2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Haberler kotu bebegin suyu cok azalmis hatta yok denecek kadar agir durumdaymis eğitim araştırma hastanesine yolladilar galiba hastaneye yaticam doktor bu şekilde bebegin yasayamayacagini söyledi takip ederler olurse de suni sanciyla doğum yaptirirlar dedi cok kötüyüm agliyorum neden boyle oldu bilmiyorum benden su gelmesi de olmadi bebekten kaynaklı bi anormali olabilirmiş arastiracaklar

Yani çok şükür demiyorlar da neyin dersindeler bazı insanlar çok düşüncesiz gerçekten herkes bir doktor kesiliyor zaten..Maşallah sevindim canım bebiş iyiymiş en önemlisi de bu

Cok gecmis olsun canım ya yatınca belki bir müdahale ederler bisi yaparlar da düzelir üzülme dua ederiz bizde allah sana bagislasin dilerim güzel haberler verirsin inşallah bize ya

Çok geçmiş olsun canım ümidini kaybetme belki hastaneye yatınca uygulayacakları bir tedavi durumu düzeltebilir bilemeyiz bol bol dua et Allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun canım dua et bol bol inşallah drlar yardımcı olabilir . Allah yardımcınız olsun Rabbim şifa versin inşallah dualarım seninle

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canim dua et Ya Şafi ismiyle sifa versin Rabbim diye. inşallah hastanede müdahele ederler de suyu normale döner çok fazla düşünemeye calis bazi seyleri stres de tetikliyor bol bol dua et insallah guzel seyler yazarsin bize

Allah yardımcın olsun. Bakalım belki bi çare bulurlar ne olursa olsun hala umudun var. Şimdi onun için güçlü olmayı dene zamanın ne göstereceği belli değil. Umarım tez zamanda sorunu çözerler.

Çok geçmiş olsun canım, iyi ki özele gitmişsin de fark edildi. Müdahele ettiklerinde düzelir, eski sağlığınıza kavuşursunuz inşallah. Dualarım sizinle.

Amniyosentez yapar gibi keseye su verebiliyorlarmis ama cok riskli enfeksiyon kapma ihtimali de var mis bebegin hastaneye yatmak da istemiyorum kobay edecekler asistanların eline birakacaklar genelde bebekle alakali sorunlarda oluyomus anneden kaynaklı olmuyomus doktorun dedikleri bunlar sakin olamiyorum panik atagim var ama içimde 4-5 gündür kotu bi his var di bebek hic hareket etmiyordu hissediyordum doktor sikismis edemez dedi su olmadigi için araştırma hastanesine gidiyoruz yoldayiz basima neler gelecek bilmiyorum

Malesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
Ah canim ya seni cok iyi anliyorum Allah sabrini versin insallah, şuan bende cok kötüyüm hastane yollarindayim bebeği kaybedebilirim her an, birden bire mi oldu yani sancin vs birşey olmadimi hastanede yatiyordun cikmistin sanirim kürtaj niye yapiyolar zaten düşmüş parca mi kaldi diye yapiyolar Allah yardimcin olsun seninde benimde beni de her an boyle kotu bisey bekliyor olabilir kadim için kayip yasamak gerçekten psikolojik olarak cok zor birşey Allah bi daha yasatmasin...

Geçmiş olsun canım senin bir sorunun olmuş muydu birandamı çıktı

canım çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifasını versin bende inşallah

Çok geçmiş olsun bende aynısını yaşadım geçen sene 19 haftalikti ama baya suyu bosalmisti, ambulans ile gittim hastaneye ve su nerdeyse bitmişti doktor yapicak bişey yok dedi suni sanci ile doğum oldu, normal doğumdan bi farkı yoktu. Psikolojik olarak zor bir durum gerçekten ama her şeye hazırlıklı ol, güçlü ol, Allah teslim ol, hayırlısını iste.

Canim oncelikle gecmis olsun. Hic oyle kotu seyelr dusunme hastanede kimseyi kobay etmezler ayrica asistan dedigimiz kisiler yillarca tıp okumus insanlar.insallah bir an once hersey yoluna girer en azindan sen erken gidip bebegine birsey olmadan ogrendin doktorlarin mudehale sansi var.

Bugun kötü haberler var grupta cok okumadım etkileniyorum çünkü fazlasıyla. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Allah iyilerle karsilastirsin canım insallah karşına deneyimli ve iyi doktorlar çıkar ve iyi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…