Evet canım güzel gerçekten insan her şeyini detaylı öğreniyorAynen ben de ufak bi hastaneye gittim geçende 2 dk baktı. Benim doktorumda muayene en az 20 dk sürüyor. Her gittiğimde önce kiloya bakıyoruz sonra tansiyon sonra hazırlanıyorum ultrasona giriyorum bu sefer bacak boyu vs bakıyor bana da gösteriyor bak elleri diyor hatta bu gittiğimde bacak arasına baktı bak pipi yoksen de gör diyor eşime de soruyor mesela bak görüyor musun elini ayağını diyor . Rahatlatıyor beni.
Bizim bebiş erkek ankette erkekler çoğunluktaBu sene kız senesi olacak sanırım
Hakkinda hayırlısı olsun, zaten çok zor bir süreçti senin için yipraticiydi, insallah diğer tarafta şefaatçin olur. Unutma verende Allah alanda, Rabbim herşeyi daha iyi bilir biz bilemeyiz. Çok zor bir durum ama geçicek inşallahZeynep kamil doğum hastanesine yatisim yapildi bebegin suyu tamamen bitmiş imza verirsen hemen tahliye edelim bu çocuk sakat yaşamaz dediler
Allah yardımcın olsun canım hayatta ne olacağını bilemiyoruz kendini güçlü tutmaya çalış zor ama kızını düşün canımZeynep kamil doğum hastanesine yatisim yapildi bebegin suyu tamamen bitmiş imza verirsen hemen tahliye edelim bu çocuk sakat yaşamaz dediler
Maşallah canımAmin canım hepimiz sağ salim kavuşalım inşAllah yavrularımıza doktor bugün herşeyine baktı kafası bacak boyu falan öndeydi bi hafta
160 gr dı benim16. Hafta bebeginizin kilosu ne acaba arkadaşlar
Bu sene kız senesi olacak gibiKizlar doktora gittim%90 kizim olacagini öğrendim saglikla gelsinler☺
yardımcın olsun canım inşallah en kısa sürede atlatırsın bu süreci veren de alan da Rabbimin takdiriZeynep kamil doğum hastanesine yatisim yapildi bebegin suyu tamamen bitmiş imza verirsen hemen tahliye edelim bu çocuk sakat yaşamaz dediler
Benim 1. Kız onda da hemen çıkmıştı herkes erkek demiştiErkek bebekte karın daha çabuk çıkıyor diyorlar oda doğru değil galiba ☺
Konak 'ta hayat hastanesi vardı orası sgk anlaşmalı uygundu bi araştır yakinsaBen İzmir deyim bi yerde 150 diye duydum ama nasıl acaba
Evet bı kez bile çok can yakıcı benim için ellerim titreyerek vuruyorum bebeklerimiz iyi olsunda gerisi önemli değil katlaniyoruz. Ben kızımı da iğne kullanarak doğum yaptım 9 ay boyunca üzerine bı daha iğneye ragmen düşük yapınca bu defa iğne ve corasprin verdi şükür şimdilik güzel gidiyor rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinOksapar kullaniyorum canim evet. Neden 2 kez oldugunu bilmiyorum ama doktorum cok ustune dusuyor bu kpnunun demekki benim icin boylesi iyi. Hamile oldugumu adetten 5 gun once ogrendim ozamandan beri gunde 2 kez igne yapiyoruz. Yoksa bende coraspirin icmeyi tercih ederdim
Rabbim sabrını versin canım ne karar verirsen en iyisini sen bilirsinZeynep kamil doğum hastanesine yatisim yapildi bebegin suyu tamamen bitmiş imza verirsen hemen tahliye edelim bu çocuk sakat yaşamaz dediler
Bana da Dr 13 hafta 5 günlükken kıza benziyor dedi bı dahaki kontrolde kesinleşecek o yüzden bende daha alışveriş yapmadım hiç biraz daha buyusunler cinsiyetler de kesinlestimi yapılır alış verişValla yapacak birsey yok malesef artik detayli ultrasonu beklicem ne olur ne olmaz. Alisveris yapmak icin heycanlaniyodum ama 1 ay daha beklemek daha garanti olacak sanirim
ben ilk gebeligimde bayada cok yedim hic bir leke yok hatta ben bile yok kizimda gul koklayincada olur derler gulde kokladimKızlar ben ilk zamanlar bilmiyordum hiç nar yemiştim bir iki kere canim cekmisti ay bugün korkuttular elini sürdün mu biyerine çocukta da çıkar bi yerinde dediler doğru mu acaba ?
Oh iyi bari sağol canım icim rahatladıben ilk gebeligimde bayada cok yedim hic bir leke yok hatta ben bile yok kizimda gul koklayincada olur derler gulde kokladimhurafe onlar inanmayin
canim üzülme bende temmuzda bebegimi kaybettim 2 ay sonra tekrar gebe kaldim doktor bana muhakkak bebekte bir sorun vardi vucut onu yok etti oyuzden dusuk yaptin dedi bizim her şer gördüğümüzde bir hayir vardir Rabbim hayirlisiyla hayirli zamanda saglikli evlat nasip etsin cok gecmis olsunMalesef bu akşam bebeğeni kaybettim düştü hemde tuvalette elime düştü sabah kürtaj olucam Rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun uzun ömürler versin inşallah
İnşallah cnm benimde 1 tüp bebek oğlum bar buda tüp bebekAmin canim tek istegim sag salim dogum yapmam daha once iki dusuk oldu meger pihtilasma varmis. Asilama denedik tutmadi tup bebek icin para hazirlamaya baslarken kendiliginden hamile kaldim. Simdi sabah aksam igne yapiyorum bu haftaya kadar yaptigim igne sayisi 200 civari. O yuzden kizmis erkekmis bi onemi yok aslinda o isin sadece heycan kismi yoksa onemli olan saglikli olmasi. Allah herkesin gonlunden geceni versin. Sen de yarin cinsiyeti ogrenince bize haber verirsin.
ac veya tok fark etmiyor ama toksaniz peynir.yogurt ve cay gibi demiri emen gidalarla birlikte almamaniz gerekiyor oyuzden sabah alacaksaniz kahvaltidan 1 saat once almaniz gerekiyor yillardir demir eksikliginden dolayi surekli demir ilaci kullandigim icin biliyorumKafam karıştı bir arkadaşıma sordum o da tok alıyorum dedi. Eczaneye sordum yol üstü tok dedi.
Amin canım sağol tek dileğim bi an önce yeniden hamile kalabilmek aklımdan da o ani çıkarabilmekcanim üzülme bende temmuzda bebegimi kaybettim 2 ay sonra tekrar gebe kaldim doktor bana muhakkak bebekte bir sorun vardi vucut onu yok etti oyuzden dusuk yaptin dedi bizim her şer gördüğümüzde bir hayir vardir Rabbim hayirlisiyla hayirli zamanda saglikli evlat nasip etsin cok gecmis olsun
Allah yardımcın olsun canım. Enfeksiyon da suyu bitirirmiş bebeğin böbreklerini etkilediği için hatırladığım kadarıyla dişinle ilgili bir sorunZeynep kamil doğum hastanesine yatisim yapildi bebegin suyu tamamen bitmiş imza verirsen hemen tahliye edelim bu çocuk sakat yaşamaz dediler
Canım aklın karışmasın ama dün ben kontrole gittiğimde bacak arasını bana doktor gösterdi bomboştu böyle değildi.Eki Görüntüle 2571001 kizlar buda benim minik kizim. Bu gun kontrolumuz vardi cok sukur bir problemimiz yok masaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?