2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen canim ben de onu diyorum yemekle alakali her sey.Doktorum bana bastan soyledigi sey sakin her seyi fazla yiyip cocuguma yarar deme dedi. 2 veya 3 cevizden fazlasi sana yarar dedi diger yiyecekler de oyle ama gel gor ki ben normal kadar da zorlanarak yiyorum

Uyurken çok dönerim ben artık bı tarafdan diğerine dönerken karnimda resmen keseyi hissediyorum daha tam tekme diyemem ama sanki kayıyor gibi oluyor içimde bişey
Evet tekme değil sanki yukarı dogru geldi gitti gibi oldu. Hareketleri başladı sonucta hissedilebilir.

Faydalı şeylerden okadar tiksindım ki ,cok zorluyorum kendini yumurta peynir cevız yerken .. aramı verssm napsam bılemedım

MasaAllah canim ya ben ayirt edemiyorum halahissetmek istiyorum artik
İki hafta oldu dr dan geleli,yenıden gıtmek için de ıkı haftam daha var ,ve ben okadar ozledım ve okadar meraktayım ki ,gormeyınce ıcımı korkular kaplıyor ,nasıl dayancam ıkı hafta daha bılmıyorum .. sız de mi oylesınız ,kontrol sürem bu sefer cok uzun geldi..

Faydalı şeylerden okadar tiksindım ki ,cok zorluyorum kendini yumurta peynir cevız yerken .. aramı verssm napsam bılemedım
Aynen ya basta her gun salata yapar yerdim artik dolapta bile gormek istemiyorum. Cevizi birakmadim zorla yiyorum. Sut severek icerdim ama kac gundur icmiyorum yogurt da oyle ama zorluyorum. Meyve desen zorlanarak yiyorum. Normalde de yemegi hic sevmezdim ama duzenli ayni seyleri yiyince bikkinlik geldi ama napalim mecburen yicez saglikli olsunlar insaAllah

Ben de canim 2 hafta once gitmistim ve 1 ay dolunca gel dedi fakat ben dun baska doktoa gidecektim bi isimiz cikti gidemedim.Ilcedeyim ozel doktorlar yok burada. Yarin devlete gideyim diyorum.Hareketlerini hissedemeyince merak ediyorum haklisin sen de

Bana da 1 ay dediler ben yakın bi kliniğe 10 günde bir gidip kalp atışını duydum yoksa meraktan korkudan delircektim

Insallah canım ben erkek hissediyorum ama doktor sanki kiz diycekmis gibime geliyor ,as ermelerimde hep limonlu ekşili şeyler oldu o yuzden merakliyim baya
bende senin gibi hamileliğin başlarında ekşili ve acılı şeyler yiyodum tatlı çikolata yiyemiyodum şimdide tam tersi oldu hep tatlı şeyler yiyorum bebeklerimizin doğum tarihleride aynı ben öğrendim cinsiyetini hayırlısıyla sende öğrenirsin Rabbim gönlüne göre versin

İnşallah canım haklısın tabi senin ki başka benim ağrım yok çok şükür sana da Allah şifa versin bir an önce Benim sadece ordan yemek yerken çok ağrı yapıyor
Benim bi azi disim var üstüne yiyince agri yapiyor o da kanal tedavisi olacak ama onu erteliyorum o tarafla yemiyorum o şekilde doğa kadar idare edebiliriz sürekli agri olusmadikca dayanilir ama sürekli agri gerçekten dayanılmaz oluyor

Cinsiyeti ne canım, seninde saglikla ilerlesin gebeligin insallah bende ogrenirim hayirlisindan yarin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…