- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Ay canim bi ben kaldim saniyordum tahmin bile yoktu iyice dellenmistimHerkes öğrendi bi ben öğrenemedim sanırım☹
Hayırlı olsun :)) tabi ayrıntılı ultrason en garantisi ama bence bir çoğumuzunki değişmez. 100 kişiden 1 inin falan başına gelecek bir olay bence :) mesela benim çevremde kimse yaşamadı bu durumu. bir de bazı ultrasonlar gerçekten çok kötü. Cinsiyet tahmini grupları için atılan bazı ultrason resimlerine bakıyorım çocuğun kolu bacağı bile belli değil görüntü çok kötü. Bırakın cinsiyet tahmin etmeyi bebeğin kafası neresi bacağı neresi zor belli oluyor. Ben 12+4 te baktırmıştım fransa da kız ama ileri haftalarda tekrar bakılsın demişlerdi ve ultrason gayet netti. 16+4 te istanbul da özel göztepeye gittim kesin kız dediler hatta sordum değişir mi diye yok dedi. O kadar netti ki ultrason eşim doktor ultrasonu tutar tutmaz kızımız geliyor dedi herşeyi belliydi. Bakalım neler olacak ama bence çoğumuzunki değişmez :)Kizlar tam kafama gore icime sinen bi doktor buldum sonunda sukurler olsun. Cinsiyeti de ogrendim sonunda ama simdilik kucuk bi dahaki kontrole kadar hazirlama kendini dedi. Oglusum olacak insaAllah saglikla gelsin AllahimBurada degisenleri de duyunca bekleyeyim ayrintiliyi artik. Hangisi saglikla hayirla gelecekse O olsun insaAllah amin
Evet canim Antep te Ncr de. Ben de cok bilmiyorum Antep i ama navigasyonla buldukCanim doktora kime karar verdin anteptemi buldun
Yok yok merak etme ocak sonu beklemek zorunda olan bi de ben varımAy canim bi ben kaldim saniyordum tahmin bile yoktu iyice dellenmistim
Sag ol canim artik saglikli hayirli olan neyse o olsun. Doktor bi dha benden duyunca kesin dersin dedi ama resimde bildigin testis gorunuyor yani kiz a donusur mu bilemedimHayırlı olsun :)) tabi ayrıntılı ultrason en garantisi ama bence bir çoğumuzunki değişmez. 100 kişiden 1 inin falan başına gelecek bir olay bence :) mesela benim çevremde kimse yaşamadı bu durumu. bir de bazı ultrasonlar gerçekten çok kötü. Cinsiyet tahmini grupları için atılan bazı ultrason resimlerine bakıyorım çocuğun kolu bacağı bile belli değil görüntü çok kötü. Bırakın cinsiyet tahmin etmeyi bebeğin kafası neresi bacağı neresi zor belli oluyor. Ben 12+4 te baktırmıştım fransa da kız ama ileri haftalarda tekrar bakılsın demişlerdi ve ultrason gayet netti. 16+4 te istanbul da özel göztepeye gittim kesin kız dediler hatta sordum değişir mi diye yok dedi. O kadar netti ki ultrason eşim doktor ultrasonu tutar tutmaz kızımız geliyor dedi herşeyi belliydi. Bakalım neler olacak ama bence çoğumuzunki değişmez :)
Fotosunu atsana canım bi bakalım bizdeSag ol canim artik saglikli hayirli olan neyse o olsun. Doktor bi dha benden duyunca kesin dersin dedi ama resimde bildigin testis gorunuyor yani kiz a donusur mu bilemedim
Icine dogan olur diyorlar bilmiyorum gercek mi ama icime erkek doguyordu bastan beri ki ben anneme daha bekarken kiz bebek yelekleri aldirmis insanimYok yok merak etme ocak sonu beklemek zorunda olan bi de ben varımdün devletteki gıcık doktor tahminde bile bulunmadı yaw
