- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 34
Çok geçmiş olsunCok sagolun kizlar doktor armut ye dedi etkisi olurmu bilmem bi şikayet üzerine gitmedim disimi yapmak için izin kagidi almaya gittim cinsiyette ogrenirim dedim ama ikisi de olmadi diş agrisindan ölüyorum sürekli parol iciyorum bunu doktora da söyledim yine de izin vermedibu agri beni daha cok strese sokuyor istahim da gitti diş agrim sebebiyle yemek de yiyemiyorum disciyi aradim izin kagidi yoksa hiçbirşey yapamayiz dediler cildiracagim
Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bisey olmaz inşallah Kalbini ferah tut bende daha hissetmedim ama.senin artık hissetmeye başlaman lazım kuzenim 17 haftada hissetti bende 17 haftayı görene kadar hissetmem diyorum herhalde ama 20. Haftada olup hissetmeyenler var daha gene sen cinsiyet öğrendin bana söylemedi kadın sorduk dedi bir sonraki ekografide oda daha subatta senin ne zaman canım bide bu ikinci gidecegimiz yani 5. Aydaki ekografi renkli yani detaylı mi oluyir canim sorayim dedim sana sen daha iyi bilirsin bende napim canım valla bana doğum hastanesinden randevu verdiler ama adrs hep istiyorlar gittik sosyalden istedik vermediler başka yerde görünüyor diye bana ordinasyon verdi bununla PMI ye git dedi adreside bize sağolsun komşu verecek o sekilde rayına oturdu şükür daha pmı ye gidecem işte pazartesi bendede böyle durumlar valla canimCanım teşekkür ederim iyiyim herşey yolunda çok şükür. 18. Haftayla beraber biraz kasık ağrısı yaşadım hatta bir gece bizi baya korkuttu ama fransa da ki ebemi aradım kemik genişlemesidir dedi 10 dakikada 2 den azaa sancın ve kanama yoksa dinlen geçer dedi. 1-2 güne azaldı çok şükür. Şimdi sadece ani hareketlerimde oluyor. Burada gitmedim doktora cinsiyeti öğrenmek için gittiğim dışında. Kasık ağrısı desem bin tane test isteyecekler özel hastaneler. Halbuki gelmeden alttan da muayene oldum herşeyime bakıldı enfeksiyon testlerim falan da yapıldo o yüzden takmadım kafama geçti çok şükür. Zaten kansızlık sorunu yaşıyorum durduk yere bin tane ekstra test yaptırmayalım dedim fransadaki doktor da öyle dedi. Ama hala bebeği hissetmeye başlamadım :) sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Cok gecmıs olsun inşallah tez zamanda şida versın Rabbım. Sıkma canını stres yapma ıyıce kolay degıl biliyorsun hepımız farklı şeylerle karsılasıyoruz. Ne gerekiyorsa yap bir an once süt su Havuç mu ne onerıyorsa arkadaslar uygula canım ben anlamam ama sor cevrendekılere yada Dr bırsey dediyse uygula. Duzelır hersey inşaallah uzme kendini ıyıce bebegını etkilersın.Doktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
Cnm türk markası sobee benim arkadaşım çalışıyor kapanıyor demekki firma ama bana bişey demedivallahi kızlar erken mi aslında emin olamıyorum ama bu marka ülkeden çekildiği için sitede fazla bişey kalmamış. bende biraz bişeyler alıyım dedim baya uyguna geliyo.
ürünlerin hepsi %100 pamuk ve birine bu markadan tişört hediye almıstım cocuk 1 yıl onu hep giymis, renginde hiç solma olmamış o kadar yıkanmasına rağmen.
