2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet canım güzel gerçekten insan her şeyini detaylı öğreniyor

Zeynep kamil doğum hastanesine yatisim yapildi bebegin suyu tamamen bitmiş imza verirsen hemen tahliye edelim bu çocuk sakat yaşamaz dediler
Hakkinda hayırlısı olsun, zaten çok zor bir süreçti senin için yipraticiydi, insallah diğer tarafta şefaatçin olur. Unutma verende Allah alanda, Rabbim herşeyi daha iyi bilir biz bilemeyiz. Çok zor bir durum ama geçicek inşallah

Zeynep kamil doğum hastanesine yatisim yapildi bebegin suyu tamamen bitmiş imza verirsen hemen tahliye edelim bu çocuk sakat yaşamaz dediler
Allah yardımcın olsun canım hayatta ne olacağını bilemiyoruz kendini güçlü tutmaya çalış zor ama kızını düşün canım

Allah
yardımcın olsun canım inşallah en kısa sürede atlatırsın bu süreci veren de alan da Rabbimin takdiri

Evet bı kez bile çok can yakıcı benim için ellerim titreyerek vuruyorum bebeklerimiz iyi olsunda gerisi önemli değil katlaniyoruz. Ben kızımı da iğne kullanarak doğum yaptım 9 ay boyunca üzerine bı daha iğneye ragmen düşük yapınca bu defa iğne ve corasprin verdi şükür şimdilik güzel gidiyor rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Valla yapacak birsey yok malesef artik detayli ultrasonu beklicem ne olur ne olmaz. Alisveris yapmak icin heycanlaniyodum ama 1 ay daha beklemek daha garanti olacak sanirim
Bana da Dr 13 hafta 5 günlükken kıza benziyor dedi bı dahaki kontrolde kesinleşecek o yüzden bende daha alışveriş yapmadım hiç biraz daha buyusunler cinsiyetler de kesinlestimi yapılır alış veriş

Kızlar ben ilk zamanlar bilmiyordum hiç nar yemiştim bir iki kere canim cekmisti ay bugün korkuttular elini sürdün mu biyerine çocukta da çıkar bi yerinde dediler doğru mu acaba ?
ben ilk gebeligimde bayada cok yedim hic bir leke yok hatta ben bile yok kizimda gul koklayincada olur derler gulde kokladim hurafe onlar inanmayin

Malesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
canim üzülme bende temmuzda bebegimi kaybettim 2 ay sonra tekrar gebe kaldim doktor bana muhakkak bebekte bir sorun vardi vucut onu yok etti oyuzden dusuk yaptin dedi bizim her şer gördüğümüzde bir hayir vardir Rabbim hayirlisiyla hayirli zamanda saglikli evlat nasip etsin cok gecmis olsun

İnşallah cnm benimde 1 tüp bebek oğlum bar buda tüp bebek

Kafam karıştı bir arkadaşıma sordum o da tok alıyorum dedi. Eczaneye sordum yol üstü tok dedi.
ac veya tok fark etmiyor ama toksaniz peynir.yogurt ve cay gibi demiri emen gidalarla birlikte almamaniz gerekiyor oyuzden sabah alacaksaniz kahvaltidan 1 saat once almaniz gerekiyor yillardir demir eksikliginden dolayi surekli demir ilaci kullandigim icin biliyorum

Amin canım sağol tek dileğim bi an önce yeniden hamile kalabilmek aklımdan da o ani çıkarabilmek

Allah yardımcın olsun canım. Enfeksiyon da suyu bitirirmiş bebeğin böbreklerini etkilediği için hatırladığım kadarıyla dişinle ilgili bir sorun
Eki Görüntüle 2571001 kizlar buda benim minik kizim. Bu gun kontrolumuz vardi cok sukur bir problemimiz yok masaallah.
Canım aklın karışmasın ama dün ben kontrole gittiğimde bacak arasını bana doktor gösterdi bomboştu böyle değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…