Bende hissetmiyordum biraz önce ilk kez hissettimBende hiç bişey hissetmiyorum hatta doktora sordum dedi anca 20 inci haftada hissedersin çok küçük nasıl hissedilir dedi
Benimde 3. Bende pek anliyamadim henüzbu benim 3uncu gebeligim ama hissetmiyorum hala
Ilk gebelikmi canim?Bende hissetmiyordum biraz önce ilk kez hissettimyanılmadıysam tabi
Evet ilk gebelik 18. Hafta bugün bittiIlk gebelikmi canim?
Seninki baya ilerde canım normaldir hissetmen benceBende hissetmiyordum biraz önce ilk kez hissettimyanılmadıysam tabi
Valla hala net değil. Kelebek gibiSeninki baya ilerde canım normaldir hissetmen bence ☺
Yok canim agri gibi degil resmen icerden biri dokunuyomus gibi bir his kucucuk bir dokunusBen mi anlamıyorum acaba acı agrı gıbı oluyor o mu yoksaoysa aynı gıdıyoruz seninle kız mıydı erkek miydi seninki ☺
Muhteşem o zaman. Benım bu ara gobek agrım oluyor gibide o sandım bı ara. Birde batmalarım oluyor arada. Oyda pıt pıt hissetmiştim 2.ay çok şekerdıYok canim agri gibi degil resmen icerden biri dokunuyomus gibi bir his kucucuk bir dokunus
gecen bana doktorun şoyle acikladi kiz organida cikinti seklinde olabiliyormus onemi olan cikintinin yönüymüs eger cikinti yatay sekilde sivriyse aslinda kiz organiymis anlamak biraz zormus galiba bu bebegede bircok doktor erkek diyebilir ama ben eminim buda kiz dedi biz yinede emin olmak icin 20 haftayi detayli ultrasonu bekliycez tabiBende bunu sordum artık teknoloji gelişti hala nasıl doğuma kadar anlaşılmıyor diye, mesela bazı kizlarin organı daha büyük ve şiş olabiliyormus veya kordon bacak arasına gelince erkek sanilabiliyormus, erkektede erkek organi kucuk olabiliyormus o zaman kiz sanilabiliyormus
yine bizim 20 haftaya kadar erkek dediler benden 1 sene once dayimin esi dogum yapti ona 8 aya kadar erkek dediler okadar hazirladilarki kendilerine erkegeBende bunu sordum artık teknoloji gelişti hala nasıl doğuma kadar anlaşılmıyor diye, mesela bazı kizlarin organı daha büyük ve şiş olabiliyormus veya kordon bacak arasına gelince erkek sanilabiliyormus, erkektede erkek organi kucuk olabiliyormus o zaman kiz sanilabiliyormus
18 haftaya gelmissiniz kolay kolay degismez heralde yani bu haftadan sonra yanilma payi cok dusuk olur . zaten babalar daha zor kabulleniyo degisikligi kendilerini cok alistiriyolar o cinsiyete galibaErkek derlerse eşim üzülür kıza çok alıştırdı.Ama net kız olduğunu gördük biz hatta başka doktora gitmiştim ben o da kız demişti o da kesin demişti.
rahim genisledigi icin buyuyor ama sinirler va damarlar ayni hizda buyumuyormus o sancilarin sebesi sinirlerin gerilmesiymis benimde 10 gun once basima geldi bayada dayanilmaz sekildeydi tek tedavisi parol icmek ben parol ne yapsin gecirmez cok agriyor dedim ama ictikten 45 dk sonra hic agrim sancim kalmamisti 3 4 gun ictim sonra duzeldiKızlar göbeğinin 5 parmak kdr sağ tarafı kasılma gibi sanci olup geciyo daha önce böyle bisey yaşayan var mı? Bugün biraz ev işi yaptım ondan mi oldu acaba eşimde başladı durmuyosun fln uff üzüldüm biraz
yanilmamissinizdir cunku 18 den sonra net hissedilmeye basliyor onceleri hafif kipirti seklinde sonra bebek buyuyup tekmeler kuvvetlendikce his artiyorEvet ilk gebelik 18. Hafta bugün bitti
Cook teşekkür ederim cvp için içimi rahatlattinizrahim genisledigi icin buyuyor ama sinirler va damarlar ayni hizda buyumuyormus o sancilarin sebesi sinirlerin gerilmesiymis benimde 10 gun once basima geldi bayada dayanilmaz sekildeydi tek tedavisi parol icmek ben parol ne yapsin gecirmez cok agriyor dedim ama ictikten 45 dk sonra hic agrim sancim kalmamisti 3 4 gun ictim sonra duzeldi
daha erken zaten canımBenimde 3. Bende pek anliyamadim henüz
Canım benim plesentam yani eşi bebegin yan tarafımda sol tarafımda benim o agrı surekli var dün hatta ozellikle dediğiniz gibi göbekten parmakla 4 5 parmak sol taraf agrıyo dediğimde plesentanın bir kısmı ordaymış baktı doktor. Ben de cok yorulmaya gelmiyorum 10 dk ayakta dursam direk agrı yapıyor. Boyle bi sorunun varmı.Kızlar göbeğinin 5 parmak kdr sağ tarafı kasılma gibi sanci olup geciyo daha önce böyle bisey yaşayan var mı? Bugün biraz ev işi yaptım ondan mi oldu acaba eşimde başladı durmuyosun fln uff üzüldüm biraz
Sürekli olan bi ağrı değil ztn fzl da yormam kendimi korkudan, 2 kere ayak da aşırı kaldım hemde adet dönemlerimdi lekelenmem olmuştu. Bende dr.a sorim gidince çok sağol canım cvp icinCanım benim plesentam yani eşi bebegin yan tarafımda sol tarafımda benim o agrı surekli var dün hatta ozellikle dediğiniz gibi göbekten parmakla 4 5 parmak sol taraf agrıyo dediğimde plesentanın bir kısmı ordaymış baktı doktor. Ben de cok yorulmaya gelmiyorum 10 dk ayakta dursam direk agrı yapıyor. Boyle bi sorunun varmı.
Benim de sol tarafimda 3 gundur ayni noktada agri var canim. Doktora gidecem bugun insaAllah. Sıkınti yoktur insaAllah bakalimCanım benim plesentam yani eşi bebegin yan tarafımda sol tarafımda benim o agrı surekli var dün hatta ozellikle dediğiniz gibi göbekten parmakla 4 5 parmak sol taraf agrıyo dediğimde plesentanın bir kısmı ordaymış baktı doktor. Ben de cok yorulmaya gelmiyorum 10 dk ayakta dursam direk agrı yapıyor. Boyle bi sorunun varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?