Canım günde en az 2.5 lt su iç. Bir de havuç çok iyi geliyor diyorlarDoktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
bizim buradaki 2 mağaza tüm ürünleri 10-20 tl yaptı kapattı. çalışanlar ülkeden gidiyo dedi ama türk markasıysa markayı kapatıyorlardır. internet sitesi 2 aydır az az indirim yaptı şuan tüm ürünleri %40a düşürmüşler ve coğu şey tükenmis.Cnm türk markası sobee benim arkadaşım çalışıyor kapanıyor demekki firma ama bana bişey demedi
Canım doktor bana 21. Haftalarda hissedersin ilk çocuksa dedi :) benim de ocak sonu ekografi. Gidince yazarım sana renkli mi detaylı mı :) cinsiyeti bana 12+4 te söyledi kesin olmamakla birlikte. Türkiye de kesinleşti. Sana da şimdiki ekografide söylerler :)Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bisey olmaz inşallah Kalbini ferah tut bende daha hissetmedim ama.senin artık hissetmeye başlaman lazım kuzenim 17 haftada hissetti bende 17 haftayı görene kadar hissetmem diyorum herhalde ama 20. Haftada olup hissetmeyenler var daha gene sen cinsiyet öğrendin bana söylemedi kadın sorduk dedi bir sonraki ekografide oda daha subatta senin ne zaman canım bide bu ikinci gidecegimiz yani 5. Aydaki ekografi renkli yani detaylı mi oluyir canim sorayim dedim sana sen daha iyi bilirsin bende napim canım valla bana doğum hastanesinden randevu verdiler ama adrs hep istiyorlar gittik sosyalden istedik vermediler başka yerde görünüyor diye bana ordinasyon verdi bununla PMI ye git dedi adreside bize sağolsun komşu verecek o sekilde rayına oturdu şükür daha pmı ye gidecem işte pazartesi bendede böyle durumlar valla canim
Sen benden iki hafta once gireceksin ekografiye sen pmi ye mi gidiyordun canım orda kalp atışını dinletirlermi acaba rabbim sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin inşallahCanım doktor bana 21. Haftalarda hissedersin ilk çocuksa dedi :) benim de ocak sonu ekografi. Gidince yazarım sana renkli mi detaylı mı :) cinsiyeti bana 12+4 te söyledi kesin olmamakla birlikte. Türkiye de kesinleşti. Sana da şimdiki ekografide söylerler :)
Evet baya bitmiş bisi bırakmamışlar ağız bezi ve zıbın alıyım diyorum baya uygun pamuk hemde 0-3 ay mi alıyım?bizim buradaki 2 mağaza tüm ürünleri 10-20 tl yaptı kapattı. çalışanlar ülkeden gidiyo dedi ama türk markasıysa markayı kapatıyorlardır. internet sitesi 2 aydır az az indirim yaptı şuan tüm ürünleri %40a düşürmüşler ve coğu şey tükenmis.
Benimki öyle doğmadı yeğenimin üstü bembeyazdı yüzü gözü vucuduO bebeklerin çoğunda oluyor zaten normal bişey :)
uzun kollu kalmamıs kısa kollu olduğu için 0-3 ay aldım ben. ağız bezine bende bakıyım aklıma gelmemiştiEvet baya bitmiş bisi bırakmamışlar ağız bezi ve zıbın alıyım diyorum baya uygun pamuk hemde 0-3 ay mi alıyım?
Hergün 1 bardak havuç suyu iç canım benim bi daha ki kontrole hiç sıkıntı kalmazDoktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
Kızlar fikri olan yok mu yaKızlar ya bulaşık yıkadım annem suyuna klorak koymuş bende fark etmedim şuan ellerim yanıyo ve baya kokuyo sizce bi zararı olur mu ya
Hiç bir fikrim yok canım netten araştırdın miKızlar fikri olan yok mu ya
Öyle üstten baktım ama korkuttu beni yazanlar internetten pek bişey araştırmak istemiyorum yaHiç bir fikrim yok canım netten araştırdın mi
Canım güzel düşün güzel olsun. Benim çok yakın arkadaşımın da 5 aylıkken doktor suyun azalmış demişti onun plasentası aşağıdaydı ayrıca doktoru kan sulandırıcı başlamıştı. Çok şükür erken doğumda olmadan zamanında sağlıklı doğum yaptıDoktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
Güvenılır bi site mi canım ,gusel ve uygun gibiEvet baya bitmiş bisi bırakmamışlar ağız bezi ve zıbın alıyım diyorum baya uygun pamuk hemde 0-3 ay mi alıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?