2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben mi anlamıyorum acaba acı agrı gıbı oluyor o mu yoksa oysa aynı gıdıyoruz seninle kız mıydı erkek miydi seninki ☺
Yok acı ağrı değil. Saniyelik bir his. İlkinde bu içerde bisey yapıyo dedim karnımın altı şertleşti tek bi yer.sonra bi kaç gün sonra aynı hareketi yaptıgında tık etti ilk tekmesiydi:) bihafta sonra ise herseyi net anlıyordum. Alt karnımın bi tarafı yumusakken bitarafı sert oluyor ve içimde bir garip oluypr o sıra. Harika bir his:) Allaha sükürler olsun. Hissetiğinde anlayacaksın ilk defa hissettiğin için. Başka bir seye benzemiyor çünkü

kızlar mide bulantım bu hafta cok şiddetlendi olan varmı böyle yasanki yeni hamileyim azalmasını beklerken

kızlar mide bulantım bu hafta cok şiddetlendi olan varmı böyle yasanki yeni hamileyim azalmasını beklerken
Bendede bıraz mide rahatsızlığı oluyor bulantı degılde. Sanırım sacları oluşmaya baslıyormuş boyle okumuştum.

Doğum yapttim zor bir süreç oldu detayli anlatip sizlerin canini sikmak istemem sonrasında kurtaja aldilar yarin hastaneden cikacagim inşallah bebeği patolojiye yolladilar
Çok geçmiş olsun canım çok uzun sürdü tedavin rabbim çektiklerini günahlarına kefaret yapsın inşallah .sağlıklı güzel günler diliyorum

Pazartesi bende gidicem doktora erkek demişti bakalım değişir mi değişme konusu eskiden oluyordu dimi 15ci haftada dedi Bakalim degisirmi burda yazılanları okuyunca acaba diyorum

Pazartesi bende gidicem doktora erkek demişti bakalım değişir mi değişme konusu eskiden oluyordu dimi 15ci haftada dedi Bakalim degisirmi burda yazılanları okuyunca acaba diyorum
Özel hastanelerde pek değişmiyor galiba ben de değişebilir diye gittim değişmedi kızım olacak

Kızlar bende ogrenemedim henüz cinsiyeti ayda bir kere devlet hastanesine gidiyorum henüz ne 2 li tarama yaptırdım ne vitamin ne ilaç ne bişey kullandım doktorda yazmadı zaten böyle doğru mu yapıyorum bilmiyorum özel hastanelerde gerçekten bakıyorum muayene tahlil vs çok pahalı yeni evliyiz borclarimiz var eşim de askerde kimseye yük olmayayım diyorum umarım bir problem yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…