2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım benimkini de tahmin eder misin görüntüden anlıyorsan☺

Bende cinsiyetini cok merak ediyorum canim anliyorsan bakabilirmisin☺ 12+2 haftalik

Kızlar ben ikinizinkinden de anlayamadım cinsiyeti Zaten henüz daha çok yeni yeni görüyorum aradaki farkı o da çok belirgin olursa. Ama bu konularda tahmin yapan sayfalar var sanırım onlara bir sorun isterseniz.

Kızlar ben ikinizinkinden de anlayamadım cinsiyeti Zaten henüz daha çok yeni yeni görüyorum aradaki farkı o da çok belirgin olursa. Ama bu konularda tahmin yapan sayfalar var sanırım onlara bir sorun isterseniz.
En iyisi doktoru beklemek napalim1 ay sabredicem

Kızlar eşiniz geç geliyormu eve tek misiniz benim gibi ya ben sıkılıyorum çok korku geliyor arada?
Benim eşim sabah 6 da gidip 8 de geliyor bütün gün yanımda bı de akşam üstü 5 de gidip 7 de geliyor servise gidiyor . Kışın işi rahat şükür bana da iyi oluyor yanımda ama yazın da gece 3 de gidiyor akşam 8 de geliyordu sezon açılınca çilek kayısı şeftali kestiriyoruz

Ohh bol bol yiyiyorsundur sende meyveleri yazın

Canım bu bebegını saglıkla kucagına al ınsallah.diğerının kalbı durma sebebıne ne dedıler,pıhtılasma fln mı baska bişeymi?
insallah canim, hepimiz insallah. hafif pihtilaşma ve tsh hormon yuksekligi vardi. gec bildim tabi ben bunu. cunku kayinvalidem daha erken daha erken diye tutdurdu 10haftasina kadar gidemedim doktora. gitdigimdede kalbi durmustu 1haftadir

Bulantı olmayınca erkek oluyormuş benim de yok o zaman erkek. Ben anneme çekmemişim hiç o çok fena olmuş hamilelik şehrinde birimiz kız birimiz erkek ☺
Benimde çok var ben kız hissediyorum ama eşim hep erkek diyor bakalım hangisi olacak .. sağlıklı olsunda gerisi önemli değil kızda var oglanda

Kızlar, bel ağrısı sorunu yaşayanlar var mı aranızda? Normalde de fıtık var belimde ama son 2 haftadır belimin ortasında sanki bıçak saplanıyor gibi...
Sağ ayagim basamiyorum kalçama batıyor çok belim ağrıyor bugün daha kötü ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ev supurunce çok daha fazla artıyor

insallah canim, hepimiz insallah. hafif pihtilaşma ve tsh hormon yuksekligi vardi. gec bildim tabi ben bunu. cunku kayinvalidem daha erken daha erken diye tutdurdu 10haftasina kadar gidemedim doktora. gitdigimdede kalbi durmustu 1haftadir
Nasip değilse canım geç erken hiç farketmiyor ben 4. Haftada gittim yazın hemen iğne ilaç hepsine başladım gittim küçük dedi gittim bı hafta geri kalp kipirtisi var dedi 9 haftalık gittim 6 haftalık kalmış kalbi atmiyirdu nasip olmadı mı asla canım rabbim bunların ve diğer evlatlarımızın canlarını sağ etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…