2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar annemin de hic bulanmamis bizde kayinvalidem ise erkeklerde cok bulandi dedi. Istisna gibi sanki ya da soyle soyleyeyim erkege hamile kalanlarin genelinde bulanti az oluyor kizlara nazaran
Valla bilemiyorum şehir efsaneleri çok bu konu da bende de müthiş uyku hali var hala da devam ediyor eşimin babaannesi %100 kız diyo ama bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum vücut herşeye farklı tepkiler veriyor

Kizlar annemin de hic bulanmamis bizde kayinvalidem ise erkeklerde cok bulandi dedi. Istisna gibi sanki ya da soyle soyleyeyim erkege hamile kalanlarin genelinde bulanti az oluyor kizlara nazaran
aynen ben iki kız doğurdum sabah bulantilarim çok oluyodu şimdi erkeğe hamileyim çok rahat geciyo gebeligim ama bundada çok çıktı gobegim

Kızlar ya bu detaylı ultrasonu nerde çektircez? Istanbuldakiler arastirdinizmi hiç ben medicana çamlıcaya gidiyorum ama orda vardır belki ama perinotolog mu ne dediniz daha mi iyi radyoloji yazıyor çoğu yerde de bilemedim birdahaki aya isteyecek doktor ???

Tabi bunyeyle alakali ama yabanci bi ulkede yapilan arastirma okumustum cok bulanti yasayanlarin %56 si kizmis ama bence daha fazla diye dusunuyorum yoksa tamamen sehir efsanesi degil aslinda

Arkadasimi cok korkutmuslardi basta. Simdi profesor e gidiyor ve muayenesi 700 lira. Dogumu da cok pahali. InsaAllah sifa bulur. Erken dogum riski de yuksek demis. 25. Haftada ama hala cocuguna bisi alamadi korkudan. Zor gercekten
Onunki biraz daha ileri seviye galiba. Prof ateş karatekeye mi gidiyor acaba?? Belki bende muayene için gidebilirim. Zor bir durum bende ilk gebeligimde gunleri sayiyordum resmen bugunde gecti diye. Insallah saglikla kucagina alir.

Merhaba, bahsi geçen doktor Altan Cebeci'ye detaylı ultrason için 3 hafta sonrasına randevu aldım. Doktor ismini kk'da aratınca mesajınızı gördüm, ücreti 600 tl. Bilgi vermek istedim
Dogrudur ben gecen sene subatta gitmiştim ama çok iyi bilgili biri eminim memnun kalırsınız

İlk zamanlar erkek gibi geliyordu şimdide kiz gibi geliyor hiç bilemiyorum

uyku bendede var 9da uyuyorum her aksam. evet mide bulantım olmadı ama ben kendimi bildim bileli bu yaşa kadar bir kere kusmadım, midem bulanmadı. o yüzden hamileliktede bulanmayacağını tahmin ediyordum, allaha sükür öyle de oldu

Ben özel muayeneye gideceğim kadim dogumcu bakacak radyolog tercih etmiyorum kadim doğumlu yada perinatalog bakmasi cok daha iyi yarin gideceğim doktor da ayrintili ultrason var mis gitmisken baktirmayi düşünüyorum yeri ataşehir de muayene 250 tl

Tabi bunyeyle alakali ama yabanci bi ulkede yapilan arastirma okumustum cok bulanti yasayanlarin %56 si kizmis ama bence daha fazla diye dusunuyorum yoksa tamamen sehir efsanesi degil aslinda
1.deki doktorum cinsiyete göre mide bulantısı olmaz Ama cinsiyet döndüğünde farklılıklar yaşayabilirsiniz demişti. Arkadaşım bir kız ve bir erkek çocuk annesi ikisinde de yataklardan çıkamadı kusa kusa bi hal olmustu

Kızlar saglık ocagı aıle hekımı kac gun rapor yazıyor ,grip olduk galiba dinlenirsem belki gecer
Ablam aile hekim uzmanı en fazla 10 gün veriliyormuş kontrolde de +10 gün verebilirmiş ama genelde kimse o kadar vermiyormuş. Grip gibi hastalıklarda genelde 2 3 gün civarı veriliyormuş ama hamilelik durumunda biraz daha fazla olabilirmiş, tabi doktora gorede değişiyormuş. Birde hastalarin toplam alabileceği rapor günleri sinirliymis, onu hamileligin erken zamanlarinda doldurmamak gerekir dedi.

ben anadolu yakasında oturuyorum. arkadasım geçen hafta pendik cihan tıp merkezinde çektirdi 250 tlye. 15-20 dk bakmıslar sıkıntı yok demis, yinede doktoruna göstermesi icin tüm ölçümleri görüntüleri vermis. memnun kaldım dedi bende oraya gidicem sanırım

Altan cebeciyi öneririm, istanbul bahçeşehir de. Tabiki perinataloglar daha iyi daha bilgili bu konuda. Altan beyde ilgili bilgili biri, her şeye tek tek bakıp anlatıyor en küçük detayına kadar, eğer iyi görünmeyen şeyler varsa kontrole çağırıyor. Cd veriyor rapor veriyor

Anadolu yakasında sonomed görüntü merkezi var, ilk gebeligimde gitmiştim, çok ilgililerdi. 800 tl civarıydı şuan ne kadar bilemiyorum.

Ben zaten özele gidiyorum da sormadım hiç detaylı kendi mi bakıyor radyoloji mi hiç bilmiyorum prof falanda var radyoloji de ama iyimidir bilmem

Kizlar bulantisi olmayip kizi olacak olan var mi? Nadiren de olsa rastladim ama yuzde 70 fazla bulantisi olan herkesin bebegi kiz. Yanlis miyim sizce?
Buna ben de inanıyorum. Kızımda 20. Haftada bitmişti bulantılarım. Sonraki bebeğimde 10.haftada bıçak gibi kesilmişti hiç bulamadı tekrar o erkekti mesela. Bu hamileliğimde de hala bulantı devam hatta bu sabah istifra bile ettim ve doktor 12. Haftalıkken ve bugün 14+0 dayken kız gibi dedi kesin konuşmadı ama sanırım yine kızım olacak

Tamam canım teşekkür ederim yani gidip memnun kalanlardan öğrenmek istedim ona göre gitmek daha iyi çünkü onemli birşey bitane duydum kız gitmiş sağlam demişler doğdunda tek böbreği yokmuş allah korusun oyuzden iyi biyere yaptırmak lazım

Bende anadolu yakasindayim canım nerdesin sen tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…