2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canim her hamilelik farkli ben daha oncekinde bi hap kullaniyodum ama bu defa doktorum o hapi kullanma dedi surup verdi gaviscon sende doktorunu ara sor en iyisi

Bana doktorum ıhlamur dışında her türlü bitki çayını yasakladı, rezenede sıkıntı olmuyor mu sabahları mide koruyucu,bazen de gaviscon içmeme rapmen alev alevim! hiç mide rahatsızlığı bilmem bunlara cok yabancıyım. Asıl sıkıntılı nokta 14.haftada böyleyim sonrasında yanıcam galiba bebiş büyüdükçe.

Banada doktorum ihlamur kullanabilecegimi soyledi sadece. Gaviscon icip hala gecmiyosa bide süt dene canim. Bir keresinde bende gece cok kotu olmustum eczaneyi aradik yarim bardagi suya yarim kasik karbobat koyup icsin demis esime veya yarim cay bardagi suya tarcın yine yarim kasik koyup icebilir demis ozaman evde gaviscon yoktu valla ben ikisinide yapip ictim gecmisti 10 dk dan

Hastanedeyim hala yatıyorum kanamam da bir duruyo kahve gibi bi yine kırmızılı akintili geliyo doktorlar icerde kalanlardir onlar muhtemelen dedi çok şükür ki bebek iyi yarin belki cikicam

Benimki öyle doğmadı yeğenimin üstü bembeyazdı yüzü gözü vucudu
Bebek doğduğunda cildini kaplayan sarı veya beyaz renkteki kremsi yapıya verniks adı verilir. Verniks, yenidoğan hemen hemen her bebeğin cildinde bulunur ve gebeliğin son 3 ayında oluşmaya başlar. Internette böyle yazıyor:) benim kızımda da vardı biraz

Arkadaşlar hiç kilo almayan varmı limon aşeriyorum sürekli iştahım yerine geldi ama sadece 6 da akşam yemeği yediysem daha bişey yiyemiyorum kiloda veriyorum birde bebekleri oynayan var mı biseyler hissediyorum ama emin olamıyorum gaz gibide geliyor insan unutuyor 2 çocuk doğurdum hatırlamıyorum

Ben hic almdm canim kusmadan hala devam ediyor cunku.. hareketlerini hissediyorum ozellikle cikolata yedigimde kuduruyo resmen bebisim

Ben de almadim cunku istahim yok.

Yok canım rezene rahatlatıyor içebilirsin bir zararı yok bide bir fincan kadar soğuk süt de deneyebilirsin umarım geçer yada hafifler saclanmaya basladığı zaman bende yandım zaten midem köpürmüş asitten düşünemiyorum ozaman

Birde artık rahat yatamıyorum karnım baya cıktı dönemiyorum da sola yatmak lazımmış kan akışı için öyle diyorlar nette de yazıyor hep aynısı, hamile yastığı alcam kullananız varmı ?

Klorak dan kastın camasir suyu klor mu yani hiç sıkıntı olacağını sanmam çamaşır suyuysa . Çamaşır suyu koymadan bulaşık yikayamam bile ben deterjan karistirirp kullanırım .
Evet canım çamaşır suyu ya deterjan da vardı içinde ama demekki az olunca elime çok korkuttu benim elimden kokusu çıkmadı.

Bende kilo almayıp verenlerdenim kusma olmadı. Aşerme de yok. Çocuğun hareketlerini de hiç hissetmiyorum acaba hamile değil miyim diye düşünüyorum

Bende kilo almayıp verenlerdenim kusma olmadı. Aşerme de yok. Çocuğun hareketlerini de hiç hissetmiyorum acaba hamile değil miyim diye düşünüyorum
Ben 3 kilo aldım şimdiden her ay 1 kilo alsan yeter demişti bana doktor çocuk.bizlerden alıyor zaten benim depolar bitmiş bile

Yok cnm bal gibi hamilesin böyle arada şekerli bişey yiyince top gibi kasılıyor karnım bi tuhaf oluyorum oynuyoda güçlü değil sanırım bir zaman sonrada yazarız tekmelerinden dolayı uyuyamıyorum diye ben biraz tekmeleri sertleşince eşimin arkasına doğru yatıyorum onada vuruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…