2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Anladim hayirli saglikli olsun insaAllah

Aynen kafanın karışması normal bende senin gibi olurdum kesin
Hayırlısı olsun cnm rabbim gönlünün muradını versin

Zeynep kamil doğum hastanesine yatisim yapildi bebegin suyu tamamen bitmiş imza verirsen hemen tahliye edelim bu çocuk sakat yaşamaz dediler
Çok üzüldüm cnm rabbim sana sabır versin ne denir ne söylenir insan konuşamıyor yüreğindeki acıyı hiç bir kelime hafifletmez rabbim sağlıklı bebek nasip etsin en kısa zamanda

Aynen kafanın karışması normal bende senin gibi olurdum kesin
Hayırlısı olsun cnm rabbim gönlünün muradını versin
Amin canim tek istegim sag salim dogum yapmam daha once iki dusuk oldu meger pihtilasma varmis. Asilama denedik tutmadi tup bebek icin para hazirlamaya baslarken kendiliginden hamile kaldim. Simdi sabah aksam igne yapiyorum bu haftaya kadar yaptigim igne sayisi 200 civari. O yuzden kizmis erkekmis bi onemi yok aslinda o isin sadece heycan kismi yoksa onemli olan saglikli olmasi. Allah herkesin gonlunden geceni versin. Sen de yarin cinsiyeti ogrenince bize haber verirsin.

Oksapar mi kullaniyorsun canım neden günde iki kez benimde iki dusugum pihtilasmam var ama günde bı iğne bı corasprin iciyorum

Evet canım burda boş çıkmış ama diğeri kafa karistirir tabi drlar daha iyi anlıyorlar biz kordonu görüyor olabiliriz
Valla yapacak birsey yok malesef artik detayli ultrasonu beklicem ne olur ne olmaz. Alisveris yapmak icin heycanlaniyodum ama 1 ay daha beklemek daha garanti olacak sanirim

Oksapar mi kullaniyorsun canım neden günde iki kez benimde iki dusugum pihtilasmam var ama günde bı iğne bı corasprin iciyorum
Oksapar kullaniyorum canim evet. Neden 2 kez oldugunu bilmiyorum ama doktorum cok ustune dusuyor bu kpnunun demekki benim icin boylesi iyi. Hamile oldugumu adetten 5 gun once ogrendim ozamandan beri gunde 2 kez igne yapiyoruz. Yoksa bende coraspirin icmeyi tercih ederdim

Ne güzel kusmuyordum bayadır yine çıkardım oda içtiğim hap ve su yani valla günüm mahvoluyor burnum kanadı birde zorlanınca sanırım şimdi triod hapını bidaha içtim mecbur sıkıntı olmaz herhalde hepsi cıktı

Ararsan sevinirim canım çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…