2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Onunki biraz daha ileri seviye galiba. Prof ateş karatekeye mi gidiyor acaba?? Belki bende muayene için gidebilirim. Zor bir durum bende ilk gebeligimde gunleri sayiyordum resmen bugunde gecti diye. Insallah saglikla kucagina alir.
Yok canim o Diyarbakirda gorev yapiyor orada cok iyi bi doktor bulmus.Amin insaAllah

Anadolu yakasında sonomed görüntü merkezi var, ilk gebeligimde gitmiştim, çok ilgililerdi. 800 tl civarıydı şuan ne kadar bilemiyorum.
Birde annem çapada oturuyor ordakilerde hekimoğlu alipaşa görüntüleme merkezi diye bir yere gidiyorlardı hep orayı da bir araştırıcam fiyatlarını doktorları

Ben zaten özele gidiyorum da sormadım hiç detaylı kendi mi bakıyor radyoloji mi hiç bilmiyorum prof falanda var radyoloji de ama iyimidir bilmem
Doktorunla konuş ona gore karar verirsin ben yarin memnun kalirsam söylerim gitmek istersen sana yakin mi bilmiyorum umraniyedemiydin bana da pek yakin sayilmaz ataşehir de ayrintili ultrason muayeneleri genelde yuksek diye biliyorum kizimda 5 sene önce 200 girmiştim şuanda 250 TL iyi bi rakam gibi geldi

Umraniye bulgurlu yakın bana oralardayım yani canım tamam sen gidince yazarsın gidince bende yine bir sorarım

12 haftadan 18 e kadar 3 defa ozelde iyide bir hastanede baktirdim ama iste bazen yanilabiliyor doktorlarda

Bir de kilo kaybı yaşayan var mı? Benim el bileklerim, bacaklarım ve yüzüm cok zayıfladı endişe duymaya başladım. Hiç karnım çıkmadı
Canım ben 2 haftada 3 kilo verdim nerdeyse. Kusmam falan da yoktu. Stresten verdim hala da hamile kaldığım kiloya çıkamadım karnım yok. O yüzden dert etme bebeğin gelişimine bakıyorlar. Bende gerilik yoktu doktorum sadece 12. Haftadan sonra bebek senin yediğinden besleniyor kilo verme dedi.

Ayrıntılı ultrason yapılmalı bence organlarına herşeyine bakılıyor
Yani diğerleri evet neyse de yaptırmayan çok var ikili vs ama.detayli farklı birşey herkesin yaptırması lazım bencede bebeğin organlarına bakıyor belki doğumdan sonra yapılacak birşey olur ne bilim vicdan azabı çekmemek adına yaptirilmali canım 20.haftadan itibaren yapılıyormuş

Ben internetteki yorumlara bakarak gitmiştim ve memnun kaldım, 5 10 dk bakan yerler varmış nasıl olucaksa, bende inşallah 21 yada 22 hafta için randevu almayı dusunuyorum, tabi bikac hafta onceden almak lazim, randevu bulmak zor olabiliyor.

Kızlar bu ayrıntılı ultrasonu yaptırmak zorunda mıyız acaba yapmasakta olur mu
Neredeyse tüm testlerden daha önemli denilebilir. Tum damarlarına kadar bakıyorlar. Herhangi bir sorunda anne karnında yada doğumdan hemen sonra mudehale edebilmek icin gerekli birsey.

Şükür bende de gerilik yok hatta önden gidiyor gerilik olsa çok üzülürdüm çünkü ben her zamankinden daha çok yemek yiyorum tiroit de çıkmadı strese girerdim. Bulunduğum ilde zaten yönlendirme yapacak iyi bir Dr yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…