- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Anladim hayirli saglikli olsun insaAllahValla kizlar doktorum en bastan beri kiz diyordu dunde kiz dedi hatta %90 gibi bir oran verdi cikinti benimde dikkatimi cekti ama doktor kiz deyince acaba kordon felanmi diye dusundum bende. Isin kotusu bi sonraki randevum 1 ay sonra ozamana kadar muallakta kalacak gibi bu konu. Yinede doktor kiz dedigi icin kizim diye seviyorum simdilik
Aynen kafanın karışması normal bende senin gibi olurdum kesinValla kizlar doktorum en bastan beri kiz diyordu dunde kiz dedi hatta %90 gibi bir oran verdi cikinti benimde dikkatimi cekti ama doktor kiz deyince acaba kordon felanmi diye dusundum bende. Isin kotusu bi sonraki randevum 1 ay sonra ozamana kadar muallakta kalacak gibi bu konu. Yinede doktor kiz dedigi icin kizim diye seviyorum simdilik
Bende yarın gideceğim öğrenirim inşaallahKizlar doktora gittim%90 kizim olacagini öğrendim saglikla gelsinler☺
Çok üzüldüm cnm rabbim sana sabır versin ne denir ne söylenir insan konuşamıyor yüreğindeki acıyı hiç bir kelime hafifletmez rabbim sağlıklı bebek nasip etsin en kısa zamandaZeynep kamil doğum hastanesine yatisim yapildi bebegin suyu tamamen bitmiş imza verirsen hemen tahliye edelim bu çocuk sakat yaşamaz dediler
Bende öyle sandım yaO çıkıntı pipi değil mi
Amin canim tek istegim sag salim dogum yapmam daha once iki dusuk oldu meger pihtilasma varmis. Asilama denedik tutmadi tup bebek icin para hazirlamaya baslarken kendiliginden hamile kaldim. Simdi sabah aksam igne yapiyorum bu haftaya kadar yaptigim igne sayisi 200 civari. O yuzden kizmis erkekmis bi onemi yok aslinda o isin sadece heycan kismi yoksa onemli olan saglikli olmasi. Allah herkesin gonlunden geceni versin. Sen de yarin cinsiyeti ogrenince bize haber verirsin.Aynen kafanın karışması normal bende senin gibi olurdum kesin
Hayırlısı olsun cnm rabbim gönlünün muradını versin
Evet canım burda boş çıkmış ama diğeri kafa karistirir tabi drlar daha iyi anlıyorlar biz kordonu görüyor olabilirizEki Görüntüle 2571064 buda gecen haftaki goruntumuz burda bacak arasi bos gibi cikmis degilmi ?
Allah sabir versin hem sana hem esine canim. Diyecek baska birsey bulamiyorum inan. Cok zor bir durumZeynep kamil doğum hastanesine yatisim yapildi bebegin suyu tamamen bitmiş imza verirsen hemen tahliye edelim bu çocuk sakat yaşamaz dediler
Oksapar mi kullaniyorsun canım neden günde iki kez benimde iki dusugum pihtilasmam var ama günde bı iğne bı corasprin iciyorumAmin canim tek istegim sag salim dogum yapmam daha once iki dusuk oldu meger pihtilasma varmis. Asilama denedik tutmadi tup bebek icin para hazirlamaya baslarken kendiliginden hamile kaldim. Simdi sabah aksam igne yapiyorum bu haftaya kadar yaptigim igne sayisi 200 civari. O yuzden kizmis erkekmis bi onemi yok aslinda o isin sadece heycan kismi yoksa onemli olan saglikli olmasi. Allah herkesin gonlunden geceni versin. Sen de yarin cinsiyeti ogrenince bize haber verirsin.
Valla yapacak birsey yok malesef artik detayli ultrasonu beklicem ne olur ne olmaz. Alisveris yapmak icin heycanlaniyodum ama 1 ay daha beklemek daha garanti olacak sanirimEvet canım burda boş çıkmış ama diğeri kafa karistirir tabi drlar daha iyi anlıyorlar biz kordonu görüyor olabiliriz
allah yardımcın olsun canım kolaylıklar versin rabbimİlk haftalarda düşük tehlikesi atlattim sonradan hicbiseyim yoktu kontrolde ortaya cikti hatta 10 gün önce suyu cok iyi demişlerdi birdenbire oldu sanirim
Oksapar kullaniyorum canim evet. Neden 2 kez oldugunu bilmiyorum ama doktorum cok ustune dusuyor bu kpnunun demekki benim icin boylesi iyi. Hamile oldugumu adetten 5 gun once ogrendim ozamandan beri gunde 2 kez igne yapiyoruz. Yoksa bende coraspirin icmeyi tercih ederdimOksapar mi kullaniyorsun canım neden günde iki kez benimde iki dusugum pihtilasmam var ama günde bı iğne bı corasprin iciyorum
Ararsan sevinirim canım çok sağol.Canım izmirdeysen ege üniversitesinin perinatoloji bölümüne Bi sor istersen yine ücretlidir ama özel mauyenehaneler ya da klinikler kadar pahalı değildir diye tahmin ediyorum. Ben kızımda doğuma kadar orada takip edildim doğumu da orada yaptım memnun kalmıştım. Eğer aramak istersen özelden telefon numarasını yazabilirim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?