oyuzden yorum yapamıcamAynen 12 hafta boyunca hiç yaşamadım zaten bu tarz bisey
Benım de ıkı embrıyo konmustu ,bırı tuttu biri nasıl ne sekılde kayboluyor bılmıyorum onu meraktan sordum canım . Hayırlısı boyle imiş.ikiz gebelık ben de istemıstım de risklerı de cok ,Allah herseyın hayırlısını versin
Genetiğinde ikiz var ozanan canım süper :)) bir sonrakınde belki olur yıneHa öyle mi? Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize. Benim normal yolla oldu senin durumun nasıl oluyor bilmiyorum canım. Belki hiç görmediğin için ikinci keseyi benimki gibi değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?