2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar karbonat ile cinsiyet testi yapanınız var mı
Öğrenenler denesede bizde ona göre kesin diyebilsek

Doktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedi haftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin

Canım çok geçmiş olsun inşallah hicbir sıkıntı olmaz peki şu çoğalsın diye ne yapman gerekiyormus? Ablam in ilk bebeğinde de suyu azalmıştı riskliydi çocuk şükür sağlıklı doğdu ama bembeyaz kırec gibi bi sey vardi üstünde. Şimdi 13 yaşında

canım allah yardımcın olsun insallah. su kendini yenileyen bir sey. hatta suyun gelmis bile olsa kese tekrar canlanıp su artabiliyor. içini ferah tut rabbim yanında olsun insallah, dualarım seninle

Suyla ilgili havuç suyu içmeyi okumuştum sanırım ama yanlış bilgi vermeyeyim araştırın bunu

İnşallah gecici bi durumdur. Allah şifasını versin inşallah. Normal kontrole mi gittin yoksa sıkıntı mı vardı.

hiç duymadım nasıl yapılıyormus o, evde varsa deneyetim
3 çorba kaşığı karbonat a üzerini 2 Parmak geçecek kadar idrar ekleniyor ikisine de ayrı kapta Ayarlayacaksın önce karbonatın üzerine idararı dökeceksin bir parmak kadar köpürürse erkek köpürmezse kız

Stres olma cnm inşallah bişey olmaz havuç suyu iç bol bol

çok geçmiş olsun canım seninde hep üst üste gelmiş dua et caninida sıkma bebege de geçer morelini yüksek tut bende senin için dua edicem canım allah yardımcın olsun

Gecmis olsun canim insaAllah gecicidir ve gercekten su yeniler kendini. Icini ferah tut arastir biraz mutlaka senin gibi olanlar yardim edecektir

yokmus evde eğer unutmaz alırsam yapıcam haber veririm

canım allah yardımcın olsun insallah. su kendini yenileyen bir sey. hatta suyun gelmis bile olsa kese tekrar canlanıp su artabiliyor. içini ferah tut rabbim yanında olsun insallah, dualarım seninle
Suyla ilgili havuç suyu içmeyi okumuştum sanırım ama yanlış bilgi vermeyeyim araştırın bunu
İnşallah gecici bi durumdur. Allah şifasını versin inşallah. Normal kontrole mi gittin yoksa sıkıntı mı vardı.
Stres olma cnm inşallah bişey olmaz havuç suyu iç bol bol
çok geçmiş olsun canım seninde hep üst üste gelmiş dua et caninida sıkma bebege de geçer morelini yüksek tut bende senin için dua edicem canım allah yardımcın olsun
Gecmis olsun canim insaAllah gecicidir ve gercekten su yeniler kendini. Icini ferah tut arastir biraz mutlaka senin gibi olanlar yardim edecektir
Cok sagolun kizlar doktor armut ye dedi etkisi olurmu bilmem bi şikayet üzerine gitmedim disimi yapmak için izin kagidi almaya gittim cinsiyette ogrenirim dedim ama ikisi de olmadi diş agrisindan ölüyorum sürekli parol iciyorum bunu doktora da söyledim yine de izin vermedi bu agri beni daha cok strese sokuyor istahim da gitti diş agrim sebebiyle yemek de yiyemiyorum disciyi aradim izin kagidi yoksa hiçbirşey yapamayiz dediler cildiracagim

Ya canım üzüldüm peKi ne yapmak gerekiyormus bu durumda su iç bol bol sen yine canım

Geçmiş olsun, bu durumda olanlar duymuştum, bol su iç, benimde ilk gebeligimde suyum sürekli sızıntı şeklinde azalıyordu, doktor sürekli yatıcaksın dedi ayaklarını kaldırıp, wc dışında kalkmıyordum, hafta da 1 banyo kısa süreli ve bol su içiyordum. Haftada 2 kere doktora gidiyordum bebeğin suyunu olcuyordu. Seninde mutlaka iyi bir doktora gitmen gerekir, riskli gebelik takibi yapan. Allah şifa versin.

O bebeklerin çoğunda oluyor zaten normal bişey :)

Cnm sarımsagı ikiye böl agrıyan dişinin üstüne koy

Mrb canım nasılsın napıyorsun tatilin nasıl geçiyor

Mrb canım nasılsın napıyorsun tatilin nasıl geçiyor
Canım teşekkür ederim iyiyim herşey yolunda çok şükür. 18. Haftayla beraber biraz kasık ağrısı yaşadım hatta bir gece bizi baya korkuttu ama fransa da ki ebemi aradım kemik genişlemesidir dedi 10 dakikada 2 den azaa sancın ve kanama yoksa dinlen geçer dedi. 1-2 güne azaldı çok şükür. Şimdi sadece ani hareketlerimde oluyor. Burada gitmedim doktora cinsiyeti öğrenmek için gittiğim dışında. Kasık ağrısı desem bin tane test isteyecekler özel hastaneler. Halbuki gelmeden alttan da muayene oldum herşeyime bakıldı enfeksiyon testlerim falan da yapıldo o yüzden takmadım kafama geçti çok şükür. Zaten kansızlık sorunu yaşıyorum durduk yere bin tane ekstra test yaptırmayalım dedim fransadaki doktor da öyle dedi. Ama hala bebeği hissetmeye başlamadım :) sen nasılsın nasıl gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…