- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Ben de yoruluyorum canim ama yemekle alakali diyorum. 2 ogun yiyorum zaten ki yedigimde de hemen doyuyorum. Esime diyorum insaAllah cocugum saglikla 4 kilo dogar ama ben hic kilo almamBen varım kilo da almadım karnımda belli değil cinsiyet bile belli degil. Hatta ben çok zayıfladım ama sebebini çalışmaya bağlıyorum okulda çok yoruluyorum
Yaa cinsiyeti de bilmiyorum valla bakalim saglikla hayirlisi olsun aminBende rüyamda hep çeyrek altın bilezik aşerdim erkek dedi doktor degismezse
Güzel almışsın bende kilom fazla diye veriyorum heralde bazen kahvaltı yapasim gelmiyor geç yiyorum çocuk aç kalırmı acabaBen 3 kilo aldım şimdiden her ay 1 kilo alsan yeter demişti bana doktor çocuk.bizlerden alıyor zaten benim depolar bitmiş bile
AminYaa cinsiyeti de bilmiyorum valla bakalim saglikla hayirlisi olsun amin
Erkek bebek derler altın.Kizlar ruyamda gogsume yapismis bi tam altin gordum. Gizlemeye calisiyordum herkesten. Anlamini bilen var mi?
Bu haftalarda Sac lar oluşmaya baslıyor dıye okumuştum ondan olmasın mide rahatsızlığı.Bana doktorum ıhlamur dışında her türlü bitki çayını yasakladı, rezenede sıkıntı olmuyor musabahları mide koruyucu,bazen de gaviscon içmeme rapmen alev alevim! hiç mide rahatsızlığı bilmem bunlara cok yabancıyım. Asıl sıkıntılı nokta 14.haftada böyleyim sonrasında yanıcam galiba bebiş büyüdükçe.
Ya canım üzüldüm peKi ne yapmak gerekiyormus bu durumda su iç bol bol sen yine canım
Geçmiş olsun, bu durumda olanlar duymuştum, bol su iç, benimde ilk gebeligimde suyum sürekli sızıntı şeklinde azalıyordu, doktor sürekli yatıcaksın dedi ayaklarını kaldırıp, wc dışında kalkmıyordum, hafta da 1 banyo kısa süreli ve bol su içiyordum. Haftada 2 kere doktora gidiyordum bebeğin suyunu olcuyordu. Seninde mutlaka iyi bir doktora gitmen gerekir, riskli gebelik takibi yapan. Allah şifa versin.
Cok gecmıs olsun inşallah tez zamanda şida versın Rabbım. Sıkma canını stres yapma ıyıce kolay degıl biliyorsun hepımız farklı şeylerle karsılasıyoruz. Ne gerekiyorsa yap bir an once süt su Havuç mu ne onerıyorsa arkadaslar uygula canım ben anlamam ama sor cevrendekılere yada Dr bırsey dediyse uygula. Duzelır hersey inşaallah uzme kendini ıyıce bebegını etkilersın.
