2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bisey olmaz inşallah Kalbini ferah tut bende daha hissetmedim ama.senin artık hissetmeye başlaman lazım kuzenim 17 haftada hissetti bende 17 haftayı görene kadar hissetmem diyorum herhalde ama 20. Haftada olup hissetmeyenler var daha gene sen cinsiyet öğrendin bana söylemedi kadın sorduk dedi bir sonraki ekografide oda daha subatta senin ne zaman canım bide bu ikinci gidecegimiz yani 5. Aydaki ekografi renkli yani detaylı mi oluyir canim sorayim dedim sana sen daha iyi bilirsin bende napim canım valla bana doğum hastanesinden randevu verdiler ama adrs hep istiyorlar gittik sosyalden istedik vermediler başka yerde görünüyor diye bana ordinasyon verdi bununla PMI ye git dedi adreside bize sağolsun komşu verecek o sekilde rayına oturdu şükür daha pmı ye gidecem işte pazartesi bendede böyle durumlar valla canim

vallahi kızlar erken mi aslında emin olamıyorum ama bu marka ülkeden çekildiği için sitede fazla bişey kalmamış. bende biraz bişeyler alıyım dedim baya uyguna geliyo.
ürünlerin hepsi %100 pamuk ve birine bu markadan tişört hediye almıstım cocuk 1 yıl onu hep giymis, renginde hiç solma olmamış o kadar yıkanmasına rağmen.

Eklentiler

• F6C56601-6503-4E76-974B-59044CCA51C6.webp
    23 KB · Görüntüleme: 55
  • AB60C850-9A29-483D-8EC1-ADAAB071A728.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 79540D50-ADE0-42A0-9513-03194EE5830F.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 3721DA6A-FC75-42BF-A744-AF831DE21F39.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Cok gecmıs olsun inşallah tez zamanda şida versın Rabbım. Sıkma canını stres yapma ıyıce kolay degıl biliyorsun hepımız farklı şeylerle karsılasıyoruz. Ne gerekiyorsa yap bir an once süt su Havuç mu ne onerıyorsa arkadaslar uygula canım ben anlamam ama sor cevrendekılere yada Dr bırsey dediyse uygula. Duzelır hersey inşaallah uzme kendini ıyıce bebegını etkilersın.

Cnm türk markası sobee benim arkadaşım çalışıyor kapanıyor demekki firma ama bana bişey demedi

Canım günde en az 2.5 lt su iç. Bir de havuç çok iyi geliyor diyorlar

Cnm türk markası sobee benim arkadaşım çalışıyor kapanıyor demekki firma ama bana bişey demedi
bizim buradaki 2 mağaza tüm ürünleri 10-20 tl yaptı kapattı. çalışanlar ülkeden gidiyo dedi ama türk markasıysa markayı kapatıyorlardır. internet sitesi 2 aydır az az indirim yaptı şuan tüm ürünleri %40a düşürmüşler ve coğu şey tükenmis.

Canım doktor bana 21. Haftalarda hissedersin ilk çocuksa dedi :) benim de ocak sonu ekografi. Gidince yazarım sana renkli mi detaylı mı :) cinsiyeti bana 12+4 te söyledi kesin olmamakla birlikte. Türkiye de kesinleşti. Sana da şimdiki ekografide söylerler :)

Sen benden iki hafta once gireceksin ekografiye sen pmi ye mi gidiyordun canım orda kalp atışını dinletirlermi acaba rabbim sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar ya bulaşık yıkadım annem suyuna klorak koymuş bende fark etmedim şuan ellerim yanıyo ve baya kokuyo sizce bi zararı olur mu ya

Evet baya bitmiş bisi bırakmamışlar ağız bezi ve zıbın alıyım diyorum baya uygun pamuk hemde 0-3 ay mi alıyım?

Hergün 1 bardak havuç suyu iç canım benim bi daha ki kontrole hiç sıkıntı kalmaz

Canım güzel düşün güzel olsun. Benim çok yakın arkadaşımın da 5 aylıkken doktor suyun azalmış demişti onun plasentası aşağıdaydı ayrıca doktoru kan sulandırıcı başlamıştı. Çok şükür erken doğumda olmadan zamanında sağlıklı doğum yaptı

Kızlar doktor kontrolünde olmak elbette riskli gebelikler için çok çok önemli. Bazen burada yazılanlar olsun kendi denk geldiğim yasadgim şeyler olsun sanki doktorlar da anne adaylarını fazladan bi sitrese sokma durumu var. yani bir şeyi söylerken bin bir turlu yolu varken zaten yeterince kaygılı olan anne adaylarını iyice kaygiya sokuyorlar. Araştırmak öğrenmek güzel ama bazen çok şeyi netten bakmak kaygıyı artırmaktan başka bi ise yaramıyor. Mesela ben ilk haftalarda bebek yok dendi onun sitresi sonraki hafta rubella sınırda pozitif dendi onun sitresi inanın bazen burada okuduğum arkadasin suyunun azalmasına bile belirtileri neler diye kendimde ararken buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…