2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
yanilmamissinizdir cunku 18 den sonra net hissedilmeye basliyor onceleri hafif kipirti seklinde sonra bebek buyuyup tekmeler kuvvetlendikce his artiyor insan ozaman hamile oldugunu daha iyi anliyor
Ya benimde öyle dün hiç durmadı resmen iki kere oldu çok tuhaf oldum elim karnımdaydı çok ufak şekilde resmen tekme atti iki kere olunca bide toplanıyor sanırım bisiler yapıyor yani içerde belli dün uyutmadı beni ama çok güzeldi

Merhaba kızlar bildirim gelmedikçe takip edemedim burayı bi bakayım dedim baya zaman geçmiş neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor

Sürekli olan bi ağrı değil ztn fzl da yormam kendimi korkudan, 2 kere ayak da aşırı kaldım hemde adet dönemlerimdi lekelenmem olmuştu. Bende dr.a sorim gidince çok sağol canım cvp icin
Benim doktorum ben sormasam soylemeyecekmiş heralde cunku hiç dile getirmedi. Bende agrıları hep başka şeylere yordum. İnşallah sıkıntı yoktur buyume agrılarıdır

Merhaba kızlar bildirim gelmedikçe takip edemedim burayı bi bakayım dedim baya zaman geçmiş neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor
İyi şükür. 3 aydan sonra baya rahatladım ben kendi adıma soyleyim. Ozellikle yemek yemede falan. Yemek de yapıyorum. Biraz agrılarım oluyo sadece. Dinleniyorum bol bol

İyi şükür. 3 aydan sonra baya rahatladım ben kendi adıma soyleyim. Ozellikle yemek yemede falan. Yemek de yapıyorum. Biraz agrılarım oluyo sadece. Dinleniyorum bol bol
Oh maşallah ya aman herkes iyi olsun. Ben de aynı dinleniyorum okuldan gelir gelmez. Rahim ağzı uzunluğum sınırda çünkü. İnşallah sonuna kadar sağlıkla gideriz hepimiz

Doğru ama tabi Genelde doğum anında öğreniyorsun cinsiyetini:))eğer anne uyanıksa sıkıntı olmaz herhalde :)

Evt her zaman bir yanılma payı var aslında, sonuçta ultrason cihazları içerdeki görüntüyü birebir vermeyebilir, ses dalgalarının yüzeye çarpıp dönmesiyle oluşan bir görüntü görüyoruz yinede çoğu tutuyor diyelim, ben hep bir kaç farklı doktora gittiğim için daha garanti oluyor şuan herkes detayliyi bekliyor

Kizlar tam kafama gore icime sinen bi doktor buldum sonunda sukurler olsun. Cinsiyeti de ogrendim sonunda ama simdilik kucuk bi dahaki kontrole kadar hazirlama kendini dedi. Oglusum olacak insaAllah saglikla gelsin AllahimBurada degisenleri de duyunca bekleyeyim ayrintiliyi artik. Hangisi saglikla hayirla gelecekse O olsun insaAllah amin

Hadi gozun aydın Maasallah ogulcanlar çoğaldı mı ne. İnşaallah saglıcaklı olsunlar da hepsine kavusalım hayırlısıyla ohh miss kokulara

Supersın. Mide bulantim azaldı benımde ama gece prilam 1taneye düşürdüm cunku bu ara Sac vs mi ne cıkıyormul ikidir sallıyor midemi. Yemek herseyi zaten yiyordum onda sıkıntı yok. Bel agrısı aynen gece oluyor uykuda. Lakın tiksinti devam kokuya gelemiyorum ve yemek yapamıyorum halen.

Hadi gozun aydın Maasallah ogulcanlar çoğaldı mı ne. İnşaallah saglıcaklı olsunlar da hepsine kavusalım hayırlısıyla ohh miss kokulara ☺
Amin canim insaAllah tutamadim kendimi nasil agladim hareketlerini gorunce☺Allahim nolur isteyen herkese nasip et bizimkileri de bize bagisla amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…