Canım günde en az 2.5 lt su iç. Bir de havuç çok iyi geliyor diyorlar
Hergün 1 bardak havuç suyu iç canım benim bi daha ki kontrole hiç sıkıntı kalmaz
Canım güzel düşün güzel olsun. Benim çok yakın arkadaşımın da 5 aylıkken doktor suyun azalmış demişti onun plasentası aşağıdaydı ayrıca doktoru kan sulandırıcı başlamıştı. Çok şükür erken doğumda olmadan zamanında sağlıklı doğum yaptı
Dünden beri armut yiyorum havuç da deneyecegim internetten arastirdim prof Saraçoğlu armut ve havuç demiş ikisini de yapacagim bakalim fayda edecekmi yarin başka bi doktora randevu aldim o ne diyecek merak ediyorum aklima turlu turlu şeyler geliyor dun gittiğim doktor özel muayenehanesi vardi acaba sürekli gideyim diye boyle bi şey yapabilir mi bana seni sürekli yakından takip edelim dedi bundan 10 gün önce devlet hastanesine gittiğimde suyu normal denmişti artik yarin anlaşılacak durum disim için izin almaya gideceğim bu doktora çünkü agridan duramiyorum inşallah güzel haberlerle gelirim buna cok ihtiyacim varGeçmiş olsun canım sıkma canını suyunu havuç suyu artıyor havuç suyu iç
Allah yardımcın olsun canım diş ağrısı kötü ya inşallah geçer ama diş tedavisi için izin vermiyorlar benim doktorum da bırakmadı ki dolgusu kırılmış onu yaptıracaktım sadece ama yasak dediDünden beri armut yiyorum havuç da deneyecegim internetten arastirdim prof Saraçoğlu armut ve havuç demiş ikisini de yapacagim bakalim fayda edecekmi yarin başka bi doktora randevu aldim o ne diyecek merak ediyorum aklima turlu turlu şeyler geliyor dun gittiğim doktor özel muayenehanesi vardi acaba sürekli gideyim diye boyle bi şey yapabilir mi bana seni sürekli yakından takip edelim dedi bundan 10 gün önce devlet hastanesine gittiğimde suyu normal denmişti artik yarin anlaşılacak durum disim için izin almaya gideceğim bu doktora çünkü agridan duramiyorum inşallah güzel haberlerle gelirim buna cok ihtiyacim var
Agrim olmasa bende sonraya ertelerdim ama 3 gündür agridan mahvoldum yemek bile yiyemedim 4 saatte bir parol iciyorum o bile etki etmiyor agridan basimi duvara vurasim geliyor o derece şiddetli boyle bir durumda benimkisi zorunlu hale geldi benim bu stresim bebeğe de yansiyordur bu agriyla mümkün değil durulmaz sürekli agri kesici içmek de hem bana hem bebeğe zararli zaruri durumlarda diş yapiliyor ama kadin doğumcular sorumluluk almamak icin izin vermiyorlar kaç doktor gezdim hepside vermedi son çare yarinki doktor inşallah izin verirse hemen yaptiracagimAllah yardımcın olsun canım diş ağrısı kötü ya inşallah geçer ama diş tedavisi için izin vermiyorlar benim doktorum da bırakmadı ki dolgusu kırılmış onu yaptıracaktım sadece ama yasak dedi
İnşallah canım haklısın tabi senin ki başka benim ağrım yok çok şükür sana da Allah şifa versin bir an önceAgrim olmasa bende sonraya ertelerdim ama 3 gündür agridan mahvoldum yemek bile yiyemedim 4 saatte bir parol iciyorum o bile etki etmiyor agridan basimi duvara vurasim geliyor o derece şiddetli boyle bir durumda benimkisi zorunlu hale geldi benim bu stresim bebeğe de yansiyordur bu agriyla mümkün değil durulmaz sürekli agri kesici içmek de hem bana hem bebeğe zararli zaruri durumlarda diş yapiliyor ama kadin doğumcular sorumluluk almamak icin izin vermiyorlar kaç doktor gezdim hepside vermedi son çare yarinki doktor inşallah izin verirse hemen yaptiracagim
Maşallah baya almışsınBen 3 kilo aldım şimdiden her ay 1 kilo alsan yeter demişti bana doktor çocuk.bizlerden alıyor zaten benim depolar bitmiş bile
Ya ben tekmelemesini istiyorum heyecanlanmak hamile olduğumu hissetmek için ama benim ki biraz uykucu sanki her Dr A gittiğimde Dr bu uyuyor diyor o yüzden cinsiyet bile öğrenemedimYok cnm bal gibi hamilesinböyle arada şekerli bişey yiyince top gibi kasılıyor karnım bi tuhaf oluyorum oynuyoda güçlü değil sanırım bir zaman sonrada yazarız tekmelerinden dolayı uyuyamıyorum diye ben biraz tekmeleri sertleşince eşimin arkasına doğru yatıyorum onada vuruyordu
Aslında olabilir benim okuldaki arkadaş 3,5 kiloyla alarak doğum yaptı bebek 2,8 kiloyla dünya ya geldi doğumdan sonra kilo derdi de olmaz oh mis. Ama insanı millet sinir ediyor yok senin çocuğun şöyledir böyledir diye sende ister istemez strese giriyorsunBen de yoruluyorum canim ama yemekle alakali diyorum. 2 ogun yiyorum zaten ki yedigimde de hemen doyuyorum. Esime diyorum insaAllah cocugum saglikla 4 kilo dogar ama ben hic kilo almam
Ben de düşünuyorum ,bu konuyu takipteyimBirde artık rahat yatamıyorum karnım baya cıktı dönemiyorum da sola yatmak lazımmış kan akışı için öyle diyorlar nette de yazıyor hep aynısı, hamile yastığı alcam kullananız varmı ?
