2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
ayy size iyi gelir inşallah bidaha gitme şansımda yok kücük kızım var
Tesekkur ederim Kivi, ilik bir fincan ihlamur, sicak balli sut ve ilik adacayiyla yutmadan gargara yapabilirsiniz. Bunlar rahatlatmisti beni biraz.

Merhaba kızlar. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayanlar varmı? 2. 3. Gebeligi olanlar hissettimi?
Önceden daha çok hissediyordum sanki ya da bana öyle geldi demekki iki gündür falan hiç farketmiyorum insaalh bı sıkıntı yokdur ama normAl diye takmıyorum fazla 18. Den sonra daha net hissediliyor

yok canim erkekte degisiyor benim ilk gebeligimde kesin erkek dediler 20 de ayrintilida kiz oldugu anlasildi hepside degisebiliyo yani
Bende bunu sordum artık teknoloji gelişti hala nasıl doğuma kadar anlaşılmıyor diye, mesela bazı kizlarin organı daha büyük ve şiş olabiliyormus veya kordon bacak arasına gelince erkek sanilabiliyormus, erkektede erkek organi kucuk olabiliyormus o zaman kiz sanilabiliyormus

Merhaba kızlar. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayanlar varmı? 2. 3. Gebeligi olanlar hissettimi?
Ben bazen hissediyor gibi oluyorum ama emin değilim. Anlamıyorum tam olarak ilk gebeliğim benim. Net olarak birşey hissetmiyorum yani.

Benim doktorum erken cinsiyet söylemek ile meşhurdu. Ama bebeğim hareketli idi. Bu sefer gittiğimde eli yüzünde uyuyordu. Doktor da fırsat bildi bacak arasını gösterdi bomboştu

Benim doktorum erken cinsiyet söylemek ile meşhurdu. Ama bebeğim hareketli idi. Bu sefer gittiğimde eli yüzünde uyuyordu. Doktor da fırsat bildi bacak arasını gösterdi bomboştu
Degismez herhalde o zaman Cinsiyet ne olursa olsun, insan ilk söylenene hemen alışıyor, değişmesi güzel olmuyor :) banada kız dedi ama bakalım merakla bekliyorum :) Rabbim hayırlısını sagliklisini versin cümlemize

Erkek derlerse eşim üzülür kıza çok alıştırdı. Ama net kız olduğunu gördük biz hatta başka doktora gitmiştim ben o da kız demişti o da kesin demişti.

Erkek derlerse eşim üzülür kıza çok alıştırdı. Ama net kız olduğunu gördük biz hatta başka doktora gitmiştim ben o da kız demişti o da kesin demişti.
Valla bizimde öyle oda kız istiyordu çok sevindi ama tabi evlat sonuçta kız da olsa erkek de hediye bile aldık bikac bisi umarım değişmez heycanliyiz baya

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bende sanki bugün hissetmeye başladım ama çok güçsüz itikleyip bırakıyor daha yok elimi hemen koyuyorum bidaha olur diye ama tık yok 3 cü gebeligim buarada

14. Haftadan beri çok net hissediyorum.hatta çogu zaman ne yaptığını bile anlıyorum. Çok ittiriyor sıpa

Bende hiç bişey hissetmiyorum hatta doktora sordum dedi anca 20 inci haftada hissedersin çok küçük nasıl hissedilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…