2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ay iyi bari evde kendi malımdan yedim
Onu duymuştum izinsiz alırsan diyede direk bunlar nar ve ciger yersen direk bebekte de çıkar dediler yemin ediyorum bazı insanlar kötülük tellalı gibi biride bebeğini kaybetmiş onun diyor biz olsak diyemeyiz yani tuhaf

Malesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
canım cok üzgünüm basın sağolsun, rabbim sabır versin insallah

İkizler burcu ile ilgili ilk defa olumlu yorum okudum çok şükür sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah canım

Malesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
Çok çok üzgünüm canım başın sağ olsun. Seni çok iyi anlıyorum ben de 16 haftalık kayıp yaşadım geçen sene çok zor bir durum biliyorum ama derdi veren Allah sabrını da veriyor emin ol. İnşallah en doğru zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Çok üzüldüm canım, başınız sağolsun. Allah sabrını versin inşallah

Allah sabır versin canim zordur elbet inşallah istediğiniz bir zamanda sağlıklı bir evladımız olur hayirlisiyla

Yaa başın sağ olsun canım çok zor bi durumdur eminim çok üzüldüm Rabbim yerini en kısa zamanda tekrardan doldursun inşallah ya

Ya sorma bana da karnın yok bebek gelişmiyor mu diyorlar zaten kanama vs çok zorlu geçti insan bunu der mi ? Bugün doktora gittim randevum vardı doktor dedi ki 175 Gr bu haftasına göre kilosu iyi. Karnın olmayabilir dert etme dedi. Ama millet o kadar kötü ki

Kızlar ben ilk zamanlar bilmiyordum hiç nar yemiştim bir iki kere canim cekmisti ay bugün korkuttular elini sürdün mu biyerine çocukta da çıkar bi yerinde dediler doğru mu acaba ?
Bunlara hurafe diyorum canım pek sanmam her bişey yediğimizde her bı yerimizi elledigimizde olur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…