Doktor bana sıksık az az ye dedi,bence aç bırakma cocugu zorla kendini .yenek saatlerını duzene oturt,ben bugun kahvltyı bıraz gec yaptım içim kazındı resmen ,ben tek olsam cok takmam da cocugumu beslıyım die uyanıp yıyıp gerı yattım:))Güzel almışsın bende kilom fazla diye veriyorum heralde bazen kahvaltı yapasim gelmiyor geç yiyorum çocuk aç kalırmı acababide akşam 5 yada 6 dan sonra bişey yiyemiyorum hiç acıkma hissi yok bazen başım ensem ağrıyor aç kalırmı bebek
O cok az almis ama ben kendim almiyim diyorum canim. Bebek alinca dogal olarak suyu plesentasi bebekle birlikte 7 kilo civari oluyor sanirim. Yani 7 kilo almak gerek zaten ama bazen 25 ve ustu alan oluyor. Oyle olmayalim diye diyorum. 12 kiloya normal diyor doktorlar da bakalim zamanla istah acilir mi bilemedimAslında olabilir benim okuldaki arkadaş 3,5 kiloyla alarak doğum yaptı bebek 2,8 kiloyla dünya ya geldi doğumdan sonra kilo derdi de olmaz oh mis. Ama insanı millet sinir ediyor yok senin çocuğun şöyledir böyledir diye sende ister istemez strese giriyorsun
Geçen ay eşim askerdeyken 20 gün kayinvalidemlere kaldım iki kilo aldım onlarda gayet iyi baktılar bizeBen de yoruluyorum canim ama yemekle alakali diyorum. 2 ogun yiyorum zaten ki yedigimde de hemen doyuyorum. Esime diyorum insaAllah cocugum saglikla 4 kilo dogar ama ben hic kilo almam
MasaAllah canim ya ben ayirt edemiyorum halaAy bebegimin hareketini hissettim sankicanım yavrum. Düz uzanmıştım genelde elimi karnıma koyuyorum 2 defa boyle gitti geldi segirme gibi. Sonra hadi annem bi daha dedim bi daha dokundu gibi oldu. Yaa inanamıyorum bu muhteşem bişey. Allah ım cok buyuksun gaz değil bundan eminim bide zayıfım karnımda yag tabakası hiç yok sanırım bunun etkisi oluyo hissetmede.
Uyurken çok dönerim ben artık bı tarafdan diğerine dönerken karnimda resmen keseyi hissediyorum daha tam tekme diyemem ama sanki kayıyor gibi oluyor içimde bişeyAy bebegimin hareketini hissettim sankicanım yavrum. Düz uzanmıştım genelde elimi karnıma koyuyorum 2 defa boyle gitti geldi segirme gibi. Sonra hadi annem bi daha dedim bi daha dokundu gibi oldu. Yaa inanamıyorum bu muhteşem bişey. Allah ım cok buyuksun gaz değil bundan eminim bide zayıfım karnımda yag tabakası hiç yok sanırım bunun etkisi oluyo hissetmede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?