Riske atmamak lazım canım iyi yapıyosunBizim bastan beri riskli olduğu için doktor yasaklamisti şimdide plasentamiz asagida kanama oluşturabilir diye yapmiyoruz niyeyese zaten hamile kaldigimdan beri canim hic istemiyor esimde anlayisli hic yanasmiyor sirt sirta verip yatiyoruz kizimdada 9 ay yapmamistik herhalde bu da öyle olacak
Ayy oda günah kız adama yazık allahım affetsin bizi bende sabah eşimi erken den kalkıp banyo yapmış buluyorum gebelik de bi sıkıntı yoksa ihmal etmemek lazım gerçekten daha bu günleri bulamayız diye yapıyoruz ama yazık adamlaraBizim bastan beri riskli olduğu için doktor yasaklamisti şimdide plasentamiz asagida kanama oluşturabilir diye yapmiyoruz niyeyese zaten hamile kaldigimdan beri canim hic istemiyor esimde anlayisli hic yanasmiyor sirt sirta verip yatiyoruz kizimdada 9 ay yapmamistik herhalde bu da öyle olacak
Benimki keyfi bir durum degil hamile birakmasaydi o zmanAyy oda günah kız adama yazık allahım affetsin bizi bende sabah eşimi erken den kalkıp banyo yapmış buluyorum gebelik de bi sıkıntı yoksa ihmal etmemek lazım gerçekten daha bu günleri bulamayız diye yapıyoruz ama yazık adamlara
Ruyalanmissin kizimda ben cok yasardim 9 ay yasakti iki günde bir banyo ederdim bu yüzden3 aydır yapmadıgımızdan mıdır nedir bılmıyorum birkaçgun once ruyamda kasılma gibi bişi orgazmımsı bişi yaşadım
Bende kontrollerde devlete gidiyorum şimdilik 30. Hafta sonrasi özele gececgim doğum yapcagim hastaneye(henüz karar vermedim)Merhaba kizlar Dr dan geldim devlet hastanesi olunca 10 sn ultrasonda anca baktı sormadım bende cinsiyeti falan ama kendi drma gidince sorucam kan falan verdim yorum yapabilecek varsa resmi atıyorum , nuba falan12 hafta 6 günlük çıktı el salladı bana Eki Görüntüle 2566468 Eki Görüntüle 2566469
Bende de aynısı olduBenim 11. Haftada bacak arasinda cikinti yok dedi muhtemelen kiz oldugunu ama daha net birsey soylemek icin erken oldugunuda soylemisti 12. Haftadada ayni seyi soyledi . 14. Haftada tekrar kpntrol var bakalim bu defa ne soylucek
Hayır canım daha hiç hissetmedim ama küçükler bence 15 . Haftadan sonra kızımda hissetmisdim ilk işe 18. Haftada falanBende kontrollerde devlete gidiyorum şimdilik 30. Hafta sonrasi özele gececgim doğum yapcagim hastaneye(henüz karar vermedim)devlette cok hasta oluyor diye pek uzatmiyolar muayeneyi ben nub dan hic anlamıyorum cnm onun için yorum yapamayacagim sende tecrübeli annesin kipirtilarini hissetmeye basladinmi?
Kizimda 12. Haftada ilk hissetmeye baslamistim bunda da 10. Haftada ilk hissettim hissetmeleri hala devam ediyor ama ufak olduğu için cok hissedemiyorum sert hareketleri hissediyorum şuan için genelde yatinca anliyorum Gun içinde anlayamıyorum henüzHayır canım daha hiç hissetmedim ama küçükler bence 15 . Haftadan sonra kızımda hissetmisdim ilk işe 18. Haftada falan
Benim de tam geçti dedim bu sabah anladım ki geçmedi benim miniik beni zorluyor biraz daha anlayacağınSağol canım benim kusma ve bulantılar geçti çok şükür ama iki gündür basim ağrıyor sen nasılsın?
Valla canıım o korkuyu yaşamamak için biz o işlere doğuma kadar ara verelim dedik konuşupKızlar sorması ayıp eşinizle birliktelik sonrasi hiç akintinizda değişme oldu mu bugün ilk kez böyle bişey yasadim peceteye çok az pembemsi akıntı geldi az bişey de çok açık belli belirsiz pembemsi akıntı oldu çok korktum bir daha tobe yanasmam bu korku yetti
BEN YAPTIRMADIM CANM YAPTIRMİCAMDAKızlar fikrinizi merak ediyorum ben 2 li testi yaptirmayi dusunmuyorum 4 luyu yaptiricam 2 li tarama testini yaptirmayacak olan var mi
MERHABA CANM HOŞGELDN =)Merhaba
BENDE KUSMA FALAN HİÇBİŞY OLMADI 3 KİLO ALDM CANMKızlar bişey sorucam, ilk 3 ay toplam kaç kilo aldınız? Ben ilk zamanlar bulantı kusmadan kilo veriyordum son 2-3 haftadır bulantim devam etmesine rağmen kilo aldım . Sonraki aylar için korkmaya başladım şimdiden kilo alıyorsam diye ...
Benimki kendi korunuyordu ben zor ikna ettim 2 tane yeter diyordu hala bile der yeterliydi diye bende diyorum hele seversin bak naparım seniBenimki keyfi bir durum degil hamile birakmasaydi o zmanben hamilelik düşünmüyordum o korunuyordu guya... Erkeğe birakmamak lazim korunma isini pek beceremiyolar... Ben daha cok sikinti çekiyorum evden cikamiyorum agrilarim var 9 ay boyle geçecek biliyorum kizimda da öyleydi
3 kilo verdim 1 kilo aldım şimdi yedigim halde yine vermişim nasıl oldu anlamadım 2 ögün besleniyorum hala öyle çok iştahlı degilim belkide ondan akşam geç saatte hiç yemiyorum acıkma isteğim hala yok bi sabah oluyor oda zorla 2 lokmada doyuyorumKızlar bişey sorucam, ilk 3 ay toplam kaç kilo aldınız? Ben ilk zamanlar bulantı kusmadan kilo veriyordum son 2-3 haftadır bulantim devam etmesine rağmen kilo aldım . Sonraki aylar için korkmaya başladım şimdiden kilo alıyorsam diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?