hiç duymadım nasıl yapılıyormus o, evde varsa deneyetimKızlar karbonat ile cinsiyet testi yapanınız var mı
Öğrenenler denesede bizde ona göre kesin diyebilsek
Canım çok geçmiş olsun inşallah hicbir sıkıntı olmaz peki şu çoğalsın diye ne yapman gerekiyormus? Ablam in ilk bebeğinde de suyu azalmıştı riskliydi çocuk şükür sağlıklı doğdu ama bembeyaz kırec gibi bi sey vardi üstünde. Şimdi 13 yaşındaDoktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
canım allah yardımcın olsun insallah. su kendini yenileyen bir sey. hatta suyun gelmis bile olsa kese tekrar canlanıp su artabiliyor. içini ferah tut rabbim yanında olsun insallah, dualarım seninleDoktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
Suyla ilgili havuç suyu içmeyi okumuştum sanırım ama yanlış bilgi vermeyeyim araştırın bunuDoktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
İnşallah gecici bi durumdur. Allah şifasını versin inşallah. Normal kontrole mi gittin yoksa sıkıntı mı vardı.Doktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
ben denedimKızlar karbonat ile cinsiyet testi yapanınız var mı
Öğrenenler denesede bizde ona göre kesin diyebilsek
3 çorba kaşığı karbonat a üzerini 2 Parmak geçecek kadar idrar ekleniyor ikisine de ayrı kapta Ayarlayacaksın önce karbonatın üzerine idararı dökeceksin bir parmak kadar köpürürse erkek köpürmezse kızhiç duymadım nasıl yapılıyormus o, evde varsa deneyetim
Stres olma cnm inşallah bişey olmaz havuç suyu iç bol bolDoktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
çok geçmiş olsun canım seninde hep üst üste gelmiş dua et caninida sıkma bebege de geçer morelini yüksek tut bende senin için dua edicem canım allah yardımcın olsunDoktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
Gecmis olsun canim insaAllah gecicidir ve gercekten su yeniler kendini. Icini ferah tut arastir biraz mutlaka senin gibi olanlar yardim edecektirDoktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
yokmus evde eğer unutmaz alırsam yapıcam haber veririm3 çorba kaşığı karbonat a üzerini 2 Parmak geçecek kadar idrar ekleniyor ikisine de ayrı kapta Ayarlayacaksın önce karbonatın üzerine idararı dökeceksin bir parmak kadar köpürürse erkek köpürmezse kız
Canım çok geçmiş olsun inşallah hicbir sıkıntı olmaz peki şu çoğalsın diye ne yapman gerekiyormus? Ablam in ilk bebeğinde de suyu azalmıştı riskliydi çocuk şükür sağlıklı doğdu ama bembeyaz kırec gibi bi sey vardi üstünde. Şimdi 13 yaşında
canım allah yardımcın olsun insallah. su kendini yenileyen bir sey. hatta suyun gelmis bile olsa kese tekrar canlanıp su artabiliyor. içini ferah tut rabbim yanında olsun insallah, dualarım seninle
Suyla ilgili havuç suyu içmeyi okumuştum sanırım ama yanlış bilgi vermeyeyim araştırın bunu
İnşallah gecici bi durumdur. Allah şifasını versin inşallah. Normal kontrole mi gittin yoksa sıkıntı mı vardı.
