Ay iyi bari evde kendi malımdan yedimCanım öyle yediğin çıkmaz da birinden habersiz birşey yersen izi çıkar. Annemden biliyorum kardeşime hamileyken yengemlerin bahçeden incir koparmıştı kardeşimin sırtında var. Ben o yüzden pazarda bile abla tadına bak deseler tatmam.
Hadi ya ben hiç fark etmedim ya.Açınca karnımı görüyorum sağ taraf daha sis gibi oluyor
canım cok üzgünüm basın sağolsun, rabbim sabır versin insallahMalesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
Cok uzgunum gercekten basin sagolsun Allah sabir versin versin sana.Malesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
İkizler burcu ile ilgili ilk defa olumlu yorum okudum çok şükür sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah canımHep çocuğumun ikizler burcu olmasını istemiştim... Üniversitede en yakın arkadaşım ikizlerdi. Ben yengecim ve çok iyi anlaşıyorduk.. Onun pratik kıvrak zekasına her şeyin üstesinden gelebilmesine, etrafında istemeden de popüler olmasına ( en yakın arkadaş olduğumuz için istemeden ben de buna dahil oluyordum ) herkes tarafından sevilmesine hayrandım.. Allah biliyor ya çocuğu asla planlamadık hatta tam anlamıyla sürpriz oldu bize ama ikizler olacak olması ( inşallah) tamamen sürpriz oldu.. En azından ilerde gözüm arkada kalmaz, her taşın altından kalabilir diye seviniyorum...
Başın sağolsun canım Allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evladın olsun tekrar inşallahMalesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
Ayy çok üzüldüm cnm Allahım sabır versin yeni sağlıklı bebeğin olsun unuttursun bu günleri sanaMalesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
Çok çok üzgünüm canım başın sağ olsun. Seni çok iyi anlıyorum ben de 16 haftalık kayıp yaşadım geçen sene çok zor bir durum biliyorum ama derdi veren Allah sabrını da veriyor emin ol. İnşallah en doğru zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahMalesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
Çok üzüldüm canım, başınız sağolsun. Allah sabrını versin inşallahMalesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
Çok üzüldüm canım, başın sağolsun Allah sabır versin..Malesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
Allah sabır versin canim zordur elbet inşallah istediğiniz bir zamanda sağlıklı bir evladımız olur hayirlisiylaMalesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
çok üzüldüm allah sabırlar versinMalesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
Yaa başın sağ olsun canım çok zor bi durumdur eminim çok üzüldüm Rabbim yerini en kısa zamanda tekrardan doldursun inşallah yaMalesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
Ben ilk hamileliğimde de bunda da hamileliğimi öğrendikten sonra hep büyük karnım iç karnım küçük demek kiAyy en sinir olduğum insanlar. Sanki insanın elinde olan bişey hep akıl verirler kuru kalabalık
Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versinMalesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
Ya sorma bana da karnın yok bebek gelişmiyor mu diyorlar zaten kanama vs çok zorlu geçti insan bunu der mi ? Bugün doktora gittim randevum vardı doktor dedi ki 175 Gr bu haftasına göre kilosu iyi. Karnın olmayabilir dert etme dedi. Ama millet o kadar kötü kiAy iyi bari evde kendi malımdan yedim
Onu duymuştum izinsiz alırsan diyede direk bunlar nar ve ciger yersen direk bebekte de çıkar dediler yemin ediyorum bazı insanlar kötülük tellalı gibi biride bebeğini kaybetmiş onun diyor biz olsak diyemeyiz yani tuhaf
Bunlara hurafe diyorum canım pek sanmam her bişey yediğimizde her bı yerimizi elledigimizde olur o zamanKızlar ben ilk zamanlar bilmiyordum hiç nar yemiştim bir iki kere canim cekmisti ay bugün korkuttular elini sürdün mu biyerine çocukta da çıkar bi yerinde dediler doğru mu acaba ?
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm rabbim yeniden hayırlısını versin inşallahMalesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?