2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen canım ben de oğluma hep oradan alıyorum Her sene kışın tişörtlerini yazında kışlıklarını çok aldım hep indirimli oluyordu bu sene nasip olmayacak Demek ki yine de bir bakayım oğluma göre ya da doğacağa göre bir şeyler varsa alayım

Geçmiş olsun canım sıkma canını suyunu havuç suyu artıyor havuç suyu iç

Ah ya, benim kahverengi lekelerim bile nasıl korkutuyordu korkmakta çok haklısınız. Progeatan iğnesidir o muhtemelen uzunca devam edebilirsiniz aman edin de önemli değil. Benim ped değiştirecek kadar kanaması olan tanıdıklarım oldu. Şuan iyiler. Sizin de geçecektir. yazmadığım süreçte umarım her şey yolunda ilerlemiştir. Siz sakin kalıp yorulmamaya calısın zaten ama bebiş 14 haftalık zaten artık onlara bişey olmaz inşallah

Ya bi ben mi tam olarak bir seyi askla yemiyorum anlamadimcinsiyet de belli degil
Valla canim hiç bilmiyorum belki bir iki hafta sonra sende yersin ilk zamandan beri tatlı severim normalde hiç yemek istemedim zaten bulantılar kusmalar anca geçti ama baştan beri ayva yedim 1 aydır da portakal delisi oldum resmen çok hoşuma gidiyor

Geçmiş olsun canım sıkma canını suyunu havuç suyu artıyor havuç suyu iç
Kızlar karbonat ile cinsiyet testi yapanınız var mı
Öğrenenler denesede bizde ona göre kesin diyebilsek

Ben 2 kez denedim. Hem sabah hem akşam idrarı. Hiç bir etkileşim yoktu. Youtube’ da hamile idrarı ve karbonat direk iletişime giriyor zaten kız erkek olmasa da. Anlamadığım bir konu oldu, yapan doğru çıkan var mı,

Kızlar hamilelik reflüsü mide yanmasıyla nasıl savaşıyorsunuz? Çıldırmak üzereyim ve daha 14. Hafta(((
Rezene iç mideni rahatlatır yada gaviscon iciyorum ben yemeklerden sonra canım gastrit var hemde bende midem berbat yıllardır cekiyorum ben midemden endoskopi olacaktım tekrar hamile oldugumu öğrendim yarım.kaldi tedavim baharat kola kızartma yeme yani okadar çok şey dokunuyor ki hangi birini sayıyım yapsam ac kalırım

Aynen canım keşke bu kadar araştırmacı olmasak bize zarar hep insanı korkutan bilgiler var internette ben ikili test için kendimi üzdüm o kadar yok doktor karındn su aldırcan falan derse ne yaparım diye ama doktor bi sorun görmedi hatta bana internet bilgi kirliliği hiç bakma dedi artık pek araştırma maya çalışıyorum.

Aynen ya. Oyleyiz bende aynısını yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…