Stres olma cnm inşallah bişey olmaz havuç suyu iç bol bol
çok geçmiş olsun canım seninde hep üst üste gelmiş dua et caninida sıkma bebege de geçer morelini yüksek tut bende senin için dua edicem canım allah yardımcın olsun
Cok sagolun kizlar doktor armut ye dedi etkisi olurmu bilmem bi şikayet üzerine gitmedim disimi yapmak için izin kagidi almaya gittim cinsiyette ogrenirim dedim ama ikisi de olmadi diş agrisindan ölüyorum sürekli parol iciyorum bunu doktora da söyledim yine de izin vermediGecmis olsun canim insaAllah gecicidir ve gercekten su yeniler kendini. Icini ferah tut arastir biraz mutlaka senin gibi olanlar yardim edecektir
Ya canım üzüldüm peKi ne yapmak gerekiyormus bu durumda su iç bol bol sen yine canımDoktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
Geçmiş olsun, bu durumda olanlar duymuştum, bol su iç, benimde ilk gebeligimde suyum sürekli sızıntı şeklinde azalıyordu, doktor sürekli yatıcaksın dedi ayaklarını kaldırıp, wc dışında kalkmıyordum, hafta da 1 banyo kısa süreli ve bol su içiyordum. Haftada 2 kere doktora gidiyordum bebeğin suyunu olcuyordu. Seninde mutlaka iyi bir doktora gitmen gerekir, riskli gebelik takibi yapan. Allah şifa versin.Doktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
O bebeklerin çoğunda oluyor zaten normal bişey :)Canım çok geçmiş olsun inşallah hicbir sıkıntı olmaz peki şu çoğalsın diye ne yapman gerekiyormus? Ablam in ilk bebeğinde de suyu azalmıştı riskliydi çocuk şükür sağlıklı doğdu ama bembeyaz kırec gibi bi sey vardi üstünde. Şimdi 13 yaşında
Cnm sarımsagı ikiye böl agrıyan dişinin üstüne koyCok sagolun kizlar doktor armut ye dedi etkisi olurmu bilmem bi şikayet üzerine gitmedim disimi yapmak için izin kagidi almaya gittim cinsiyette ogrenirim dedim ama ikisi de olmadi diş agrisindan ölüyorum sürekli parol iciyorum bunu doktora da söyledim yine de izin vermedibu agri beni daha cok strese sokuyor istahim da gitti diş agrim sebebiyle yemek de yiyemiyorum disciyi aradim izin kagidi yoksa hiçbirşey yapamayiz dediler cildiracagim
Mrb canım nasılsın napıyorsun tatilin nasıl geçiyorCanım özelde baktırdıysan, ultrason kalitesi iyiyse muhtemelen değişmez. Tabi 13+4 biraz erken kesin konuşmak için ama değişeceğini sanmam. Bana 12+4 te kız gibi ama 16. Hafta sonrası tekrar bakılır demişti. 16+4 te doktor cinsiyeti zarfa yazdı parti yapacağız diye. 3-4 kere sordum değişmez değil mi sonuç neyse kesindir değil mi dedim, yok bu saatten sonra değişmez, gayet net görünüyor dedi. Kız çıktı. Benim bebeğim tüm ultrasonlarda açıkça cinsiyetini gösterdi :) ama bazen bebek göstermiyor, doktorlar bir şey göremedim o yüzden kız olabilir diyor. Yani kız organı da görmüyor erkek organı da ama çıkıntı yok diye kız olabilir diyor. Sonradan bebek gösterince değişti oluyor. doktor bacak arasını rahatça görüyorsa ve özelde baktırdıysan muhtemelen değişmez :)
Canım teşekkür ederim iyiyim herşey yolunda çok şükür. 18. Haftayla beraber biraz kasık ağrısı yaşadım hatta bir gece bizi baya korkuttu ama fransa da ki ebemi aradım kemik genişlemesidir dedi 10 dakikada 2 den azaa sancın ve kanama yoksa dinlen geçer dedi. 1-2 güne azaldı çok şükür. Şimdi sadece ani hareketlerimde oluyor. Burada gitmedim doktora cinsiyeti öğrenmek için gittiğim dışında. Kasık ağrısı desem bin tane test isteyecekler özel hastaneler. Halbuki gelmeden alttan da muayene oldum herşeyime bakıldı enfeksiyon testlerim falan da yapıldo o yüzden takmadım kafama geçti çok şükür. Zaten kansızlık sorunu yaşıyorum durduk yere bin tane ekstra test yaptırmayalım dedim fransadaki doktor da öyle dedi. Ama hala bebeği hissetmeye başlamadım :) sen nasılsın nasıl gidiyor ?Mrb canım nasılsın napıyorsun tatilin nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?