Rezene iç mideni rahatlatır yada gaviscon iciyorum ben yemeklerden sonra canım gastrit var hemde bende midem berbat yıllardır cekiyorum ben midemden endoskopi olacaktım tekrar hamile oldugumu öğrendim yarım.kaldi tedavim baharat kola kızartma yeme yani okadar çok şey dokunuyor ki hangi birini sayıyım yapsam ac kalırım
Canim her hamilelik farkli ben daha oncekinde bi hap kullaniyodum ama bu defa doktorum o hapi kullanma dedi surup verdi gaviscon sende doktorunu ara sor en iyisi
ben denedim doğru çıktı bendeBen 2 kez denedim. Hem sabah hem akşam idrarı. Hiç bir etkileşim yoktu. Youtube’ da hamile idrarı ve karbonat direk iletişime giriyor zaten kız erkek olmasa da. Anlamadığım bir konu oldu, yapan doğru çıkan var mı,
Banada doktorum ihlamur kullanabilecegimi soyledi sadece. Gaviscon icip hala gecmiyosa bide süt dene canim. Bir keresinde bende gece cok kotu olmustum eczaneyi aradik yarim bardagi suya yarim kasik karbobat koyup icsin demis esime veya yarim cay bardagi suya tarcın yine yarim kasik koyup icebilir demis ozaman evde gaviscon yoktu valla ben ikisinide yapip ictim gecmisti 10 dk danBana doktorum ıhlamur dışında her türlü bitki çayını yasakladı, rezenede sıkıntı olmuyor musabahları mide koruyucu,bazen de gaviscon içmeme rapmen alev alevim! hiç mide rahatsızlığı bilmem bunlara cok yabancıyım. Asıl sıkıntılı nokta 14.haftada böyleyim sonrasında yanıcam galiba bebiş büyüdükçe.
Hastanedeyim hala yatıyorum kanamam da bir duruyo kahve gibi bi yine kırmızılı akintili geliyo doktorlar icerde kalanlardir onlar muhtemelen dedi çok şükür ki bebek iyi yarin belki cikicamAh ya, benim kahverengi lekelerim bile nasıl korkutuyordu korkmakta çok haklısınız. Progeatan iğnesidir o muhtemelen uzunca devam edebilirsiniz aman edin de önemli değil. Benim ped değiştirecek kadar kanaması olan tanıdıklarım oldu. Şuan iyiler. Sizin de geçecektir. yazmadığım süreçte umarım her şey yolunda ilerlemiştir. Siz sakin kalıp yorulmamaya calısın zaten ama bebiş 14 haftalık zatenartık onlara bişey olmaz inşallah
Bebek doğduğunda cildini kaplayan sarı veya beyaz renkteki kremsi yapıya verniks adı verilir. Verniks, yenidoğan hemen hemen her bebeğin cildinde bulunur ve gebeliğin son 3 ayında oluşmaya başlar. Internette böyle yazıyor:) benim kızımda da vardı birazBenimki öyle doğmadı yeğenimin üstü bembeyazdı yüzü gözü vucudu
Ben hic almdm canim kusmadan hala devam ediyor cunku.. hareketlerini hissediyorum ozellikle cikolata yedigimde kuduruyo resmen bebisimArkadaşlar hiç kilo almayan varmı limon aşeriyorum sürekli iştahım yerine geldi ama sadece 6 da akşam yemeği yediysem daha bişey yiyemiyorum kiloda veriyorum birde bebekleri oynayan var mı biseyler hissediyorum ama emin olamıyorum gaz gibide geliyor insan unutuyor 2 çocuk doğurdum hatırlamıyorum
Ben de almadim cunku istahim yok.Arkadaşlar hiç kilo almayan varmı limon aşeriyorum sürekli iştahım yerine geldi ama sadece 6 da akşam yemeği yediysem daha bişey yiyemiyorum kiloda veriyorum birde bebekleri oynayan var mı biseyler hissediyorum ama emin olamıyorum gaz gibide geliyor insan unutuyor 2 çocuk doğurdum hatırlamıyorum
Klorak dan kastın camasir suyu klor mu yani hiç sıkıntı olacağını sanmam çamaşır suyuysa . Çamaşır suyu koymadan bulaşık yikayamam bile ben deterjan karistirirp kullanırım .Kızlar fikri olan yok mu ya
Geçmiş olsun canım allah şifa versin bebiste sende iyi olursunuz inşallahHastanedeyim hala yatıyorum kanamam da bir duruyo kahve gibi bi yine kırmızılı akintili geliyo doktorlar icerde kalanlardir onlar muhtemelen dedi çok şükür ki bebek iyi yarin belki cikicam
Yok canım rezene rahatlatıyor içebilirsin bir zararı yok bide bir fincan kadar soğuk süt de deneyebilirsin umarım geçer yada hafifler saclanmaya basladığı zaman bende yandım zaten midem köpürmüş asitten düşünemiyorum ozamanBana doktorum ıhlamur dışında her türlü bitki çayını yasakladı, rezenede sıkıntı olmuyor musabahları mide koruyucu,bazen de gaviscon içmeme rapmen alev alevim! hiç mide rahatsızlığı bilmem bunlara cok yabancıyım. Asıl sıkıntılı nokta 14.haftada böyleyim sonrasında yanıcam galiba bebiş büyüdükçe.
Evet canım çamaşır suyu ya deterjan da vardı içinde ama demekki az olunca elime çok korkuttu benim elimden kokusu çıkmadı.Klorak dan kastın camasir suyu klor mu yani hiç sıkıntı olacağını sanmam çamaşır suyuysa . Çamaşır suyu koymadan bulaşık yikayamam bile ben deterjan karistirirp kullanırım .
Ben varım kilo da almadım karnımda belli değil cinsiyet bile belli degil. Hatta ben çok zayıfladım ama sebebini çalışmaya bağlıyorum okulda çok yoruluyorumYa bi ben mi tam olarak bir seyi askla yemiyorum anlamadimcinsiyet de belli degil
Bende kilo almayıp verenlerdenim kusma olmadı. Aşerme de yok. Çocuğun hareketlerini de hiç hissetmiyorum acaba hamile değil miyim diye düşünüyorumArkadaşlar hiç kilo almayan varmı limon aşeriyorum sürekli iştahım yerine geldi ama sadece 6 da akşam yemeği yediysem daha bişey yiyemiyorum kiloda veriyorum birde bebekleri oynayan var mı biseyler hissediyorum ama emin olamıyorum gaz gibide geliyor insan unutuyor 2 çocuk doğurdum hatırlamıyorum
Amiiin canım inşallahGeçmiş olsun canım allah şifa versin bebiste sende iyi olursunuz inşallah
Bende rüyamda hep çeyrek altın bilezik aşerdim erkek dedi doktor degismezseKizlar ruyamda gogsume yapismis bi tam altin gordum. Gizlemeye calisiyordum herkesten. Anlamini bilen var mi?
Ben 3 kilo aldım şimdiden her ay 1 kilo alsan yeter demişti bana doktor çocuk.bizlerden alıyor zaten benim depolar bitmiş bileBende kilo almayıp verenlerdenim kusma olmadı. Aşerme de yok. Çocuğun hareketlerini de hiç hissetmiyorum acaba hamile değil miyim diye düşünüyorum
Yok cnm bal gibi hamilesinBende kilo almayıp verenlerdenim kusma olmadı. Aşerme de yok. Çocuğun hareketlerini de hiç hissetmiyorum acaba hamile değil miyim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?