Tesekkur ederimayy size iyi gelir inşallah bidaha gitme şansımda yok kücük kızım var
Evet canim 2. Gebelik bu 1 haftadir tek tuk dokunma tarzinda hareketlerini hissediyorum.Merhaba kızlar. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayanlar varmı? 2. 3. Gebeligi olanlar hissettimi?
bu benim 3uncu gebeligim ama hissetmiyorum halaMerhaba kızlar. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayanlar varmı? 2. 3. Gebeligi olanlar hissettimi?
Evet canim 2. Gebelik bu 1 haftadir tek tuk dokunma tarzinda hareketlerini hissediyorum.Merhaba kızlar. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayanlar varmı? 2. 3. Gebeligi olanlar hissettimi?
yok canim erkekte degisiyor benim ilk gebeligimde kesin erkek dediler 20 de ayrintilida kiz oldugu anlasildiAma erkekse kesindir diyolar kızsa değişebilirmiş
benim 2 gebeligim hala hissetmedim ilkinde de 18 hafta civari hissetmistimMerhaba kızlar. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayanlar varmı? 2. 3. Gebeligi olanlar hissettimi?
Önceden daha çok hissediyordum sanki ya da bana öyle geldi demekki iki gündür falan hiç farketmiyorum insaalh bı sıkıntı yokdur ama normAl diye takmıyorum fazla 18. Den sonra daha net hissediliyorMerhaba kızlar. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayanlar varmı? 2. 3. Gebeligi olanlar hissettimi?
Ben 3.gebeliğimi yaşıyorum hala hissetmedimMerhaba kızlar. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayanlar varmı? 2. 3. Gebeligi olanlar hissettimi?
Bende bunu sordum artık teknoloji gelişti hala nasıl doğuma kadar anlaşılmıyor diye, mesela bazı kizlarin organı daha büyük ve şiş olabiliyormus veya kordon bacak arasına gelince erkek sanilabiliyormus, erkektede erkek organi kucuk olabiliyormus o zaman kiz sanilabiliyormusyok canim erkekte degisiyor benim ilk gebeligimde kesin erkek dediler 20 de ayrintilida kiz oldugu anlasildihepside degisebiliyo yani
Ben bazen hissediyor gibi oluyorum ama emin değilim. Anlamıyorum tam olarak ilk gebeliğim benim. Net olarak birşey hissetmiyorum yani.Merhaba kızlar. Bebek hareketlerini hissetmeye baslayanlar varmı? 2. 3. Gebeligi olanlar hissettimi?
Benim doktorum erken cinsiyet söylemek ile meşhurdu. Ama bebeğim hareketli idi. Bu sefer gittiğimde eli yüzünde uyuyordu. Doktor da fırsat bildi bacak arasını gösterdi bomboştuBende bunu sordum artık teknoloji gelişti hala nasıl doğuma kadar anlaşılmıyor diye, mesela bazı kizlarin organı daha büyük ve şiş olabiliyormus veya kordon bacak arasına gelince erkek sanilabiliyormus, erkektede erkek organi kucuk olabiliyormus o zaman kiz sanilabiliyormus
Degismez herhalde o zamanBenim doktorum erken cinsiyet söylemek ile meşhurdu. Ama bebeğim hareketli idi. Bu sefer gittiğimde eli yüzünde uyuyordu. Doktor da fırsat bildi bacak arasını gösterdi bomboştu
Erkek derlerse eşim üzülür kıza çok alıştırdı.Degismez herhalde o zamanCinsiyet ne olursa olsun, insan ilk söylenene hemen alışıyor, değişmesi güzel olmuyor :) banada kız dedi ama bakalım merakla bekliyorum :) Rabbim hayırlısını sagliklisini versin cümlemize
Valla bizimde öyle oda kız istiyordu çok sevindi ama tabi evlat sonuçta kız da olsa erkek de hediye bile aldık bikac bisi umarım değişmez heycanliyiz bayaErkek derlerse eşim üzülür kıza çok alıştırdı.Ama net kız olduğunu gördük biz hatta başka doktora gitmiştim ben o da kız demişti o da kesin demişti.
Insallah degismezErkek derlerse eşim üzülür kıza çok alıştırdı.Ama net kız olduğunu gördük biz hatta başka doktora gitmiştim ben o da kız demişti o da kesin demişti.
Ben mi anlamıyorum acaba acı agrı gıbı oluyor o mu yoksa14. Haftadan beri çok net hissediyorum.hatta çogu zaman ne yaptığını bile anlıyorum. Çok ittiriyor sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?