Benim içime de kız doğuyor bakalım artık benimde baya annemin ablamın el emeği kız yelekleri yapmışlar bana sanki hepsinin içine doğmuş öncedenIcine dogan olur diyorlar bilmiyorum gercek mi ama icime erkek doguyordu bastan beri ki ben anneme daha bekarken kiz bebek yelekleri aldirmis insanimBi arakadas sorunca ben de erkek diye dusunuyorum demistim. Arkadasim da oo o zaman erkek istiyorsun deyince kendimi kotu hissettim o anda.Evlat ayrimi yapmiyorum kiz seviyorum ama his bu yani engel olamazsin ki. Bi daha kimseye icime dogani demedim ama erkek hissediyordum. Yalniz sunu unutma istediginle icine dogan ayri seyler ona dikkat et. Icindeki oluyor
Gözün aydın canımKizlar tam kafama gore icime sinen bi doktor buldum sonunda sukurler olsun. Cinsiyeti de ogrendim sonunda ama simdilik kucuk bi dahaki kontrole kadar hazirlama kendini dedi. Oglusum olacak insaAllah saglikla gelsin AllahimBurada degisenleri de duyunca bekleyeyim ayrintiliyi artik. Hangisi saglikla hayirla gelecekse O olsun insaAllah amin
Sağol canım bilmiyorum kiGeçmiş olsun canım nerden kapmışsın ki
Çok sağol canımAh cok gecmiş olsunnn.
Ben de aynı durumdayım sizlerle tahmin bile yokAy canim bi ben kaldim saniyordum tahmin bile yoktu iyice dellenmistim
Canim benim doktorumda Ncr hastanesine gececek adi emine benimkkideEvet canim Antep te Ncr de. Ben de cok bilmiyorum Antep i ama navigasyonla buldukVelim bana tavsiye etti. Ogrencimin doktoruymus dusun Emel hanim aklinda bulunsun
Kizzzzz ayni gun orda dogururmusuzCanim benim doktorumda Ncr hastanesine gececek adi emine benimkkideşubat itibariyle oraya gidicem artik a dogumda orda olcak
inşallah Rabbim sanada bi erkek evlat nasip eder benimde iki kızım var 3uncu gebeligim insan farklı olsun istiyo tabi çok haklısın Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallahAy ne güzel baya cinsiyet öğrenen olmuş Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende öğrenemedim benim 3. Olacak bakalım 2 kızdan sonra beklenti cinsiyeti farklı olsun yönünde ama tabi Rabbim sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin. Banada gittiğim Dr 6.haftadan beri her kontrolüm de erkek kesesi bu, erkeğe benziyor bu dedi durdu. en son 13 haftalıkken kıza benzettim dedi iyice kafamı karıştırdı kendince tahminler yapması bana güven vermedi. Sonra 2 ayrı doktora gittim onlarda bu çocuk iyice kapamış bacakları asla tahmin yapamayız göstermiyor dedi baya yılan hikayesine döndü benim işşimdi de öğrenmek istemez oldum valla. Eşim e diyorum cinsiyeti söylerse doktor sana söylesin ben duymayım.
Canım amiinn inşallah çok teşekkürlerinşallah Rabbim sanada bi erkek evlat nasip eder benimde iki kızım var 3uncu gebeligim insan farklı olsun istiyo tabi çok haklısın Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah
evet canım belli oldu erkek allahın izniyleCanım amiinn inşallah çok teşekkürleraynen gönül ikisininde tatmak istiyor Rabbim ne verirse baştacı senin cinsiyet bellimi
Benim dokturum bunun için şu an erken dedi sonra alıştırınca kötü olur dedi :))Degismez herhalde o zamanCinsiyet ne olursa olsun, insan ilk söylenene hemen alışıyor, değişmesi güzel olmuyor :) banada kız dedi ama bakalım merakla bekliyorum :) Rabbim hayırlısını sagliklisini versin cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?