2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde 1 hafta oldu daha 3 hafta var nasıl geçer bana da çok uzun geliyor

Haklısın canım gerçekten de sürekli ağrı olunca çok zor Rabbim şifa versin

Yok canım o senden alıyor depolara bile saldırıyor ben de ilk zamanlar hep kustum çubuk krakerle yaşadım nerdeyse ama bebiş iyii maşallah merak etme o alıyordur

Evet tekme değil sanki yukarı dogru geldi gitti gibi oldu. Hareketleri başladı sonucta hissedilebilir.
Bende hissediyorum canım arada tik tik atıyor hıçkırmaya bile başladı artık bide sağ tarafta benim baştan beri arada orda toplanıyor cok güzel bir duyguymuş ya rabbim ne büyüksün şükürler olsun valla

Doktorlar bebek çok hareketli diyor ama ben hiç hissetmiyorum çok kilolu da değilim.

Kimseyi memnun edemezsin canım benim de karnım büyük 3.5 aylık deyince o nasıl 3 ay ya 6 7 gibi diyolar

Ben bi bahane üretip gidiyorum hep birşey çıkmıyor bebeği görüp rahatlıyorum. Gitmezsem bebeğe birşey oldu diye ağlıyorum. Psikolojim normal değil
Yok canım öyle yapamam ya eşime kıyamam iki düşükden sonra o da panik olmasın diye gerçek ağrım olmadıkça söylemem aman bişey çıkmasın bende Dr a gitmiyim sabrederim . Allah korusun bişey olsa devamlı gitsen de boş gitmesende .kendini ferah tut sende eşin de üzülür sende canını sıkma hamileliğin kıymetini bil ve tadını çıkarmaya bak dogdukdan sonra hamileligide özlüyor insan

Toplandığını nasıl anlıyorsunuz ya ben fark edemiyorum.

Merhaba benim bebeğim içinde yorum yapabilirmisiniz çok meraktayız 2 erkeğimiz var bu görüntü 11 haftalık bir görüntü yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler

Eklentiler

• Screenshot_20191229-232235_WhatsApp.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar ben ilk zamanlar bilmiyordum hiç nar yemiştim bir iki kere canim cekmisti ay bugün korkuttular elini sürdün mu biyerine çocukta da çıkar bi yerinde dediler doğru mu acaba ?

Kimseyi memnun edemezsin canım benim de karnım büyük 3.5 aylık deyince o nasıl 3 ay ya 6 7 gibi diyolar
Ya sinir oluyorum insanlara ben zaten zor hamilelik geçiriyorum 4.5 aylık diyorum hiç karnın yok normal miymiş sordun mu diyorlar. Sonra kontrole kadar kafama takıyorum. Tamam hala karnım yok açtığımda bile sanki kilo gibi ama insana denir mi o

Kızlar ben ilk zamanlar bilmiyordum hiç nar yemiştim bir iki kere canim cekmisti ay bugün korkuttular elini sürdün mu biyerine çocukta da çıkar bi yerinde dediler doğru mu acaba ?
Canım öyle yediğin çıkmaz da birinden habersiz birşey yersen izi çıkar. Annemden biliyorum kardeşime hamileyken yengemlerin bahçeden incir koparmıştı kardeşimin sırtında var. Ben o yüzden pazarda bile abla tadına bak deseler tatmam.

Birde artık rahat yatamıyorum karnım baya cıktı dönemiyorum da sola yatmak lazımmış kan akışı için öyle diyorlar nette de yazıyor hep aynısı, hamile yastığı alcam kullananız varmı ?
Al canim ben kullandim simdi cok erken ama 6. Aydan sonra zaten lazim olacak sen istetsen simdiden kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…