Kendi sitesi güvenilirdir trenyolda da vardı ama orda hiç kalmamışGüvenılır bi site mi canım ,gusel ve uygun gibi
Saldıralım ozaman:)))Kendi sitesi güvenilirdir trenyolda da vardı ama orda hiç kalmamış
klorak camasir suyumu yani eger oysa hic birsey olmaz canim merak etmeKızlar fikri olan yok mu ya
Ben katıyorum bulaşıga bazen domestos. Cok değil ama. Lavabo yıkıyorum mecburi. Yani kullanıyorum her yerde. Solumamaya calışıorum falanKızlar fikri olan yok mu ya
Aynen canım ben de oğluma hep oradan alıyorum Her sene kışın tişörtlerini yazında kışlıklarını çok aldım hep indirimli oluyordu bu sene nasip olmayacak Demek ki yine de bir bakayım oğluma göre ya da doğacağa göre bir şeyler varsa alayımbizim buradaki 2 mağaza tüm ürünleri 10-20 tl yaptı kapattı. çalışanlar ülkeden gidiyo dedi ama türk markasıysa markayı kapatıyorlardır. internet sitesi 2 aydır az az indirim yaptı şuan tüm ürünleri %40a düşürmüşler ve coğu şey tükenmis.
Maaşallah hayırlı uğurlu sağlıklı evlat olsun inşallahevet kızlar prensesimiz geliyor insallah hayırlısıyla
Geçmiş olsun canım sıkma canını suyunu havuç suyu artıyor havuç suyu içDoktordan geldik Moralim cok bozuk bebegin suyu azmis stres altında hareket edemiyor dedihaftaya bir daha cagirdi suyunun azalmasi riskliymis cinsiyeti de ogrenemedik sirti donuktu şuan için bu önemli değil suyunun azalmasi canimi sikti gecen hafta suyu normaldi böbreklerde sikintili bir durum olabilir dedi bebek için inşallah öyle bir durum yoktur bu durumdayken disciye de izin vermedi napacagim bilmiyorum canim cok Sikkin
Ah ya, benim kahverengi lekelerim bile nasıl korkutuyordu korkmakta çok haklısınız. Progeatan iğnesidir o muhtemelen uzunca devam edebilirsiniz aman edin de önemli değil. Benim ped değiştirecek kadar kanaması olan tanıdıklarım oldu. Şuan iyiler. Sizin de geçecektir. yazmadığım süreçte umarım her şey yolunda ilerlemiştir. Siz sakin kalıp yorulmamaya calısın zaten ama bebiş 14 haftalık zatenŞimdi yine acilden geliyorum kanamanın rengi pembemsi kırmızı döndü gittim vajinal muayene elle muayne ettiler ultrason ile baktılar bebekte sıkıntı yok sukur kesede de ama şuan baya kırmızı kan geliyo igne yaptılar ilaç kullanicam yarin krndi doktoruma gidicem sabah yine neden böyle oluyo anlamıyorum kimse net bişey de demiyo sadece çok şükür ki bebek iyi
Valla canim hiç bilmiyorum belki bir iki hafta sonra sende yersin ilk zamandan beri tatlı severim normalde hiç yemek istemedim zaten bulantılar kusmalar anca geçti ama baştan beri ayva yedim 1 aydır da portakal delisi oldum resmen çok hoşuma gidiyorYa bi ben mi tam olarak bir seyi askla yemiyorum anlamadimcinsiyet de belli degil
Istahim yok benim insaAllah duzelir canimValla canim hiç bilmiyorum belki bir iki hafta sonra sende yersin ilk zamandan beri tatlı severim normalde hiç yemek istemedim zaten bulantılar kusmalar anca geçti ama baştan beri ayva yedim 1 aydır da portakal delisi oldum resmen çok hoşuma gidiyor
Geçmiş olsun canım sıkma canını suyunu havuç suyu artıyor havuç suyu iç
Kızlar karbonat ile cinsiyet testi yapanınız var mı
Öğrenenler denesede bizde ona göre kesin diyebilsek
Rezene iç mideni rahatlatır yada gaviscon iciyorum ben yemeklerden sonra canım gastrit var hemde bende midem berbat yıllardır cekiyorum ben midemden endoskopi olacaktım tekrar hamile oldugumu öğrendim yarım.kaldi tedavim baharat kola kızartma yeme yani okadar çok şey dokunuyor ki hangi birini sayıyım yapsam ac kalırımKızlar hamilelik reflüsü mide yanmasıyla nasıl savaşıyorsunuz? Çıldırmak üzereyim ve daha 14. Hafta(((
Evet canım çamaşır suyu bildiğimiz zaten cildin hassas korktum birazklorak camasir suyumu yani eger oysa hic birsey olmaz canim merak etme
Onu kullanıyorum bende ama bu biraz kokusu fazla olunca rahatsız etti bide alışkın olmayınca canm.Ben katıyorum bulaşıga bazen domestos. Cok değil ama. Lavabo yıkıyorum mecburi. Yani kullanıyorum her yerde. Solumamaya calışıorum falan
Aynen canım keşke bu kadar araştırmacı olmasak bize zarar hep insanı korkutan bilgiler var internette ben ikili test için kendimi üzdüm o kadar yok doktor karındn su aldırcan falan derse ne yaparım diye ama doktor bi sorun görmedi hatta bana internet bilgi kirliliği hiç bakma dedi artık pek araştırma maya çalışıyorum.Kızlar doktor kontrolünde olmak elbette riskli gebelikler için çok çok önemli. Bazen burada yazılanlar olsun kendi denk geldiğim yasadgim şeyler olsun sanki doktorlar da anne adaylarını fazladan bi sitrese sokma durumu var. yani bir şeyi söylerken bin bir turlu yolu varken zaten yeterince kaygılı olan anne adaylarını iyice kaygiya sokuyorlar. Araştırmak öğrenmek güzel ama bazen çok şeyi netten bakmak kaygıyı artırmaktan başka bi ise yaramıyor. Mesela ben ilk haftalarda bebek yok dendi onun sitresi sonraki hafta rubella sınırda pozitif dendi onun sitresi inanın bazen burada okuduğum arkadasin suyunun azalmasına bile belirtileri neler diye kendimde ararken buldum.
Canim her hamilelik farkli ben daha oncekinde bi hap kullaniyodum ama bu defa doktorum o hapi kullanma dedi surup verdi gaviscon sende doktorunu ara sor en iyisiKızlar hamilelik reflüsü mide yanmasıyla nasıl savaşıyorsunuz? Çıldırmak üzereyim ve daha 14. Hafta(((
Aynen ya. Oyleyiz bende aynısını yaptım.Kızlar doktor kontrolünde olmak elbette riskli gebelikler için çok çok önemli. Bazen burada yazılanlar olsun kendi denk geldiğim yasadgim şeyler olsun sanki doktorlar da anne adaylarını fazladan bi sitrese sokma durumu var. yani bir şeyi söylerken bin bir turlu yolu varken zaten yeterince kaygılı olan anne adaylarını iyice kaygiya sokuyorlar. Araştırmak öğrenmek güzel ama bazen çok şeyi netten bakmak kaygıyı artırmaktan başka bi ise yaramıyor. Mesela ben ilk haftalarda bebek yok dendi onun sitresi sonraki hafta rubella sınırda pozitif dendi onun sitresi inanın bazen burada okuduğum arkadasin suyunun azalmasına bile belirtileri neler diye kendimde ararken buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?