Ben yaptirmayi dusunmuyorum canim. Anne tarafinda ırsi ama bosuna o kadar sekeri yuklenmek istemiyorum. Zaten Allah korusun ciksa da diyet verecek doktor. Zat3n cok da tatli yemiyorum ekmek tuketmiyorum kahvalti haric. Bana verecegi diyette bile aldigimdan daha cok seker olurKizlar seker yuklemesini yaptircakmisiniz??
Canim bana 12+2'de kiz demislerdi, 14+6'da da kiz dedilerKizlar benim gibi 13. Hafta kız gibi diyenler vardı . Bı daha Dr a gittiniz mi kesinleşti mi yoksa değişti mi. Gorumcem benden iki hafta geride 12 haftalık Dr kesin erkek demiş aynı hastaneye gidiyoruz . Daha iki haftadan fazla var gitmeme ama değişir mi diye de çok merak ediyorum kız diye çok seviniyoruz
Benim 17 haftanın içinde erkek dedi ama herkes diyo değişiyor kesin deseler bile ayrıntılı ultrason da kesin oluyor hazırlık yapma erkenden elinde kalır. Arkadaşımın 7 ayda belli oldu cinsiyetiKizlar benim gibi 13. Hafta kız gibi diyenler vardı . Bı daha Dr a gittiniz mi kesinleşti mi yoksa değişti mi. Gorumcem benden iki hafta geride 12 haftalık Dr kesin erkek demiş aynı hastaneye gidiyoruz . Daha iki haftadan fazla var gitmeme ama değişir mi diye de çok merak ediyorum kız diye çok seviniyoruz
Yok hazırlık için değil de işte insan çok merak ediyor yine deBenim 17 haftanın içinde erkek dedi ama herkes diyo değişiyor kesin deseler bile ayrıntılı ultrason da kesin oluyor hazırlık yapma erkenden elinde kalır. Arkadaşımın 7 ayda belli oldu cinsiyetio yüzden hayırlısı
20. Haftada canim doktorlrda bu konuda ikiye ayrilmis durumda insan napcagni sasiriyorNe zaman yapılıyor o canım kacıncı haftada? Şeker yuklemesı koru bişey degılmış ,birkaçtane baklava yemekle eşdeger birseymiş,yaptırırım sanırım
Bende ayni senin gbi dusunuyorum canimBen yaptirmayi dusunmuyorum canim. Anne tarafinda ırsi ama bosuna o kadar sekeri yuklenmek istemiyorum. Zaten Allah korusun ciksa da diyet verecek doktor. Zat3n cok da tatli yemiyorum ekmek tuketmiyorum kahvalti haric. Bana verecegi diyette bile aldigimdan daha cok seker olur
24.haftadan sonra yapiliyorNe zaman yapılıyor o canım kacıncı haftada? Şeker yuklemesı koru bişey degılmış ,birkaçtane baklava yemekle eşdeger birseymiş,yaptırırım sanırım
Pardon 24.haftada canim kafam ayrintiliya gitti 20 dedim kusura bkmaNe zaman yapılıyor o canım kacıncı haftada? Şeker yuklemesı koru bişey degılmış ,birkaçtane baklava yemekle eşdeger birseymiş,yaptırırım sanırım
Valla bize bu hafta doktor bey bacak arası gösterdi.Benim 17 haftanın içinde erkek dedi ama herkes diyo değişiyor kesin deseler bile ayrıntılı ultrason da kesin oluyor hazırlık yapma erkenden elinde kalır. Arkadaşımın 7 ayda belli oldu cinsiyetio yüzden hayırlısı
Benimde aynı canım 13.haftada gittim kız dedi 20 gün var daha gitmeme bizde seviniyoruz kız diye umarım değişmez ama önünü döndü gösterdi doktor benziyor demedi direk evet gösteriyor kız dedi bakalım değişmez ınsallah diyoruz insan merak ediyor tabiki sağlıklı olsunlar daKizlar benim gibi 13. Hafta kız gibi diyenler vardı . Bı daha Dr a gittiniz mi kesinleşti mi yoksa değişti mi. Gorumcem benden iki hafta geride 12 haftalık Dr kesin erkek demiş aynı hastaneye gidiyoruz . Daha iki haftadan fazla var gitmeme ama değişir mi diye de çok merak ediyorum kız diye çok seviniyoruz
Ama erkekse kesindir diyolar kızsa değişebilirmişBenim 17 haftanın içinde erkek dedi ama herkes diyo değişiyor kesin deseler bile ayrıntılı ultrason da kesin oluyor hazırlık yapma erkenden elinde kalır. Arkadaşımın 7 ayda belli oldu cinsiyetio yüzden hayırlısı
Hayırlısı olsun canım benimde 13 hafta 5 gunlukdu bacak arasını bize de gösterdi bos dedi ama bı daha ki ay kesin diyelim dediBenimde aynı canım 13.haftada gittim kız dedi 20 gün var daha gitmeme bizde seviniyoruz kız diye umarım değişmez ama önünü döndü gösterdi doktor benziyor demedi direk evet gösteriyor kız dedi bakalım değişmez ınsallah diyoruz insan merak ediyor tabiki sağlıklı olsunlar da
Gecmis olsun canimkızlar mrb cok agır soguk algınlığı yaşıyorum hatta hiç bukadar oldugumu bilmem 2gn önce acile gittim parol dışında bisey yazamadılar ama hiç kar etmiyo baş ağrısı gögüs ağrısıdayanamıyorum cok ağrım var başım yatakdan kalkmıyo nası atlatacağım ne yapacagım bilmiyorum üstelik yeni hamile gibi mide bulantımda cok şıddetlendi
taktılar serum içine mide bulantısı ialcı koymuslar sadece hiç bir işe yaamadı sizede gecmıs olsunGecmis olsun canimIki gun once benzer durumdan serum takalim demislerdi ama istememistim ama maalesef atlatamadigim icin bugun tekrar seruma geldim
Aaa benimkine B, C vitamini ve Parol koyduklarini soylediler.taktılar serum içine mide bulantısı ialcı koymuslar sadece hiç bir işe yaamadı sizede gecmıs olsun
ayy size iyi gelir inşallah bidaha gitme şansımda yok kücük kızım varAaa benimkine B, C vitamini ve Parol koyduklarini soylediler.
Meyve ye bol boltaktılar serum içine mide bulantısı ialcı koymuslar sadece hiç bir işe yaamadı sizede gecmıs olsun
Kandan enfeksiyon testi iste canım virüs salgını varmışkızlar mrb cok agır soguk algınlığı yaşıyorum hatta hiç bukadar oldugumu bilmem 2gn önce acile gittim parol dışında bisey yazamadılar ama hiç kar etmiyo baş ağrısı gögüs ağrısıdayanamıyorum cok ağrım var başım yatakdan kalkmıyo nası atlatacağım ne yapacagım bilmiyorum üstelik yeni hamile gibi mide bulantımda cok şıddetlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?