2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen 12 hafta boyunca hiç yaşamadım zaten bu tarz bisey
Bizde bir sıkıntı olmadı bende baktım çok korkmuştum ilkten bisi olmayınca haftada bir yapıyoruz biz sıkıntınız yoksa yaşamayı bırakmayın zararı değil faydası var..bu lekelenmeler normalmiş hamilelikte cinsel ilişki sonrası yinede sen sorarsın doktoruna..

Farketti mi tadı tuzu daha mı iyi onceye gore fark varmı

Bizde hafta da bir yaşadık açıkçası şimdiye kadar hiç sorun olmadi buna guvendim bende insan havadan nem kapıyor hamile olunca

Kızlar ben de korkarak yaşadım ilişkiyi ilk zaman ama bişey olmadı doktora da sordum 10 günde bir olabilir dedi yapıyoruz bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar bu arada benim randevum bu Cuma. Cinsiyet kesinleşecek çok heyecanlıyım Kıza benziyor demişti

Hadi hayırlısı olsun sağlıklı olsunda..Valla işte onsuzda olmuyor napalim anne mutlu olunca bebekde oluyormuş bir de normal doğum istiyorum allah nasip ederse onun içinde faydası oluyormuş

Genetiğinde ikiz var ozanan canım süper :)) bir sonrakınde belki olur yıne

Benim aile de onun aile de ikiz geçmişli Allah'tan hayırlısı. Bende senin gibi düşünüyordum artık tedaviyi ama birden oluverdi. Bu yaştan sonra bir de ikiz olursa başımın üzerine ama bana huni hediye edersiniz.

Hadi hayırlısı olsun sağlıklı olsunda..Valla işte onsuzda olmuyor napalim anne mutlu olunca bebekde oluyormuş bir de normal doğum istiyorum allah nasip ederse onun içinde faydası oluyormuş

Hakikaten faydası varmıymış ya hu?

Kızlar fikrinizi merak ediyorum ben 2 li testi yaptirmayi dusunmuyorum 4 luyu yaptiricam 2 li tarama testini yaptirmayacak olan var mi

Ay ne guldum hakkında hayırlısı olsun nasıp boyleymiş gecmıs olsun. Lakın huni konusunda haklı olabilirsin kardesımın ilk cocugu erkek ıkıncı ler ikiz normal yolla oldu onunda annem cunku ikiz erkek düşürmüş vede bıdaha olmuş ikiz aldırmış rahim tasımmış bu yuzden kardesıme piyango vurdu. Ve benım ilk hamılelıgım esımın teyzelerıde ikiz ikinciye düşünmek bile istemiyorum cunku kardesım gb ıkıncı piyango vurması buyuk ihtimal. Canları sagolsun cok sekerler dunya bır yana onlar bır yana ballar ballll. Ama o kadar zorlarkı ıkı bakıcısı var gerisini sen düşün. Bir kız bir oglan Maasallah pekte akıllılar. Hamilelikte zor gecıyor bıraz. Allah yınede hayırlı evlat versin kaderden kacılmaz

Arkadaşlar kollarım bacaklarım çok ağrıyor neden acaba vitaminsizlikden mi oluyorki 2 hamileligim de hep vitamin ilaçları içtim ama bu doktor Hiç vitamin ilacı vermedi şuan bi imom içiyorum onuda unutuyorum ayın 24 de başka doktora randevu aldım inşallah beni anlayan bir doktor olur randevu günü hiç gelmiyor bekle bekle zaman sanki yavaşladı.

Kızlar fikrinizi merak ediyorum ben 2 li testi yaptirmayi dusunmuyorum 4 luyu yaptiricam 2 li tarama testini yaptirmayacak olan var mi
Ben ıkı gun önce gıttıgımde kan verdim ikili test ıcın 15gun sonra cıkıcak olsun bilmek istiyorum evladım her turlu benım evladım ama buna bılınclı hareket etmek hazırlıklı olmak bence ıyı birsey. Saglıgı hersey den onemli.
Bir arkadasım vardı cocugunu almak dahi istediler hıdrosefalı dediler olmaz dedı dogum yaptı Maasallah ı var sadece gozlerınden rahatsız gozluk kullanıyor. Ama o ne yaptı ne cocugunu ne hakkındakı bilmek istediklerini reddetmedi.ve kendını hazırladı. Buda kolay bırsey degıl arkadaslar o an ne tepki veremezsiniz bellı olmaz belki kabullenemezsınız belki her turlu psikolojiye hazırlıklı olmalısınız bu herkesin yapabilecegı birsey de degıl. Ben genel olarak düşünuyorum.
Allah saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inşaallah hersey takdiri ilahi.

Vallahi benimde korkum ilk yeğenim olduktan hemen sonra ikinci hamile kaldı gelinimiz kazaraymis o da nasıl oluyorsa tam da ikiz gibiler hep bir kaos. Keşke bebeğimin biri gitmeseydi tabi ki ama her şekilde çok zor oluyormuş perinotoloji bölümü ile kardeş oluyorsun. Yine de Rabbimden hayırlısı yaş geçiyor kardeş yaş. Huni şart.

Bende çok isteksizlik oldu allah affetsin bi bahaneler buluyom sormayın dizideki misal bugün çarşamba çarşafa dolanır gibi

Yaşın 35 üstü değilse 2li testi yaptır cnm korkma diğerlerini yaptırmazsın 3 cü çocuk öyle yaptım akraba evliliği olduğu için çok şükür bir sıkıntı çıkmadı şimdide herşey allahdan sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah

Bizim bastan beri riskli olduğu için doktor yasaklamisti şimdide plasentamiz asagida kanama oluşturabilir diye yapmiyoruz niyeyese zaten hamile kaldigimdan beri canim hic istemiyor esimde anlayisli hic yanasmiyor sirt sirta verip yatiyoruz kizimdada 9 ay yapmamistik herhalde bu da öyle olacak

Benimde kayınpederim ikiz teki ama ne eltime vurdu ne görümceme nede bana eminim çok zor olur böylesi daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…