Ya benimde öyle dün hiç durmadı resmen iki kere oldu çok tuhaf oldum elim karnımdaydı çok ufak şekilde resmen tekme atti iki kere olunca bide toplanıyor sanırım bisiler yapıyor yani içerde belli dün uyutmadı beni ama çok güzeldiyanilmamissinizdir cunku 18 den sonra net hissedilmeye basliyor onceleri hafif kipirti seklinde sonra bebek buyuyup tekmeler kuvvetlendikce his artiyorinsan ozaman hamile oldugunu daha iyi anliyor
Benim doktorum ben sormasam soylemeyecekmiş heralde cunku hiç dile getirmedi. Bende agrıları hep başka şeylere yordum. İnşallah sıkıntı yoktur buyume agrılarıdırSürekli olan bi ağrı değil ztn fzl da yormam kendimi korkudan, 2 kere ayak da aşırı kaldım hemde adet dönemlerimdi lekelenmem olmuştu. Bende dr.a sorim gidince çok sağol canım cvp icin
İyi şükür. 3 aydan sonra baya rahatladım ben kendi adıma soyleyim. Ozellikle yemek yemede falan. Yemek de yapıyorum. Biraz agrılarım oluyo sadece. Dinleniyorum bol bolMerhaba kızlar bildirim gelmedikçe takip edemedim burayı bi bakayım dedim baya zaman geçmiş neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor
Oh maşallah ya aman herkes iyi olsun. Ben de aynı dinleniyorum okuldan gelir gelmez. Rahim ağzı uzunluğum sınırda çünkü. İnşallah sonuna kadar sağlıkla gideriz hepimizİyi şükür. 3 aydan sonra baya rahatladım ben kendi adıma soyleyim. Ozellikle yemek yemede falan. Yemek de yapıyorum. Biraz agrılarım oluyo sadece. Dinleniyorum bol bol
Geçmiş olsun canım nerden kapmışsın kiKızlar selam oğlumla birlikte domuz gribi olduk çok şükür bugün kendimize gelebildik salgın varmış çok dikkat edin hamile hamile daha zormuşbir sürü ilaç kullanıyorum dr m kontrolünde
Ah cok gecmiş olsunnn.Kızlar selam oğlumla birlikte domuz gribi olduk çok şükür bugün kendimize gelebildik salgın varmış çok dikkat edin hamile hamile daha zormuşbir sürü ilaç kullanıyorum dr m kontrolünde
Kontrol ne zamn canım bizlere de haber ver. İnşallah cinsiyet soylerBenim de sol tarafimda 3 gundur ayni noktada agri var canim. Doktora gidecem bugun insaAllah. Sıkınti yoktur insaAllah bakalim
Fiyatı iyiymiş cnm inşallah faydalı olurkızlar günaydın. çatlak kremi için sinoz markasının kreminde karar kıldım. 1 alana 1 bedava vardı ikisini 109 tlye aldım. bakalım memnun kalırım insallah :)Eki Görüntüle 2572461
Doğru ama tabi Genelde doğum anında öğreniyorsun cinsiyetini:))eğer anne uyanıksa sıkıntı olmaz herhalde :)yine bizim 20 haftaya kadar erkek dediler benden 1 sene once dayimin esi dogum yapti ona 8 aya kadar erkek dediler okadar hazirladilarki kendilerine erkegebaya zor kabullendiler hatta hala dogumda bile degisenler varmis nadir olsada en buyuk supriz o olsa gerek insan cocugumu degistirdiler diye dusunur
Evt her zaman bir yanılma payı var aslında, sonuçta ultrason cihazları içerdeki görüntüyü birebir vermeyebilir, ses dalgalarının yüzeye çarpıp dönmesiyle oluşan bir görüntü görüyoruzgecen bana doktorun şoyle acikladi kiz organida cikinti seklinde olabiliyormus onemi olan cikintinin yönüymüs eger cikinti yatay sekilde sivriyse aslinda kiz organiymis anlamak biraz zormus galiba bu bebegede bircok doktor erkek diyebilir ama ben eminim buda kiz dedi biz yinede emin olmak icin 20 haftayi detayli ultrasonu bekliycez tabiyani birde tek seferde erkek demediler 12 haftadan itibaren hep erkek dediler
Aslinda sabah gittim de anca girebildim canim erkek dedi cinsiyetine degismezse tabiKontrol ne zamn canım bizlere de haber ver. İnşallah cinsiyet soyler
Canim doktora kime karar verdin anteptemi buldunAslinda sabah gittim de anca girebildim canim erkek dedi cinsiyetine degismezse tabikorkuyorum artik bir seye odaklanmaya
Herkes öğrendi bi ben öğrenemedim sanırımAslinda sabah gittim de anca girebildim canim erkek dedi cinsiyetine degismezse tabikorkuyorum artik bir seye odaklanmaya
Hadi gozun aydın MaasallahKizlar tam kafama gore icime sinen bi doktor buldum sonunda sukurler olsun. Cinsiyeti de ogrendim sonunda ama simdilik kucuk bi dahaki kontrole kadar hazirlama kendini dedi. Oglusum olacak insaAllah saglikla gelsin AllahimBurada degisenleri de duyunca bekleyeyim ayrintiliyi artik. Hangisi saglikla hayirla gelecekse O olsun insaAllah amin
Supersın. Mide bulantim azaldı benımde ama gece prilam 1taneye düşürdüm cunku bu ara Sac vs mi ne cıkıyormul ikidir sallıyor midemi. Yemek herseyi zaten yiyordum onda sıkıntı yok. Bel agrısı aynen gece oluyor uykuda. Lakın tiksinti devam kokuya gelemiyorum ve yemek yapamıyorum halen.İyi şükür. 3 aydan sonra baya rahatladım ben kendi adıma soyleyim. Ozellikle yemek yemede falan. Yemek de yapıyorum. Biraz agrılarım oluyo sadece. Dinleniyorum bol bol
Amin canim insaAllah tutamadim kendimi nasil agladim hareketlerini gorunce☺Allahim nolur isteyen herkese nasip et bizimkileri de bize bagisla aminHadi gozun aydın Maasallahogulcanlar çoğaldı mı ne. İnşaallah saglıcaklı olsunlar da hepsine kavusalım hayırlısıyla ohh miss kokulara ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?